23 Mayıs 2016 Pazartesi

23 Mayıs 2016 - Astrolozi


Sert etkili bir haftaya girerken Ay'ın Yay burcu seyahati devam etmekte. Dün yaşanan Dolunay ve kesinleşen Güneş ve Mars karşıtlığı ile birlikte enerjiler oldukça yoğun bugün. Yay burcu etkisi ile yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din ve felsefe gibi konular yaşamlarımızda öne çıkabilir. Duygusal olarak ise özgürlük ve bazı problemleri küçümsem etkisi verebilir. Adil ve cömert olmak, yardımlaşma, destekleşim, entellektüel kapasitemizi genişletme etkilerini ise olumlu kullanabiliriz.

00:30'da Ay önce Jüpiter ile kare açı, ardından da 01:20'de Satürn ile kavuşum içinde olacak; bu görünüm bugüne kadar 3. ve son olacak, hafta içi kesinleşecek Jüpiter ve Satürn arasındaki kare açıyı aktive etmekte. Huzursuzluk, belirsizlik, şüphe, tereddüt ve kuşku gibi hislerimiz oluşabilir ve sabırlı olmamız gereken durumlarla karşılaştırabilir. Gerçeğe ve hukuka uygun hale gelmesi gereken tüm konularda destekleyici etkileri var; bunları farkedebilir ve düzene oturtabiliriz. Ekonomik şartlarda zorlayabilir. Belirsizlik hissettiğimiz konularda depresif duygulara davetiye çıkarabileceği gibi, kararlı olduğunuz işlerinişzde ise gerekli düzenlemeleri yapmamıza izin verecektir. Yanlış olduğunu bildiğimiz halde, emin olamamaktan olumlu ya da olumsuz davranacağımızı bilememyebiliriz. Çalışma hayatında ve mesleki konularda bazı sert köşeler yaratabilir; aslında bu hafta iş değişiklikleri oluşabilir. Eski işinizden daha iyi fırsatlar içerebilen, faaliyet sahanızı ve limitlerinizi genişletici şartlar oluşabilir. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu doğru olanı bulmak adına sabırlı ve dikkatli olmaktır. Özellikle maddi değerler konusunda çok dikkatli hareket etmekte; hedefleri sağlam temellere oturtmakta yarar var.

10:36'da Ay ve Düğümler arasında oluşacak kare açı da karamsarlık verebilir; desteklenmediğimizi düşünebilir, detaylar konusunda kafamız karışabilir. Değişen şartlar huzursuzluk, güvensizlik oluşturabilir. Geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak önlem almak bu saatlerde en doğrusu olacaktır.

18:37'de ise netleşecek Ay ve Uranüs üçgeni yaratıcılığımızı rahatlıkla kullanabileceğimizi ifade ediyor. Gruplarla yapılacak çalışmalar, bulunduğumuz ortamları canlandırabilme, belki yeni tanışmalar, rutin dışı programlar adına çok olumlu. Tatlı bir değişim enerjisi yaratacağından acelecilik, telaş gibi duygulara da davetiye çıkarabilir. Hızlı gelişebilecek durumlar oluşabilir.

22:21'de Ay ve Chiron arasında kare bir görünüm kesinlik kazanacak; bu yaşamın olumsuz yanlarını daha fazla hatırlatabilir. Ancak farklı bakış açıları ve çözüm yolları ile yeni bir yön oluşturabilir, geçmiş tecrübelerden dersler çıkarabiliriz. Eğer geçmişe takılı kalmayı seçersek bazı rahatsızlıkları da uyandırabilecek bir transit. Çevremizdekilere fikirlerimizle yardımcı olabilir ve bu düşüncelerden kendimize da rahatlıkla paye biçebiliriz. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder