10 Mayıs 2016 Salı

10 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ay, bugün tümüyle Yengeç burcunda seyahat edecek. Yumuşaklık, koruyuculuk, duygusallık ve bunların yanında çekingenlik öne çıkabilir.  Bizlere meydan okunması halinde huysyzlaşabiliriz. Kendimizi güvende hissetmemiz ise mutlu olabilmemiz için bugün şart. Evimiz, yaşadığımız yer, gün içinde oldukça önem arz edebilir; ailevi, milli konular öne çıkabilir.

04:20'de Güneş ve Kuzey Düğüm arasında netleşecek üçgen açının etkisi tüm gün aktif. Harika bir görünüm. İyimserlik, çözüm odaklı hareket edebilme, olayları bütünüyle ele alabilme ve en önemlisi adil ve cömert olabilmek mümkün. Yeni fırsatlar eş zamanlılıklarla karşımıza çıkabilir; yardımlaşmanın, destekleşimlerin faydalarını fazlası ile görebilir yeni tanışmalar yaşayabiliriz. İleriye dönük hedefler konusunda yeteneklerimizi yaratıcılığımızı kullanabiliriz.

16:17'de Ay ve Neptün arasında oluşacak üçgen açı sayesinde duygusallık ve sezgisellik iyice yükselebilir. Çevremizdekilere merhamet duymak, vicdanımızın sesini dinlemek kolaylaşabilir. Dualar, niyetler adına önemli günler yaşıyoruz. Şansımıza bugünlerde güvenelim. Manevi, ruhani çalışmalar yapmak da bu saatlerde oldukça uygun olabilir. Biraz yalnız kalarak, iç sesimize kulak vermeyi deneyebiliriz.

Saat 22:00'de yılın güzel açılarından biri olan Venüs ve Jüpiter üçgeni kesinleşecek; tüm gün etkili. Ay da önce 18:38'de önce Venüs, ardından da 18:56'da Jüpiter ile ılımlı görünümler içine girerek bu güzel transite önemli destekler verecek. En kötüyü bile en iyi görebilme yetisi olarak adlandırırsak bu açıyı, inanın doğru olacaktır. Hoşluk, hafiflik, memnuniyet verici bir etkileşim; şirin ama şımarık olmayan, yürekli ama insaflı, hoşgörülü, girgin ama rahatsız edici değil. Yalnız kalmaya pek uymayan, insanlarla birlikte olmaya ihtiyaç duyabiliriz. Tatil, ziyaret, partiler, toplantılar, sosyal organizasyonlar adına harika. Sevmek ve sevilmek her zamankinden daha hoş gelebilir. Beklenmedik bir gelir imkanı kapımızı çalabilir.  Ama tabii çeşitli güzellikler adına harcamaları da arttırabilir. Frapanlık, süs ve çok renklilik yaşayabileceğimiz bir gün. Bir negatif yanı ise bu güzellikler ve iyimserlik seline kapılıp fazlaca yemek içmek ve sonradan kilolarla uğraşmak olabilir. Cebimize ve midemize mukayyet olabilirsek, süper etkiler her birimizin yelkenlerini mükemmelliklerle şişirebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder