11 Mayıs 2016 Çarşamba

11 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ay gün boyu Yengeç burcunda ilerliyor bugün. Guygusal güvenliğimiz bizler için oldukça önemli olacak; kendimizi ancak güvende hissettiğimizde mutluluk duyabiliriz. Aile, ev ve ülkemizle ilgili konular bizleri fazlasıyla ilgilendirebilir ve duygusal iniş ve çıkışlar yaşayabiliriz. Yengeç burcu öncü bir burç; o yüzden hızlı gelişmeler yaşanabilir. 02:04'te Ay ve Pluto karşıtlığı ve 10:33'te Ay ve Uranüs karesi ile birlikte sabah erken saatlere kadar biraz sert etkili enerjiler altında olacağız. Düşünmeden konuşmamaya, duyguların esiri olmamaya özen göstermek, hazırlıksız başlangıçlardan kaçınmak en doğrusu olabilir. Derin duygusallık ve özgürleşme dürtüsü ani reaksiyonlara neden olabilir. Ancak bunun yanında girişimci yanımız, değişim yaratmak isteyen niyetler adına motivasyon kaynağı olabilir gün boyu.

04:09'da Ay ve Merkür arasında oluşacak ılımlı görünüm bu saatte ayakta olanlar için zihinsel aktivasyonları arttırabilir. Mantıklı düşünmeye çalışabilir ve iletişim konusunda yoğunluk yaşayabiliriz. Duygularımızı bu saatlerde daha kolay kontrol altına alacağız.

06:12'de ise Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak başka olumlu bir transit sayesinde ise iyimser düşünceler, gelecek hedefli olarak kafamızı meşgul edebilir, olayları bütünüyle ele alabiliriz. Planlar yapmak, projeler üretmek ve bunlarla ilgili destekler bulma adına uygun bir erken sabah.

08:22'de ise bu kez Ay ve Güneş arasında ılımlı bir etkileşim var. Karşı cinsle ilişkilerde uyumlu etkiler verebileceği gibi yeteneklerimizi daha rahat ortaya koymamıza yardım edebilir. Liderlik özelliklerimizi rahatlıkla kullanabilir ve olayları mantık çerçevesinden rahatlıkla ele alabiliriz. 

Ay, 10:33'teki Uranüs karesinin ardından boşluğa giriyor; tabii Uranüs enerjisinin de tüm güne yayabilir. Geceyarısının ardından Aslan burcuna geçiş yapacak. Bitirilmesi gereken işlerimizi farklı bakış açıları ile ele almamıza yardım edebilecek, yaratıcı zekamızı aktive edecek bir görünüm. Biraz huzursuzluk, telaş hissedebiliriz; ama dediğim gibi hazırlıklarını yaptığımız işlerde önemli sıra dışı gelişmeler rahatlıkla yaşanabilir. Acelecilik ayrıca ufak ev kazalarına da neden olabileceğinden dikkatli olmakta yarar var.

14:18'te Ay ve Chiron arasında oluşacak üçgen açı; çevremizdekilere fikirlerimizle yardımcı olabileceğimizi müjdelemekte. Olayları farklı yönleri ile ele alabilir, tavsiyelerde bulunabiliriz. Bu tavsiyeler, aslında bizlere de yardımcı olacaktır. Hastalıklar adına da şifa enerjisi bu saatlerde yoğun. Bazı sorularımızın cevapları bu saatlerde birden aklımıza gelebilir. Jüpiter ve Venüs arasında dün kesinleşen üçgen açının etkileri altında, diğerlerine yapacağımız yardımın aslında bizlere fazlasıyla geri dönüş sağlayacağını bilmek en doğrusu.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder