25 Mayıs 2016 Çarşamba

25 Mayıs 2016 - Astrolozi


Bugün Ay, gün boyu Oğlak burcunda; çalışkanlık, sorumluluk ve görevlerin farkında olmak, titizlik ve ciddiyet öne çıkabilecek konular. Otorite figürleri ve büyüklerimizle ilgili işlerimiz vakit alabilir, hızlı gelişmeler yaşanabilir. 

05:38'de Venüs ve Mars karşıtlığı kesinleşecek; hafta başından beri etkili olan bu görünüm bugün ve yarın da aktif. İlişkiler konusunda problem yaratıcı olan bu transit, kişileri sahiplenme, özgürlüklerini kısıtlama, haksızlığıa uğramışlık gibi algılanarak cinsiyet kavgasına dönüşme nedeni olabileceği gibi cinsler arasında çekiş enerjisi de oluşturabilir. Platonik duygular harekete geçebilir, gerçekten ne istediğimizi anlayamaz hale gelebiliriz. Gizli bazı duyguları zaptetmek zorlaşabilir. Nedenini bilmeden davranışlarımız sertleşebilir. Eğer yaratıcı biri isek, bu dönemde çarpıcı, etkili, biraz da uçuk kaçık bir tarz ile kendimizi öne çıkarabiliriz.

07:25'te Ay ve Neptün arasında oluşack ılımlı etkileşim sayesinde, sezgiselliğimiz ve empati yeteneğimizde artış olabilir. Çevremizdekilere merhamet ve anlayış göstermek kolaylaşabilir; söylenenlere kolay inanabiliriz. Ruhani ve manevi çalışmalar için bu saat oldukça uygun. Kendi kendimizle baş başa kalarak iç gözlem yapabilmek kolaylaşabilir.

Önce 10:39'da Ay ve Jüpiter üçgeni, ardından 12:34'de Ay ve Merkür üçgeni sayesinde, gökyüzünde öğle saatlerinde güzel bir toprak Büyük Üçgeni oluşacak; 17:20'de oluşacak Ay ve Pluto kavuşumu ile de destek görecek. İleriye dönük hedeflerimizde sağlam adımlar projelendirmek açısından çok olumlu bir görünüm. Yurt dışı, eğitim, medya, iletişim, seyahat, hukuk, ticaret, yayıncılık, nakliye gibi konularda kalıcılık istediğimiz girişimler adına uygun kullanılabilir. Duygular ve mantık arasında bir denge oluşturulabilir ve konsantrasyon sağlayabilir, işimizde derinleşebiliriz. Güçlü kişilerden destek alınabilir ve işlerimiz akıcı ilerleyebilir. Ele aldığımız konularda titizlik, pratiklik gösterebilir, yapıcı gelişmeler sağlayabiliriz. 

19:26'da oluşacak Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı da çevremizdekilerden de destek alabileceğimiz, yakınlarımızla aynı görüşleri paylaşabileceğimizi söylemekte. Geçmiş tecrübelerden dersler çıkarılabilir ve önlemler alınabilir. Sorumluluk ve görevlerimizde yardım alabiliriz. Geceyarısına doğru ise gökyüzü biraz sertleşeceğinden bu saatlerin değerini bilmekte yarar var.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder