2 Mayıs 2016 Pazartesi

2 Mayıs 2016 - Astrozi


Ay, haftanın ilk gününde tümüyle Başık burcunda. Duygusal iniş çıkışlar, kuvvetli sezgiler ve empati yeteneği, çevremizdekilere karşı yükselecek merhamet, günün ana başlıklarını oluşturabilir. Sanatsal yeteneklerimizi rahatlıkla kullanabilir, diğer günlere göre daha sakin, sessiz olabiliriz.

06:34'te Ay ve Mars arasında oluşacak kare agresyonu zorlayıcı etkiler barındırmakta. Kendimizi her an kızmaya hazır hissedebilir, özdeğer konusunda endişelere kapılabiliriz. Ufacık detayları bile, bize karşı oluşan bir durum gibi algılayabilir, alınganlık yapabilir ve büyütebiliriz. Fiziksel olarak da kazalara açık bir saat dilimi olduğundan dikkatli olmakta yarar var. Fiziki güç gerektiren, örn. spor gibi aktivitelerle bu yükselen enerjiyi dengelemek mümkün; aman aceleci hareketler içinde olmamaya dikkat edelim.

13:22'de Ay ve Neptün kavuşumu netleşecek; aşırı bir hassasiyet verebilir. Birileri ile yakın olmak, hatta özdeşleşmek, sorunları birlikte ele almak isteyebiliriz. Bu hassasiyet ve merhamet duygusu kötü niyetli kişiler tarafından suistimal edilebilir; her söylenene inanma eğiliminde olabiliriz. Kuşkulara ve  dediğim gibi aldanmalara açık bir etki. Dalgınlıkları ve küçük sakarlıkları da beraberinde getirebilir. En iyisi yaratıcılık gerektiren konulara eğilmek ve bu saatleri manevi, ruhani konularla değerlendirmek.

14:59'da Ay ve Güneş arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde liderlik özelliklerimizi ön plana çıkarabiliriz. İlişkiler açısından da destekleyici olan bu görünüm sayesinde duygularımızı biraz dengelememiz mümkün. Daha sağlıklı kararlar alınabilir. Çevremizi güzelleştirmek, belki keyifli dos sohbetleri ile değerlendirilebilir.

16:22'de oluşacak Ay ve Jüpiter karşıtlığı ise bazı abartılı davranışlara neden olabilir. Problemleri küçümsemek, umursamaz hareketler, egosal tavırlar, meydan okuyucu dürtülere yol açabilir. Özgürlük duygusunu da besleyecek bu görünüm, emir alma konusunda zorluklar çıkarabilir. Mecburiyetler bu saatlerde bizleri yoracağa benzer.

19:38'de Ay ve Satürn arasında sert bir kare açı oluşacak; karamsar ve depresif duyguları besleyebilir, bazı konularda endişe ve korkulara neden olabilir. Olumsuz duygulara kapılmamaya, çok ciddi konuları ve otorite figürleri ile problemlerimizi ele almamaya özen göstermek en doğrusu. İlişkiler açısından da zorlayıcı etkiler var. Değersiz olduğumuz fikrine ve geçmişteki olumsuz tecrübelere kafa takmamaya dikkat edilim; ne de olsa geçici bir etki.

23:16'da ise Ay ve Pluto arasında oluşacak olumlu etkileşim sayesinde konuları güç ve irade ile ele alabilir, konsantrasyon sağlayabiliriz. Bir fikri kafaya takarak, geliştirmeye, araştırmaya vakit ayırmak mümkün. Duyguların daha derin çalışacağı, görünenin ardındaki gerçeklerin ilgi çekici olacağı bir gece var önümüzde.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder