7 Mayıs 2016 Cumartesi

8 Mayıs - 14 Mayıs 2016 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta genelinde maddi açıdan sizi destekleyecek bir çok görünüm var. Yürüttüğünüz projelerinizi detaylandırmak belki gerekli dikkati vermediğiniz bazı işler, müşterileriniz, iş arkadaşlarınız yardımıyla gelebilecek faydalar size güç kazandırabilir. Önemli otorite figürlerinden, büyüklerinizde destekler bulabilirsiniz. Çalışkanlığınız, pratikliğiniz, hizmet verdiğiniz konularda ilerleme ve maddi gelir sağlamanız hiç zor değil. Onaya sunulacak dosyalarınız, evraklarınız adına ilerleme kaydedebilirsiniz. Ümitsiz olduğunuz, idealize ettiğiniz bazı alanlardan bile destekler bulabilirsiniz.Daha önceki iş başvurularınızdan bu dönemde olumlu cevaplar alabilirsiniz. Müşteri portföyünüz, kiracılarınız ya da iş arkadaşlarınızla çalışmalarınız rahatlıkla gelire dönüşebilir. İdealize ettiğiniz bir iş, kariyer konusu ile ilgili gelişmeler yaşayabilir; yaratıcılığınızı bu alanlarda aktive edebilirsiniz. Bazı görüşmeler, toplantılar, kararlar, anlaşmalar bu süreçte olumlu gelişme gösterebilir. Sağlıkla ilgili olarak olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Gücünüzü, iradenizi mesleki konularda sergileyebilir, diğerleri arasında fark edilebilirsiniz. Büyüklerinizle olan ilişkileriniz de bu süreçte olumlu gelişeceğinden, takdir görmek, çalışkanlığınızın övgü alması muhtemel. Bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilme fırsatı yakalayabilir, kazanımlarınızla ilgili motivasyonunuzu, yeni kaynaklar oluşturmak adına kullanabilirsiniz. Yetki ve zam artışlarına hazır olun. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme imkanı bulabileceksiniz. Özellikle Pazartesi günü kazanımlarınızla ilgili önemli, uzun vadeli kararlar alınabilir, önemli görüşmeler, toplantılar yapılabilir..











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta genelinde yaratıcılığınız, yetenekleriniz kendinizi rahatlıkla öne çıkarabilmenize yardım edecek. Aşk, romantizm, sanatsal yetenekler bu dönemde olumlu etkiler altında. Yaşam hedeflerinizde ilerleme kaydetme, ileriye dönük planlarda radikal çareler üretebilme, yaşam alanınızı genişletmeniz mümkün. Yeni tecrübeler, farklı kültürler, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat gibi ilgi alanları öne çıkabilir. Sanatsal faaliyetler, sergi, konser gibi aktiviteler oluşabilir. Sanal dünyada önemli girişimler yapılabilir, internet siteleri açılabilir. Aşk yaşamınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde destekleyici önemli gelişmelere hazır olun. Çocuğunuzun eğitimi ile ilgili olumlu, sevindirici haberlere hazır olun. Bu konularda mesleki konularınız varsa, yetki artışları oluşabilir. Hayat amaçlarınızla ilgili ideallerinizi geniş tutabilir, umut dolu olabilirsiniz. Grup çalışmaları, dostlardan alınabilecek destekler, yardım içerikli çalışmalar yaşamınızda olumlu etkileri de beraberinde getirecektir. Dernek, klüp uğraşlarında artış görülebilir. Belki sabrınızın meyvelerini, çalışmalarınızın sonucun bu süreçte alabileceksiniz. Sağlık açısından da değişik çözüm yolları, alternatif tıp size şifa verebilir. Oldukça şanslı günler var önünüzde. Özellikle Pazartesi günü iletişim ve kendinizi ifade etme açısından zekanız dikkat çekici olabilir; kararlarınıza, fikirlerinize dikkat edin. Tarafsız, objektif düşünceler önemli gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Hareketlilik ve dışa açılma ihtiyacınız sosyal olarak yaşama dinamik getirecektir..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Hafta genelinde daha içe dönük, dış dünyadan sıyrılma ihtiyacı, yalnız kalma isteği yoğun olabilir; ancak bu karamsarlık içermeyecek. Ümitsiz olduğunuz bazı konularda işler yoluna girebilir, destekler bulabilirsiniz. Ruhani, manevi, psikolojik uğraşların fazlasıyla yararlı olduğuna tanık olacaksınız. Sizi rahatsız eden bazı bağımlılıklarınızdan kurtulmak adına oldukça olumlu günler. Duygusal ve içsel tatmin oluşturabileceğiniz, önemli gelişmelere hazır olun. Bazı yüzleşmeler, kendinizde farkedeceğiniz şimdiye kadar yok algıladığınız gerçekler, yaşamı daha derinden anlamanıza yardım edebilir. Sanatsal konularda bu olumlu etkiler sizi besleyebilir; rüyalar, iç sesler bu süreçte aktif olabilir. Aileniz, evinizle ilgili bazı sorunları çözebilme imkanı bulabilir, kamusal borç kredi, vergi, sigorta, miras, nafaka gibi işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Daha barışçıl, sevgi, dolu, affedici davranışlarınız çevrenizdekileri olumlu etkileyeceğinden, size dönüşleri de olumlu olacaktır. Otorite figürlerinden, büyüklerinizden destekler bulabilir; mesleki konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı sırların görünür olması sizi rahatlatabilir. Kariyer hedeflerinizle ilgili olarak gerçekten ne istediğinizi net belirleyebilirsiniz. Özellikle Pazartesi günü, niyetlerinize odaklanabilir, sezgilerinizi çok rahat kullanabilirsiniz. Aklınıza birden gelebilecek fikirler, ilerisi için önem taşıyabilir; bugün gördüğünüz rüyaları bir kenara not edin. Üretkenlik ve yaratıcılık gerektiren konularda Pazartesi hızlı gelişmeler oluşabilir..











Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta genelinde hızlı bir sosyal yaşama hazır olun. Sosyal çevreniz, grup çalışmaları sizi bu dönemde epey meşgul edebilir. Partnerinizle davetlere, aktivitelere katılabilirsiniz. Dostlarınızdan fikirler alabilir, yaşamla ilgili hedeflerinizi besleyebilirsiniz. Fikir alış verişleri, bilgi paylaşımları sizi epey destekleyebilir. Dostlarla seyahatler, tatil programları yapılabilir. Sosyal yardım projeleri ele alınabilir. Hukuksal konularda da el sıkışmaları ile olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. İletişim trafiğinizde yoğunluk, yaşamınızda hareket var bu süreçte. Değişik tecrübeler, inançlar, felsefeler entellektüel kapasitenizi arttırabilir. Yeni arkadaşlıklar oluşabilir. Ticaret, yayıncılık, nakliye, ulaşım gibi mesleki konularda dernek, klüp çalışmaları yapılabilir. Yaşamınızla ilgili amaçlarınızı yakın çevrenizle paylaşabilir, yeni idealler belirleyebilirsiniz. Bazı dostluklar bu süreçte daha yoğunluk kazanabilir. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu süreçte yalnız karar vermekten, çalışmaktan çok beraberce yapılacak uğraşlara ağırlık vermek en doğrusu olabilir. Özellikle Pazartesi günü önemli hedefler belirleyebilir, umutlarınız, idealleriniz konusunda hızlı gelişmeler, netleşmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sohbetlerinize özellikle bugün dikkat edin; ileride önem taşıyabilir. Alacağınız haberler sizi farklı bakış açılarına ve çözümlere ulaştırabilir...











Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Hafta genelinde kendinizi oldukça yaratıcı, başarılı ve zeki olarak ortaya koyabilme fırsatları bulacaksınız. Kariyeriniz, otorite figürleri ve büyüklerinizle olan ilişkilerinizle direkt bağlantılı bu alan, çalışkanlığınızın, titizliğinizin daha görünür olmasına, takdir görmenize, onaylanmanıza ve dolayısı ile maddi olarak da desteklenmenize yardım edecektir. Projelerinizi rahatlıkla onaya sunabilir, yürüttüğünüz işlerde pratiklikle sona ulaşabilirsiniz. İş başvurusu, zam ya da terfi talepleri adına uygun bir süreç. Eski başvurulardan, eski çalışma ortamlarından olumlu cevaplar alınabilir. Büyüklerinizle ilişkileriniz size yarar sağlayacak şekilde olumlu bir hal alabilir. Ebeveyninizle ilgili sağlık araştırmaları olumlu sonuçlarla sevindirici bir hal alabilir. Çalışma ortamınızda diğerleri arasından sıyrılabilir ve öne çıkabilirsiniz. Güç ve irade sayesinde diyet, kişisel bakım, spor gibi konularda kararlı hareket edebilirsiniz. Yetki artışı, olumlu gelişmeler, yeni kaynaklar adına motivasyonlar ve beceriklilik sayesinde radikal çareler üretebilir, ilerleme kaydedebilirsiniz. Sevindirici gelişmelere kapınızı açın; konsantrasyounuzu sakın bozmayın. Ayrıca kriz içeren bazı konularda nedenlere ulaşmanız da olayların iç yüzünü görünür yapabilir ve rahatlayabilirsiniz. Kamusal konularda, titizlik isteyen işleri rahatlıkla halledeceksiniz. Özellikle Pazartesi günü bu alanlarda önemli görüşmeler, tanışmalar, kararlar söz konusu olabilir; başarı ibreniz yüksek. Önemli bir girişim adına pazartesi gününü rahatlıkla kullanabilirsiniz; uzun soluklu devam edebilir. 











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Hafta genelinde üzerinizde iyimserlik etkili olacak; çevrenizle de destekleşim içinde bulunabilirsiniz. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya ve seyahatlerinizle ilgili olarak olumlu etkiler altındasınız. Hukuksal konularda fikir birliği sağlanabilir ve pozitif ilerleme kaydedebilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimi ile ilgili güzel haberlere hazır olun. Uluslararası konularda da oldukça şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz; yeteneklerinizi, yaratıcılıkğınızı, sanatsal özelliklerinizi geniş çevrelerle paylaşabilir, başarı elde edebilirsiniz. Değişik tecrübeler edinme dönemi diyebiliriz. Değişik felsefeler, kültürler entellektüel açıdan geliştirici etki verebilir. Yeni bir eğitim konusu, farklı bir ilgi alanı ya da hobi aktive olabilir. Aşk yaşamınızda da olumlu etkiler altındasınız. Sorunlarınıza radikal çareler üretebilir ve pratiklikle bir çok konuyu ele alabilirsiniz. İnternet sayfası açabilir, yeni kaynaklar oluşturabilirsiniz. Şans oyunlarında bu süreçte şansınızı deneyin. Yaşama geniş çerçeveden bakmak, önemli kişilerden destekler bulabilmek, cesaret ve kararlılık göstermek, yaşam alanınızın genişlemesine yardım edebilir. Bazılarınız önemli teklifler alabilir, anlaşmalar imzalayabilir. Özellikle Pazartesi günü bu alanlarda adım atabilir, kararlar verebilir, önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, hukuk alanlarında girişimlerinizi bugün yapmanız, uzun soluklu başarıları beraberinde getirebilir..

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Hafta genelinde kendinizden bile sakladığınız bazı fikirleriniz kafanızı daha fazla meşgul edecek görünmekte; derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi kamusal konularda sorunlu işleriniz varsa, üzülmeyin sona yaklaştınız. Kararlılık ve irade ile bu tarz işlerinizi bitirebileceksiniz. Çözümsüz görünen konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Psikolojik açıdan krizlerle yüzleşme sayesinde gerçek çözümlere ulaşma sağlayabilir, gelişme ve beceriklilik gösterebilirsiniz. Aileniz ve hanenizle ilgili bu tarz işleri rahatlıkla çözebilirsiniz. Konsantrasyon gerektiren konularla uğraşabilir ve başarı elde edebilirsiniz. Daha önceden olumsuzluk içeren konularda şans şimdi sizden yana. Eş ya da ortaklı gelirler konusunda ise çözümler uzakta değil. Bazı bağımlılıklarınızla ilgili güvendiğiniz kişilerden destekler alabilir ve kurtulabilirsiniz; sağlığınızın da bu gelişmelerden olumlu etkileneceğini söyleyebiliriz. Aile büyüklerinizle ilgili rahatsızlıklar konusunda sevindirici haberlere hazır olun. Emlak alım satımlarında tüm detayları elden geçirdiniz ise kar elde etmeniz mümkün. Hatıralar, anılar, nostaljik tecrübeler kafanızı yorabilir. Aile büyükleriniz için bir şeyler yapabilmek, onlara yardım edebilmek sizi de mutlu edebilir. Duygusal motivasyon kaynakları yaşam alanınızı genişletmenize ve olumlu özelliklerinizi sergileyebilmenize yardım edecek. Özellikle Pazartesi günü müşterek sahip olunan değerlerle, ortak kazanımlarla ilgili önemli kararlar alınabilir, adımlar atılabilir. Bütçenizle ilgili ses getirebilecek bir gelişme oluşabilir. Operasyon ihtimali olanlar ise bugünü tercih etmeye özen göstermeliler. Fikirlerinize hakim olmanız dikkat çekebilir..











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Hafta içi genelinde sosyal yaşamınız, diğerleri ile olan iletişiminiz önemli gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Ortaklıklarınız, evliliğiniz tüm ikili ilişkileriniz bu enerjilerden olumlu etki alacak. Önemli teklifler alabilir, radikal kararlar verebilirsiniz. Bu dönemde bireysel kararlardan çok ortak alınacak kararlar önem taşımakta. İhtiyacınız varsa güvendiğiniz kişilere akıl danışın. Net kararlar, güçlü ifade yeteneğiniz bu günlerde size epey yardımcı olabilir. Geleceğe dönük hedeflerinizi tekrar oluşturabilir, başarı sağlayabilirsiniz. Eğitim, seyahat, ticaret, yayıncılık, ulaşım ve nakliye alanlarında güç ve irade kullanabilir, ortak hareket edebilirsiniz. rekabetçi ortamlarda şans sizden yana olacaktır. Birlikte alınacak gelecek kararları bu döneme damgasını vurabilir. Önemli taşınma kararları verilebilir; anlaşmalar, sözleşmeler imzalanabilir. İlişkilerinizde sevgi ve anlayış öne çıkacaktır. Bu olumlu etkiler sayesinde de siz yeteneklerinizi, özelliklerinizi rahatlıkla sergileyebilirsiniz. Yakın çevrenizle ortak katılacağınız sanatsal aktiviteler, eğlenceli organizasyonlar enerjinizi yükseltebilir. Özellikle Pazartesi günü başarı getirecek önemli fikir birlikleri, teklifler ya da imzalar rahat ilerlemenizi sağlayabilir. İkili ilişkiler konusundaki adımlarınızı atmak adına bugünü kullanmanız size uzun soluklu başarıları da beraberinde getirebilir...












Yay Burcu ve Yükselen Yay
Hafta genelinde günlük yaşamınız, sağlığınız, rutin hayatınız önem teşkil edecek. Günlük çalışma yaşamınız, müşterileriniz, kiracılarınız, iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz, yürüttüğünüz projeler ve sağlığınızla ilgili olarak bu dönemde başarılı sonuçlara ulaşmanız pek zor değil. Onay gerektiren konularda rahatlıkla harekete geçebilirsiniz. Önceden olumsuzluk getiren konuları tekrar ele alabilir, sağlığınızla ilgili gerekli kontrolleri yaptırabilirsiniz. Maddi konularda güçlü ve iradeli kararlarınız, titizlik ve pratiklikle işlerinizi halletmeniz, çalışkanlığınız otorite figürlerinden onay alabilir. Hukuksal konularda olumlu kararlar verilebilir, çzöüme ulaşılabilir. Amirlerinizle ilişkilerde fark edilebilir, terfi ya da zamn alabilirsiniz. Detaylar üzerinde gösterdiğiniz titizlik, size başarı getirebilir. İş ve meslek alanında yükselen motivasyonunuz yeni kaynaklara ulaşmanızda size yardımcı olacaktır. Ev, aile, emlak alanında rahatlıkla radikal çareler üretebilir, çalışma alanınızı genişletebilirsiniz. Aile büyükleri ile ilgilenmek, sağlık sorunlarına çareler üretmek, onlara hizmet etmek size ruhsal tatmin sağlayabilir. Gayrimenkullerinizle ilgili işlerde yapıcı kararlar almak, orta noktada buluşmak ise sizi maddi olarak destekleyici etkiler barındırmakta; emlak konusunda işlerinizi sonlandırabileceksiniz. Özellikle Pazartesi günü bu alanlarda önemli gelişmeler sizi başarıya taşıyacaktır; girişimleriniz, adımlarınız adına bugünü kullanmaya özen gösterin. İş ortamında ve sağlığınızla ilgili olarak başarı sağlayacak görünümler Pazartesi oldukça aktif olacak..









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta genelinde kendinizi bir çocuk gibi genç hissetmeniz, eğlence ve lüks dürtüleri içinde olarak yaşama şakacı bir yaklaşım göstermeniz muhtemel. Yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı, sanatsal özelliklerinizi rahatlıkla öne çıkarabilecek, yaşamdan keyif alabileceksiniz. Eğlenceli bir döneme giriyorsunuz; yeni tecrübelere dürtü hissedebilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimi ile ilgili olumlu haberlere hazır olun. Eski bir sevgilenizden haber alabilirsiniz. Bebek isteyenleriniz için olumlu etkiler başarı vaadedebilir. Hobileriniz, özellikleriniz geniş çevreler tarafından dikkat çekebilir. Yaşamın keyif verici yanları sizi heyecanlandıracak gibi. Şans oyunları bazılarınızı sevindirebilir. Yaşam motivasyonunuz artacağından yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, farkli felsefeler ve inançlar açısından yaşam alanınızı genişletmeniz mümkün. Yaşamın olumlu değişimleri kapınızda. Farklı bilgiler ilginizi çekebilir, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz yoğunlaşabilir. İletişim şeklinize yansıyacak bu olumlu etkiler çevreniz tarafından rahatlıkla farkedilebilir. Fiziksel ve duygusal cömertliğinizi sergileyebilirsiniz. Tatil planları kafanızı meşgul edebilir. Özellikle Pazartesi günü aşk yaşamınızda ya da çocuklarınızla ilişkilerinizde önemli adımlar atabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün içinde şans oyunlarında şansınızı denemek bazılarınızı sevindirebilir. Zihinsel beceriklilik isteyen konularda uzun solukla başarı sağlamak adına bugün girişimlerde bulunabilirsiniz..











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Hafta duygusal güvence ihtiyacınız yüksek olabilir; geçmişteki tecrübeler kafanızı yorabilir. Eviniz, hanenizle ilgili bazı revizyon, onarım konuları gündeme gelebilir. Aile ile birlikte olmak, beraber vakit geçirmek, aile büyükleri ile sohbetler, anılar, hatıralar bazı belirsizlikleri netleştirebilir. Çözümsüz ya da sır gibi görünen durumlar konusunda gerçeğe ulaşabilir, rahatlayabilirsiniz. Sosyal ortamlardan çok evde vakit geçirmek hoşunuza gidebilir bu dönemde. Emlağınız ya da evinizle ilgili çözümsüz görünen kredi, borç, vergi, sigorta, prim, miras gibi işlemlerde ilerleme kaydedebilir, sona ulaşabilirsiniz. Bazı bağımlılıklardan kurtulma için de bu günler olumlu kullanılabilir. Ailenizden destek bulmanız, yardım almanız olası. Ailevi ilişkilerde geçmişe dönük konuları ele almak ve gelişme sağlamak, radikal çözümler oluşturmak mümkün. Maddi konularda aileniz sizin yanınızda yer alabilir; miras konuları gündeme gelebilir. Kamusal işlerin bu süreçte yoğun olması, yeni kaynaklar oluşturabilmeniz olası. Emlak işlerinde kar sağlayabilir, şans elde edebilirsiniz. Ruhsal ve manevi açıdan da olumlu değişimler kapınızda; endişe ve korkularınızın derinine inebilir, iyileşme sağlayabilirsiniz. Özellikle Pazartesi günü yukarıdaki konularda kararlar almak, girişimlerde bulunmak uzun soluklu başarıları da beraberinde getirecek görünmekte. Eviniz, aileniz, gayrimenkulünüzle ilgili  kararlarınızı aktive edebilirsiniz..











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Hafta genelinde yakın çevreniz, komşularınız, kardeşleriniz sizin için öne çıkabilecek konular olacak. Güvendiğiniz kişilerin de desteği ile önemli kararlar alabilirsiniz. Yakınlarınızla ortak tatil, eğitim, yayıncılık, ulaşım, nakliye gibi konularda hareket edebilir; grup çalışmalarında yer alabilirsiniz. İletişim trafiğiniz bu günlerde artabilir; kendinizi barışçıl ifade edebilmeniz sayesinde ilişkilerinizde ilerleme kaydedebileceksiniz. Bazı dernek, klüp başvuruları yapılabilir, sosyal olarak davetler, organizasyonlar, aktiviteler yaşamınıza hareket getirebilir. Bazı tekliflere açık olun ve konulara objektif yaklaşın. Hayallerinizi, ideallerinizi gerçekleştirmek adına çevrenizdekilerden destekler alabilirsiniz. Affedici yanınız, sosyal ilişkilerinizdeki problemlerin çözülmesine yardım edebilir, radikal çözümler oluşturabilirsiniz. Bilgi ve haber alış verişleri gündeme gelebilir. Partnerinizle daha sık sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Eğitim ve seyahat konularında yardımlara, görüşlere açık olun. Fedakarlıklar gerekse de çoğu işiniz yoluna girecek görünmekte. Güçlü ve güvenilir kişilerin çevrenizde olması bu dönemde sizin için bir şans. Hedeflerinizde, ideallerinizde önemli değişimler oluşabilir. Özellikle Pazartesi günü yukarıdaki alanlarda önemli gelişmeler, başlangıçlar yaşanabilir; girişimlerinizi bugün aktive edebilirsiniz. Zihinsel yaratıcılığınız size önemli, kalıcı kararlar aldırabilir; yakın çevrenizde ses getirici olaylar yaşayabilirsiniz. Kendinizi yazarak, konuşarak bugün çok rahat ifade edebilirsiniz...





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder