21 Mayıs 2016 Cumartesi

21 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ay, günün büyük çoğunluğund Akrep burcundaki seyahatini sürdürecek; ortaklaşa gelir konuları, bazı ihtiraslı, tutkulu duygular, yüksek sezgisellik ve diğerlerinin desteğini hak ettiğimize inanmak öne çıkabilir. Kriz içeren durumlarda güç ve irade kullanmak kolaylaşacak; olayları kontrol altına rahatça alabiliriz. Konsantrasyon ve derin araştırma gerektiren işlerimizi ise kolayca ele alabiliriz.

11:08'de Ay ve Chiron arasında oluşacak üçgen açı olumlu enerjiler barındırmakta. Kendimizde eksik ya da hatalı gördüğümüz yanlarımızı, olumsuz tecrübelerimizi analiz edebilir ve nedenlerine ulaşabiliriz. Bazı rahatsızlıklar açısından da olumlu etkiler barındıran bu transit, olgunluk ve bilgelik sayesinde ilerle katdedebileceğimizi anlatmakta. Sağlık ya da bütçe konularını ele alabilir, düzene sokabiliriz.

14:39'da ise Ay ve Venüs karşıt pozisyonda olacaklar. İlişkilerimizde tek yönlü, bencilce davranışlara zemin hazırlayabilir. Karşımızdakilerin isteklerini göz ardı etmek ve kendi isteğimiz doğrultusunda hareket etmek gibi riskleri var. Ayrıca bunun yanında yeme içme ve alış veriş dürtüsünü de dengesiz hale getirebilir; dikkatli olmakta ve ilişkiler konusunda objektif ve tarafsız olmaya özen göstermekte yarar var. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 21:48'te Yay burcuna geçene kadar da açısız kalıyor. İyiden iyiye gece yarısının hemen ardında gereçkleşecek Dolunay etkis altında olacağız bugün. Mümkün olduğu kadar düşünmeden konuşmamaya ve iyice analiz etmeden adım atmamaya dikkat etmek önemli; kazalara, tartışmalara, agresyona oldukça açığız Dolunay sürecinde.

Akşamın ilerleyen saatlerinden Ay'ın Yay burcuna geçişi ile üzerimizde iyimserlik ve boş vermişlik enerjisi hakim olabilir. Problemleri küçümseyebilir, yok farzedebiliriz. Ancak bunun yanında yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din ve felsefe ile ilgili başlıklar bu süreçte çok daha fazla gündemimizde olacaktır.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder