15 Mayıs 2016 Pazar

15 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın son iş gününde tümüyle Başak burcunda ilerleyecek; başkalarına yararlı olma isteği, detaylar üzerinde sistemli ve pratik çalışabilme, ciddiyet ve sadelikle birleşecek görünüyor.  Düzene ve titizliğe önem vermek, bunun yanında diğerlerini de en az kendimiz kadar eleştirmek, gün sonunda yorgunluktan yakınmak bu etkinin sonuçları olarak görülebilir. Sağlıklı yaşam ve beslenme alanları dikkatimizi çekebilecek konular.

08:02'de netleşecek Ay ve Neptün karşıtlığı, 11:01'de Ay ve Jüpiter kavuşumu ve 13:20'de kesinleşecek Ay ve Satürn karesi ile Neptün / Jüpiter ve Satürn arasındaki T - kare aktif olacak. Hayaller, idealler, gerçeklerle çatışabilir. Ruhsal kökenli bazı rahatsızlıklarda uyanmalar görülebilir. Endişe ve korkular, özgüvensizlik hissi ile kendini belli edebilir, günün ilk yarısında. Bazı maddi değerlere kafamız daha fazla takılabilir ve sahip olduklarımızı kaybetme düşüncesi yoğunlaşabilir. Gereksiz, şişirilmiş beklentiler aslında hayal kırıklıklarına neden olacaktır. Ayaklarımızın yere sağlam basmasına ihtiyaç duyabiliriz. Dini, mistik, psikolojik konularda aşırı uçlara kayma tehlikesi olabilir. İdeallere, hedeflere gerçekçi yaklaşmak belki azla yetinmek bu etki altında yanlış yapmamıza engel olacaktır. Sonu belli olmayan hedeflerden uzak durmakta yarar var. 

16:31'de Ay ve Merkür arasında oluşacak üçgen açı sayesinde bilgi alış verişleri, iletişim, merak dürtümüz de artış görülebilir. Duygular ve mantık arasında daha kolay denge oluşturabilir, sabah saatlerindeki ruhsal huzursuzlukları biraz olsun dağıtabiliriz. Yakın çevremizle birlikte olmak, hızlı akan saatler öğle vakti için söylenebilir.

18:59'da Ay ve Pluto arasında üçgen bir etkileşim netleşecek; derin duygusallıklara, irade ve güçle içinde bulunduğumuz durumlara müdahale edebilmeye yardım edebilir. Uğraştığımız konularda rahatlıkla konsantrasyon oluşturabiliriz. Ancak obsessif duygulardan uzak durmaya çalışalım zira aklımızdaki düşüncelerin esiri olma tehlikesi de var.

23:20'de Ay ve Venüs üçgeni kesinleşiyor;  çevremizdekilerle haramızda hoş duyguların uçuştuğu, kutlama, organizasyon gibi aktivitelerin oluşabileceği, eğlence ve dostluk saatleri denebilir. Mutluluk ve sevgi kolayca filizlenebilir. Koruyuculuk, annelik gibi duygularda artış olabilir.  Yaşamın keyif veren yönleri, yeme, içme, tembellik etme gibi etkiler barındırmakta.

23:40'ta Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açı ise iyimserlik duygularımızı besleyebilir, sevdiklerimizle bir arada olma isteği oluşturabilir. Karşılıklı yardımlaşma, destekleşim ve yeni tanışmalar adına oldukça olumlu bir transit. Geçmişten dersler çıkarabilir, ileriye dönük hedefler belirleyebilir, planlar, projeler üretebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder