12 Mayıs 2016 Perşembe

12 Mayıs 2016 - Astrolozi


Yeni güne Yengeç'te boşlukta giren Ay, hemen 00:31'de Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu etki altında olayları kontrol isteğimiz, drama yeteneğimiz, yaşama karşı eğlenceli bir yaklaşım öne çıkabilecek özelliklerimiz. Sanatsal aktiviteler, çocuklarla ilgili işlerimiz önem arzedebilir. Bizleri ilgilendirsin, ilgilendirmesini, etrafımızdaki olayları kontrol etmek isteyebilir; ancak eleştirilere tahammül edemeyebiliriz. Onaylanmak ve pohpohlanmak ise kapasitemizdeki yaratıclığı daha da öne çıkarabilir.

09:49'da Ay ve Mars arasında oluşacak üçgen açı sayesinde cesaret, ataklık ve kararlılık gerektiren konularda atılım yapabilir, girişimlerde bulunabiliriz. Özellikle sporla ilgili faaliyetler bu saatler için çok uygun. Fiziksel güç gerektiren konuları ele alabilir, liderlik özelliklerimizi sergileyebiliriz. Daha kolay risk alabilir, hızlı hareket etmek isteyebiliriz.

Yarın erken saatlerde kesinleşecek Merkür ve Pluto arasındaki üçgen açı kendini günün ikinci yarısında hissettirebilir. Geniş algılama, özellikle gizemli ve derinlik içeren konular üzerinde etkili olabilir. Kolay kolay tatmin olunacak bir etkileşim değil. Deşmek, derinleşmek ve derinleştikçe haz duymak, aradığımızı tam bulduğumuzdan emin olana kadar çabalamak isteği güçlü olur. Yeni bilgilere açıklık veren bu görünüm psikoloji, astroloji, ekonomi, tıp veya bilimsel konularda araştırmalara itebilir bizleri. Diğerlerinin düşüncelerini anlama, yüksek sezgi gücü eşliğinde bugün ve yarın her ne yapıyorsak, pek sıradan olmayacağı kesin.


Astroloji


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder