13 Mayıs 2016 Cuma

13 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ay, tümüyle Aslan burcunda bugün; liderlik, mağrurluk ve gurur oldukça önemli olacak.  Işıl ışıl parlayıp dikkatleri üzerimize çekmek ve çocuklar gibi eğlenmek isteyebiliriz. Dikkatimiz daha çok kendi yaratıcılığımıza yoğunlaşacağından kötü bir dinleyici olabiliriz. Eleştirilmek asla bugün bize göre değil. Yeteneklerimizi öne çıkarabilir, olayları kontrol altına almayı iyi becerebiliriz; harika bir organizatör bugün içimizden çıkabilir. Ayrıntılar, detaylar oldukça sıkıcı gelebilir.

03:29'da oluşacak Ay ve Satürn üçgeni ise bu saatlerde uyanık olanlar için yalnız kalma ve olayları ciddiyetle ele alma açısından olumlu olabilir. Sorumluluk ve görevlerin idrakinde olmak ise bazı konuları daha dikkatli ve iradeli ele almamıza yardım edecektir. Rahatlık planlar ve projeler üretebilir, üzerinde titizlikle konsantre olabiliriz.

05:45'te Merkür ve Pluto arasında üçgen bir açı kesinlik kazanacak; dünden beri etkisi altındayız. Tabii bu arada akşam 22:10'da ise Merkür ve Venüs kavuşumu gerçekleşecek. Yarın ise Venüs ve Pluto arasında bir üçgen netleşiyor ve bugün tamamıyla etkili. Bu enerjileri gün boyu hisseder olacağız. Güzel sozler söylemeye teşvik edici, sanat, müzik, resim gibi güzelliklere ilgi arttırıcı. Güzeli görüp değerini anlamak kolaylaşabilir. Hislerimizle aklımız arasında bir denge oluşturabilir, sorunlu ilişkilerde düzelme sağlayıcı barışçık konuşmalar yapabiliriz. Sosyal aktiviteler, reklamcılık, halkla ilişkiler konusunda önemli gelişmeler oluşabilir. İhtiras bugün yoğun. Para, aşk, talih konusunda yaratıcılık ve yapıcılık artabilir. Yeni bir arkadaşlık, eski arkadaşlıklarda derinleşme, duygularda güçlenme oluşabilir. Sosyal yaşamda ve ilişkilerimizde yeni boyutlara ulaşmamız mümkün. Sanatsal bir yeteneğimiz kendini ortaya çıkarabilir. Rahatsız edici düşüncelerimizin tarayıp yok edebilir, olayların gerçek yüzlerini kavrayabiliriz.Eğitim, öğretim, ders çalışma gibi konularda konsantrasyon yeteneği verebilir. Sezgilerimiz ve empati yeteneğimiz de aktif olacağından bugün birinin bizi aldatması, yanlış yola çekmesi pek mümkün değil. Olayları, ilişkileri deştikçe derinleşmek ve sorunları çözebilme fırsatları bulabiliriz.

06:20'de ise Ay önce Venüs, 08:27'de ise Merkür ile kare açı içinde olacak; yani Venüs ve Merkür kavuşumuna sert bir açı yapacak. Bu etki bencillik verebilir ve erken saatlerde olayları sadece kendi yönümüzden ele almamıza, ego oluşturmamız neden olabilir. Sözlerin, davranışların üzerinde durmamak, olayları sadece kendi tarafımızdan ele almamak, akışına bırakmak ve ısrarcılıktan uzak durmak bu sabah önemli.

18:02'de Ay ve Uranüs arasında oluşacak üçgen açı yoğun bir özgürlük dürtüsü verebilir. Tarifsiz bir heyecan, telaş hissedebiliriz. Yeni tanışmalara, eş zamanlılıklara açık olalım. Grup çalışmalarında dikkat çekebilir, farkedilebiliriz. Bulunduğumuz ortamlarda ufak dokunuşlara değişimler, güzellikler oluşturmak adına yaratıcılığımızı, farkımızı ortaya koyabiliriz.

20:02'de Ay ve Güneş arasında sert bir kare açı oluşmakta; ilişkiler konusunda sorun yaratabilir. Duygusal tansiyonumuz yüksek olacağından, bu ufak olayları büyütmemize, alınganlıklara, kaprislere neden olabilir. Aşırı duygusal hareket etmemek, kibir katsayımızı yükselmemek en doğrusu. Sabah ve akşam saatlerindeki bu riskli açıları kollayabilirsek, günün diğer olumlu transitlerini çok rahat kullanabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder