28 Mayıs 2016 Cumartesi

28 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ay, haftasonunun ilk gününde tümüyle Kova burcunda.. Bağımsızlığımıza ve özgür düşüncenin önemine dikkat edeceğimiz bir gün. Bazen ilgi odağı olduğumuza halde bile ulaşılmaz görünmek ve bizlerle aynı fikirde olan kişilerle bir arada olmayı tercih etmek mümkün. Zihnimiz her daim yeni fikir ve kavramlarala oyunlar oynamak isteyebilir ve bazı durumlarda da ortamdan uzaklaşmış görünebiliriz. Diğerlerinin kaçırdığı noktaları yakalayabilir, olaylara farklı açılardan bakan, olağandışı şekilde çalışabilecek zihnimiz ile, birdenbire gelen içgörü ve esinlerin doğrultusunda yeni fikirler üretebilir, bilim ve teknoloji ile daha fazla ilgilenebiliriz.

11:35'te oluşacak Ay ve Uranüs ılımlı etkileşimi yukarıda belirttiğim özellikleri daha da besleyecek görünüyor. Arkadaşlarımız ve dost çevremizle grup çalışmaları yapabilmek, organizasyonlara aktivitelere katılabilmek, yeni tanışmalar yaşayabilmek, her zamankinden farklı, rutin dışı programlara ilgi duymak mümkün. Evimizde, bulunduğumuz ortamlarda ufak bile olsa değişiklik arayışı ya da olayların gidişini değiştirme dürtüsü etkili olabilir.

23:18'de netleşecel Ay ve Mars karesi, stres ve agresyona neden olabilir. Alınganlık, duygusallık, tartışmalar, kazalar maalesef görülebilir. Üzülmeye deymeyen konular bile sinirlerimizi zıplatabilir. Acelecilik ve agresyon ise ufak, tefek kazaları beraberinde getirebilir; dikkatli olmakta yarar var. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız tamamlıyor. Geceyarısının hemen ardından ise Balık burcuna geçiş yapacak..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder