1 Mayıs 2016 Pazar

1 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ay, günün büyük bölümünde Kova burcunda seyahatini sürdürüecek; yaratıcılık, özgürlük, farklı olma dürtüsü yüksek olabilir. Toplumsal olaylar öne çıkabilir; gruplarla günümüzü paylaşabiliriz. Olaylara farklı açılardan yaklaşmak, farklı çözümler üretmek, rutin dışı aktiviteler bugünün ana konularını oluşturabilir.

02:54'te Ay ve Uranüs arasında oluşacak ılımlı etkileşim yukarıdaki etkilerin yoğunluk kazanmasına, tabii bu saatlerde ayakta olanlarımız için söylenebilir. Her zamanki gibi olmayan programlar yapılabilir, yeni tanışmalar yaşanabilir.

05:55'te netleşecek Ay ve Merkür karesi sabah erken saatlerde zihinsel aktivitelerimizin yoğun olabileceğine işaret ediyor. İmkanı olanlar için iletişim haberleşme trafiğinde artış görülebilir. İlişkiler açısından kritik saatler denebilir, zira duygular mantığımızın etkisi altına girebilir. Olayları akışına bırakarak fazla didiklememek, söz ve davranışların üzerinde takılığ kalmamak en doğrusu olabilir. Ay bu açının ardından 17:33'te Balık burcuna geçene kadar boşlukta kalacak; dinlenmek adına uygun bir gün.

15:00'te Güneş ve Neptün arasındaki olumlu görünüm kesinleşiyor; gün boyu etkisi altında olacağımız bir transit. Çevremizdeki olaylara, insanlara yönelebileceğimiz yoğun bir enerji. Kişilerin ihtiyaçlarını çabuk anlayıp, yardım edebilme dürtüsü oluşturacaktır. Hayırseverlik uğraşları kolaylaşabilir. Kendimizi günlük uğraşlardan çekip, sessiz kalma, tefekkür edebilme, konular üzerinde uzun uzun durabilme, meditasyon, rüya görme açısından oldukça güçlü enerjiler verebilir. Fiziksel enerji bugün düşük çalışabilir; yorucu işlere kalkışmamakta yarar var. Enerji yoğunluğumuz bugün daha çok maneviyat, ruhsal yanımız üzerinde toplanacak görünmekte. Niyet, bilinçaltı, manevi çalışmalar adına güçlü bir etki de diyebiliriz.

21:15'te Ay ve Venüs arasında oluşacak ılımlı diğer bir etkileşim ise ilişkiler açısından daha olumlu saatlere işaret etmekte. Bazı şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek, duygulara yeni bir soluk kazandırmak adına uygun. Romantik bir enerji verebilir. Eğlenceler, davetler ya da keyifle dinlenmek, alış veriş yapmak, yemek - içmek, ilişkileri pekiştirmek mümkün. Tatlı bir rehavet ve tembellik hissi oluşabilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder