31 Mayıs 2016 Salı

31 Mayıs 2016 - Astrolozi


Mayıs Ayı'nın son gününe, Ay'ın Balık burcunda ilerleyişi ile merhaba diyoruz.. Balık etkisi ile bir iki günü bol merhamet, fedakarlık ve duygusallık ile geçirmiş olabiliriz. 02:10'da ise Ay ve Mars arasında üçgen açı gerçekleşecek; bu etki altında geceden itibaren enerjimi yüksek çalışabilir. Kararlılık ve cesaret gerektiren düşünceler içinde olabiliriz. Liderlik özelliklerimiz daha öne çıkabileceği gibi ne zaman, nerede ne yapmamız gerektiği ile ilgili net fikirler oluşturabiliriz. 

Ay' Mars açısının ardından boşluğa girecek ve 04:10'da Koç burcuna ayak basacak.. Bu transit sayesinde üzerimizde Balık etkisi ile oluşmuş uyuşukluğu da bir kenara atma fırsatı elde edeceğiz. Çok daha aktif, daha realist, kararlı ve atak enerjiler içinde olacağız. Yeni olan her şey ilgimizi çekebilir. Bazen düşüncesizce, ardını hesaplamadan da girişimler yapabiliriz; işte bu noktada girişimlerin devamlılığı açısından dikkatli olmakta yarar var, zira bu sürekliliği oluşturamayabiliriz. 

06:09'da dünden beri etkili olan Merkür ve Pluto arasındaki üçgen açı kesinleşecek; bugün de tümüyle etkisi altındayız. Geniş algılama, özellikle gizemli ve derinlik içeren konular üzerinde etkili. Yaşamın derinliği kafamızı meşgul edebilir. Deşmek, derinleşmek, derinleştikçe keyif almak, aradığımızı bulana kadar çabalamak konusunda güç ve irade sergilememiz mümkün. Sanki virüz tarama sistemi gibi sorunlarımızı rahatlıkla tesbit edebilir yeni öğretiler kazanarak çözebiliriz. Eğitim, öğretim, ders çalışma araştırma için çok uygun bir transit Bugünlerde öğreneceklirim yaşamlarımız üzerinde önemli etkilere sahip olabilir.  Diğerlerinin düşüncelerini kavrama, rahat ve etkileyici iletişim kurma konusunda başarı verecektir. Bu enerjiler altında bugünlerde yanılmak, aldatılmak pek söz konusu olmayabilir ve yapacaklarımız da pek sıradan sayılmayabilir. Tıp, bilimsel konular açısından bildiklerimizi değiştirebilecek önemli yeni açılımlar yaşanabilir. 

19:08'de Ay ve Venüs arasında oluşacak ılımlı etkileşim ise tüm ilişkiler adına onarıcı, sağlamlaştırıcı ve destekleyici etkiler barındırmakta. Estetik değerler, dostluklar, yaşamın keyif veren yanları ve maddi değerler açısından destek alabileceğimiz pek zorlanmayacağımız bir saat dilimi. Tembellik etmek isteyebilir, dost sohbetlerine, davetlere, organizasyonlara katılabiliriz. Alış veriş ve yeme içme dürtüsü de artabilir.

22:10'da Ay ve Güneş olumlu bir görünüm sergileyecekler; Venüs ile olan açıyı pekiştirici nitelikte. Tüm yeteneklerimizi, yaratıcılıklarımızı rahatlıkla öne çıkabilir, liderlik özelliklerimizi akıcı kullanabiliriz. Yardıma ihtiyacımız olan konularda diğerlerinden destekler bulabilir, duygularımız ve mantığımız arasında denge oluşturabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder