16 Mayıs 2016 Pazartesi

16 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ay, günün büyük bölümünde Başak burcunda ilerlemekte. Hafta başına yakışır bir şekilde çalışkanlık, titizlik, detaycılık öne çıkabilir. Birilerine yararlı olma isteği, hizmet dürtüsü yüksek olacaktır.

02:27'de dünden beri etkili olan Venüs ve Kuzey Düğüm arasında netleşecek üçgen açı bugün de tümüyle aktif. Çevremizdekilerle birlikte güzel vakit geçirmek, yardımlaşma ve destekleşim içinde olmak, yeni tanışmalar yaşamak, özellikle ailevi ilişkilerde düzelmeler söz konusu. Maddi değerlerimiz yakınlarımızdan destek görebilir, yardım alabiliriz. İleriye dönük hedeflerimizde kadersel eş zamanlılıklar yaşanabilir. İlişkilerde iyimserlik ve olaylara geniş pencereden yaklaşabilme bugün mümkün.

09:23'te Ay ve Chiron karşıtlık içinde olacaklar; hastalıklar adına biraz olumsuz. İçten yükselebilecek karamsar duygular, geçmiş tecrübelerden duyumsanabilecek memnuniyetsizlik kendimizi hasta hissetmemize neden olabilir. Bu durumda yapılacak en doğru şey, olumsuzluklar farklı ve olgunluk içeren bakış açıları ile yaklaşmak olacaktır. Bu şekilde farklı çözüm yolları elde edebiliriz. Geçmişe takılı kalmadan ve eleştirici yanımızı harekete geçirmeden bu görünümü pozitif bir motivasyon kaynağı olarak kullanabiliriz.

12:20'de Ay ve Güneş arasında oluşacak üçgen açı sayesinde ilişkilerde olumlu denge oluşturmak mümkün olacak. Duygular ve mantık orantılı kullanılabileceğinden, bu dışarıdan da ılımlı bir enerji yaymamıza yardım edebilir. Liderlik özelliklerimizi, potansiyel yeteneklerimizi rahatlıkla sergileyebilir, başarı elde edebiliriz. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve 20:32'de Terazi burcuna geçene kadar açısız kalacak. Olumlu etkiler altında bitirilmesi gereken konuları rahatlıkla ele alabilir, ilerleme kaydedebiliriz.

20:32'de Ay'ın Terazi geçişi ile birlikte ikili ilişkiler önem kazanabilir. Olaylara politik yaklaşımlar sergileyebilmek, konulara tek tarflı değil, objektif yaklaşabilmek bu enerjileri olumlı kullanabilmemize yardım edecektir. Ortak fikir birlikleri oluşturmamız gereken bir gün. Birlikte hareket edebilir, ihtiyacımız olan konularda rahatlıkla güvendiğimiz kişilere akıl danışabiliriz. Sosyal açıdan da aktif olmamız bu etkiler altında mümkün.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder