18 Mayıs 2016 Çarşamba

18 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ay, gün içinde Terazi burcundaki seyahatini sürdürecek; adalet ve denge ihtiyacı duyduğumuz konuları rahatlıkla ele alabiliriz. İkili ilişkilerimizde objektif yaklaşımlar, haksızlığa uğrayanların sesi olabilme, politik davranışlar öne çıkabilir. Gerekli gördüğümüz konularda ise rahatlıkla güvendiğimiz kişilere fikir danışabilir, ortak hareket edebiliriz.

01:34'te Ay ve Satürn ılımlı açısı ile belki yalnız kalmak isteyebilir, olayları kendi irademizle ele alabiliriz. Sorumluluk ve görevlerin bilincinde olabilir, pratik çözümler oluşturabiliriz. Derin düşünceler içinde sakin bir hal takınmak, konuları ciddiyetle halledebilmek, duygusal ihtiyaçları dengeleyebilmek mümkün olabilir.

07:37'de Ay önce Pluto ile kare, ardından da 18:22'de Uranüs ile karşıt pozisyonda olacak; biraz sert etkili ve harekete geçirici bir görünüm denebilir. Derin duygusallık, fikirlerde önemli değişimler, diğerlerinin üzerimizde baskı oluşturması zorlayıcı olabilir. Güç mücadeleleri, istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda bırakılıyormuşuz hissi agresyona ve sert tepkilere yol açabilir. Olumlu anlamda ise gerçekten neleri yaşamlarımızda değiştirmek istiyoruz, memnun değiliz konusunda dürüst tesbitler oluşturulabilir. Ardından akşam saatlerinde ise özgürleşme ve bağımsızlık duydusu yükseleceğinden, ani kararlarla gelişmeler yaşanabilir. Duygularımız hassas olacağından beklenmedik duygu çekişmeleri oluşabilir. Konuşmalara duygular çabucak karışabilir. Sürpriz haberler alabilir ve şaşırabiliriz. Tabii bu arada içimizden sürekli "bağımlı" ve "tutuklu" olduğumuz düşüncesi bizi isyankar yapabilir. Dikkatli olmakta, etkilere tepkisel, spontane reaksiyonlar göstermeme en doğrusu. Hazırlık olduğumuz konularda ise yaratıcılığımız, farklı çözüm yollarımız çevremizdekileri şaşırtabilir ve geleneksel olmayan durumlar içine girebilir, motive olabiliriz. 

Ay, Uranüs karşıtlığından sonra günü açısın bitirecek; mümkün olduğu kadar akşam saatlerinde yeni başlangıçlardan uzak durmalı ve bitirilmesi gereken, ilgi bekleyen işlerimize odaklanmalıyız.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder