29 Mayıs 2016 Pazar

29 Mayıs 2016 - Astrolozi


Yeni güne girişin hemen ardından boşlukta olan Ay, 00:05'te Balık burcuna geçiş yapacak; duygularımızın değişken bir hal alması söz konusu. Diğerleriyle çok kolay duygusal bağ kabiliyeti vereceği kesin. Sezgilerimizi daha rahat kullanabileceğiz İnsanlarla ilgilenmemiz gerektiğini düşünmek ve ihtiyacı olanlara yardım etmek dürtüsü gün boyu üzerimizde etkili. Kolay inanmak, duygusal incinmelere de açık olacağımızın işareti; suistimaller oluşabilir. İncindiğimizde duygusal patlama yaşamak ve kendimizi geri çekmek mümkün. Fedakarlıklar konusunda oldukça verici olabileceğimiz gibi yaratıcılık gerektiren sanatsal aktivitelerde ilham konusunda zorluk çekmeyebiliriz. 

10:48'te oluşacak Ay ve Venüs arasındaki kare açı nedeniyle sevgiye içsel bir açlık hissedilebilir. Sosyal ilişkiler sabah saatlerinden itibaren yoğunlaşabilir; ancak ilişkilerde tek taraflı görüşler, yapmacık davranışlar sorun yaratıcı rol alabilir. İstemediğimiz kişilerden kurtulma dürtüsü yoğun çalışabilir. Hiç bir sebebe bağlı olmadan yeme içme isteği yoğun olacaktır. Alış veriş ve estetik konusunda yanlış kararlara sebebbiyet verebilir.

15:11'de netleşecek Ay ve Güneş karesi maalesef ilişkiler açısından riskli bir transit. Bu etkinin yükselttiği duygusal tansiyon dışarıdan da sert bir etki verebilir ve davranışlar gerginleşebilir. Küçük problemler dikkat edilmezse aniden krize dönüşebilir. Kendimizi haklı görmek ve hakkımızın yenildiğini düşünmek bu saatlerde kolaylaşabilir ve bu da huzursuzluk nedeni olabilir.

21:11'de Ay ve Neptün kavuşumu, ardından 23:45'te Ay ve Satürn karesi ve son olarak da geceyarısının hemen ardından oluşacak 00:30'daki Ay ve Jüpiter karşıtlığı, gökyüzünde aktif olan Neptün / Satürn / Jüpiter arasındaki değişken T-kare açı kalıbını akşamın ilerleyen saatlerinde aktif hale getirebilir. Endişe, tereddüt ve korkulara neden olabilecek bu görünüm önemli konularda yanlış kararlara sebep olabilir; mümkünse ertelemekte fayda var. Kısıtlanmalar, zorlanmalar, arzuladıklarımızın gerçekleşmemesi daha fazla gözümüze batabilir ve özgüvensizliklere neden olabilir. Maddi konularda olumsuz bir görünüm. Huzursuzluk duyumsamak, düşünmeden alel acele bir şeyleri halletmek konusunda iştahımızı kabartabilir ancak sabır ve sakinlik çok daha prim yapacaktır. Güvendiğimiz kişilerden destekler almak, fikir danışmak bizlere yardımcı olabilir. Beklentiler hayal kırıklıklarına ve depresyona dönüşebilir. Aşırı hayalcilik, yüksek beklentiler bu etki altında duygusal olarak olumsuzluklara neden olabilir. Dinlenmeye, realist görüşlere önem vermekte yarar var.


Astrolozi


2 yorum: