27 Mayıs 2016 Cuma

27 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ay bugün tamamıyla Kova burcunda ilerleyecek; bilimsel ve teknoloji konular için ideal bir görünüm. Yaratıcı zekanın aktif oluşu, konuları değişik, sıradan olmayan bakış açıları ile ele almamıza yardım edecek. Grup çalışmaları, aktiviteler, dostlarımızla bilgi alış verişleri, toplumsal konular bugün için ideal. Arkadaş çevremiz bugün bize ailemiz kadar yakın olabilir. Bizlerle aynı görüşleri paylaşan kişilerle bir arada olmak isteyebiliriz.

04:58'te Ay ve Güneş arasında oluşacak üçgen açı duygular ve mantık arasında kurulabilecek dengeye işaret ediyor. Liderlik özelliklerimizi öne çıkarabilir, sabah erken saatlerde ilişkilerimizde uyum sağlayabiliriz. Güç ve irade kullanabilmek sayesinde yeteneklerimizi öne çıkarma fırsatı oluşabilir; tabii bu saatlerde ayakta olanlarımız için.

16:51'de Mars, geri hareketi sırasında Yay burcundan çıkarak, Akrep burcuna dönüş yapıyor. Retrosu ile birlikte bu seyahati 2 Ağustos'a kadar devam edecek. Bu durum bazı dış ektenlerin, iç dünya düzenimizi bozması anlamına gelmektedir. Bu bazen çok fırtınalı bazen de esrarengiz bazen de sürprizlerle karşımıza çıkabilir. Ne şekilde olursa olsun ego, bir şeyler için mücadele verecek ve içsel boyutta küçük ya da büyük değişikliklerle kendinş gösterecektir. Tehlikelerle, kazalarla karşılaşma, düşmanca davranışlara maruz kalma oluşabilir. Bizler korkusuzca karşılık verebiliriz. Dışta agresyon yaratacak Mars etkisi, içsel, ruhsal olarak da problemlerde patlama yaratabilir. Ortaklaşa gelir, kredi, borç, harcamalar, vergi, sigorta, prim, burs, miras ya da nafaka gibi işlemlerde mücadele gerektiren gelişmeler oluşabilir. Bu süreçte borç, kredi alıp vermek pek doğru olmayabilir. Olumlu olarak, yüksek konsantrasyon, dayanıklılık, sıkı çalışmaya yatkın, korkusuz, acele etmeden, ustaca plan yapan, güçlü duygularla karekete geçen, tutkulu, başladığı gibi bitiren, büyük projeleri üstlenebilen, fiziksel, cinsel açıdan aktif davranışlar içinde olabilir; olumsuz olarak ise başkalarının zayıflıklarına tolerans göstermeyen, intikamcı, aşırı uçlara gitmeye yatkın, kinci, diğerlerini yıkmak, harap etmek üzere rahat harekete geçen tavırlara bürünebiliriz.

21:44'te Ay ve Merkür arasında oluşacak kare açı ise mantığımızın duyguların etkisi altına girebileceğine işaret etmekte. İlişkiler konusunda aksiliklere neden olabilir; konuşmalar, ifadeler sertleşebilir. Mümkün olduğunca bu saatlerde sözlerin ve davranışların üzerinde durmamaya, olayları akışına bırakmaya özen gösterelim. Özellikle problemimiz olan kişilerle görüşmemeye çalışmak da faydalı olabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder