22 Mayıs 2016 Pazar

22 Mayıs 2016 - Astrolozi


* Randevu saatini şaşırdınız ve sinirinizi en yakınınızdan çıkarıyorsunuz..
* Hazırlamanız gereken projede konuyu yanlış anladınız ve bunu iş bittiğinde farkettiniz; şimdi masayı, duvarı yumrukluyorsunuz..
* Dostunuzla hoş bir sohbette aslında aynı konuyu savunurken, yanlış anlama sonucu saldırıya geçiyorsunuz..
* Karşınızdakinin sözünün bitmesini beklemeden, önyargı ile savunmaya geçiyor ve "ben bilirim" havası estiriyorsunuz.
* İyi çalışmadığınız dersin sınavında, öğretmeninize verip veriştiriyorsunuz.

Eğer farketti iseniz, ne mutlu size.. Bugün 00:14'te 1 derece Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay işte böyle şeyleri bolca gündeme getirebilir. Ama korkmayın.. kocaman bir Toprak Üçgeni de aktif haritada. Bu tip olaylarla karşılaşırsanız, hemen geri çekilin, toprakla bütünleşin, mümkünse çıplak el ve ayakla toprağa temas edin, sakinleşin ve dinlenin; gökyüzünün oyununa geldiniz, kabul edin. Venüs / Jüpiter üçgeni ile kendinizi ödüllendirin; güzelliklere, dostluklara en önemlisi kalbinize dokunun. Güzel bir yemek ısmarlayın kendinize ya da bir hediye alın. Bir mucize olduğunuzu hatırlayın; diğerlerinden değer vermelerini bekliyorsanız, önce siz kendinize değer verin.

Gökyüzü, Dolunay anında çok sert etkiler barındırıyor. Yukarıda yazdıklarım ise basit reçeteler, bu etkileri hafifletmek adına. Bir dolu gezegen geri harekette ve Mars, Dolunay ile aynı derecede. Bu hiç bir girişimde bulunmayın demek değil kesinlikle. Ektiğiniz tohumlar biraz geç büyüyecek demek ki, daha fazla sabır, daha fazla anlayış daha fazla analiz ve çalışma gerekmekte sadece. Belki siz uzun zamandır bir konu için emek harcıyorsunuz, hazırlanıyorsunuz. İşte şimdi durumlar kendini gösterecek; eksikler, hatalar, yanılgılar var mı? Varsa da bu kimsenin suçu değil, bilin. Üzerinden sakince tekrar geçin. Paranın, zamanın, en önemlisi inandıklarınızın değerini bilin. Acelecilik, sindirememe, dikkatsizlik, para ve zaman harcatacak bu süreçte. Değerlerinizi onurlandırın; kendinizi, cüzdanınızı, yemeğinizi, dostlarınızı sevin ve şükredin.

Panik, işleri çamura batırabilir; tereddüt, kuşku ve korkulardan, en önemlisi belirsizliklerden uzak durun, net olun. Sorumluluk ve görevler bu aralar sizi kasabilir. Acele etmeyin, adım adım, sakince ilerleyin. Unutmayın herşey, sadece olması gerektiği zamanda olur; zamanın değerini bilin, tadını çıkarın. Hedefe ulaşmak için zaman değil, kalite önemli, anlayın.

Kafayı ve kalbi dengede kullanın. İçsel fırtınaları dışarı aksettirmeyin. Siz bile daha adını koyamamışken bu duyguların, bu yükü diğerlerine yüklemeyin. Bencil sakın olmayın, köprüleri, yolları bir çırpıda yakmayın; aydınlatın yeter. Bereketli ve yaratıcı Dolunay'ın enerjisini Marsiyen ateş enerjisi ile heba etmeyin. Büyük üçgen ile bolluk ve bereket sizlere kocaman bir tepsi ile sunulmuş; hepsi benim, hemen diye tutturmayın. Yay Dolunay'ı paylaşma yanlısı; ver ki alasın. İçten gelen o huzursuzluk halleri hep Satürn'ün 150lik açısı yüzünden. Bu adını koyamadığınız tuzağa sakın düşmeyin. Paranızı, sevginizi ve enerjinizi dikkatli harcayın.. Neye inanıyor, yaşamda neye yatırım yapıyorsunuz? Farkında olursanız, hayatlarınızda önemli temel değişimler yaratabileceksiniz; sadece silahınızı değil kalbinizin meşalesini kullanın..

Dolunay ile ilgili daha geniş bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2016/05/yay-dolunay-22-mays-2016-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder