3 Mayıs 2016 Salı

3 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ay, günün büyük bölümünde Balık burcunda bugün.. Duygusal iniş çıkışların yanı sıra, problemleri kabulleniş, çevremizdekilere karşı merhamet yoğun yaşanabilir. Gün boyu manevi hisler yoğun çalışabilir.

04:25'te oluşacak Ay ve Güney Düğüm ardından da 10:08'te Ay ve Chiron kavuşumları, geçmiş olumsuzlukların enerjimizi düşürmesine neden olabilir. Karamsar duyguları beslemekten çok bunu motive edici kullanarak, ileriye dönük hedeflerimizde ve sorunları ele alışımızda farklı bakış açıları ile hareket etmeye çalışmak en doğrusu olacaktır.

08:07'de ise ay ve Merkür ılımlı açısı sayesinde duygular ve mantık arasında denge kurmak mümkün olacak görünmekte. iletişim trafiği, bilgi alış verişlerinin yoğunlaşabileceği bir sabah var önümüzde. Ay, bu açının ardından 20:04'te Koç burcuna geçene kadar açısız kalacak.

10:57'de yılın en olumlu açılarından biri olan Güneş ve jüpiter üçgeni kesinleşiyor. Fırsatlar, şanslar yaratabilir. İlerleme, genişleme istediğimiz konularda akıcılık sağlayacak bir görünüm. önemli başlangıçlar adına, geçmiş tecrübelerden de dersler çıkararak, detaylar üzerinden tekrar geçerek önemli başarılar yakalanabilir. Adalet istediğimiz konularda yeteneklerimizi, yaratıcılığımızı sergileyebilir, "şans" anlamına gelen bu transit sayesinde ilerleme kaydedebiliriz. Yardımlaşma ve destekleşim önemli farkındalıklara, başarılara sebep olabilir. Yaptığımız yardımların aslında bir şekilde bizlere geri döndüğüne şahit olabiliriz.

20:04'te Ay, Koç burcuna geçiş yapacak; bir iki güne göre farkedilecek bir enerji artışına neden olabilir. Daha kararlı, cesaretli, atak ve özgüvenli hareket etmek isteyebilir; yeni olan karşısında heyecan duyabiliriz.

Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder