7 Mayıs 2016 Cumartesi

7 Mayıs 2016 - Astrolozi


Birkaç saat önce gerçekleşen Yeniay'ın ardından Ay yeni güne Boğa burcunda ilerleyerek giriyor; istikrar, sabır ve pratiklik öne çıkabilecek özelliklerimiz. Yaşamdan keyif alabileceğimiz güzel bir gün var önümüzde. Tembellik edebileceğimiz, davetlere, aktiviteler katılabileceğimiz, hoş, sıcak dost sohbetleri yapabileceğimiz bir gün.

04:06'da Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açı, iyimser duyguların yoğunlaşabileceği pek çok problemli konuda düzelme sağlanabilecek bir saat dilimi. Evet saati itibarı ile pek çoğumuz bu etkiden yararlanamasak da, imkanı olanlar için enerjilerin akıcı olması, yardımlaşma, destekleşim ve hayata karşı sergilediğimiz tutum açısından oldukça olumlu etkilere sahip bir görünüm.

05:10'da ise Ay ve Merkür kavuşacak; haritalarımızdaki konumuna göre bazılarımız için duygular ve mantık arasında mücadelere neden olabilir. İlişkiler açısından duyguları ifade etmek kolaylaşabilir; tabii buna bağlı olarak zorlukları da beraberinde getirebilir. Kalıcı kararlar almak adına imkanı olanların olumlu değerlendirebilecekleri bir transit. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 19:34'te İkizler burcuna geçene kadar da açısız kalacak; önemli başlangıçlar adına akşam saatlerini beklemek daha doğru olabilir. Ancak dinlenmek ya da bitirilmesi gereken işlerimizde ilerleme sağlayabilmek adına destekleyici bir görünüm.

10:05'te Ay ve Chiron arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde, belki dostlarla fikir alış verişleri, nasihatlar, bazı sorularımıza cevap bulmamıza yardım edebilir. Vereceğimiz öğütlerin aslında bize iyi geldeceğini farkedebilir, olaylara değişik bakış açıları ile yaklaştığımızda aslında çözümlerin fazla uzakta olmadığını görebiliriz. Sağlık açısından da olumlu etkiler verecektir.

19:34'te Ay İkizler burcunda geçiş yapıyor; yakın çevremiz ile iletişim trafiğimizde artış olabilir. Telefonlar, mailler, belki geliş gidişler hızlanabilir. Yeni haberler duyabilir, sohbetlere dalabiliriz. Bilgiye olan ilgimiz artabilir ve bir çok şeyle bir arada ilgilenebilir hatta fikirler arasında hızlı gidiş gelişler, aralarında bağlantı olmasa da oluşabilir. Dedikodulardan, bilmediğiniz konularda fikir yürütmekten uzak durmak ise en doğrusu olabilir. Hızlı zihinsel aktiviteler, bazı kararsızlıkları da beraberinde getirebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder