9 Mayıs 2016 Pazartesi

9 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ay yeni haftaya İkizler burcunda ilerleyerek giriyor; iletişim ve bilgi alış verişleri oldukça önemli. Hızlı düşünme, kendimizi ifade etme ama bunun yanında bazı kararsızlıklar hissedebileceğimiz bir gün.

03:46'da Ay ve Düğümler arasında oluşacak kare açı bu saatte ayakta olanları adına ilişkilerde olumsuzluklara neden olabilir. Duygularımız mantığımızı kullanmamıza engel olabileceğinden önemli yargılarda, kararlarda adım atmamaya özen gösterelim; olumsuzluk ve karamsarlık yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

07:15'te Ay ve Uranüs arasında oluşacak ılımlı görünüm sayesinde sabaha gözlerimizi parlak fikirlerle açabiliriz. Yaratıcı zeka gerektiren konularda ışığımız parlayabilir, farklı çözüm yolları oluşturabiliriz. Konuları ya da problemleri farklı yönlerden ele almak bize başarı sağlayabilir. Bilim, elektronik, teknolojik beceriler yüksek çalışabilir. Ay bu açının ardından akşam 20:23'te Yengeç burcuna geçene kadar boşlukta ilerleyecek. Halledilmesi gereken işleri ele almak, bitirilmemiş işleri toparlamak adına harika etkiler var.

10:46'da Ay ve Chiron arasındaki kare açı biraz kendimizi hasta hissetmemize neden olacak; olumsuz düşünceleri, hatıraları besleyebilecek bir görünüm.  Etrafımızdakilere fikirsel destekler vermek, rehberlik etmek sayesinde aslında kendi sorunlarımızı çözebileceğimiz, cevaplar bulabileceğimiz bir görünüm. Olayları farklı bakış açıları ile ele alalım, karamsarlıktan ise uzak duralım.

15:40'ta Venüs ve Neptün arasında oluşacak ılımlı etkileşim tüm gün etkili ve oldukça olumlu.  Hayal gücümüz oldukça aktif olacak; yaratıcılığımızı, yeteneklerimizi ortaya çıkarabilir. Sanatsal aktiviteler adına kullanılabilir. Duygusal açıdan ise sevdiklerimizi idealleştirme dürtüsü verebilir.  Romantizm bugün yüksek. Arkadaşlık dostluk ilişkilerinde sağlamlaşma, manevi konularda yoğunluk açısından çok olumlu. Sanat kabiliyetimiz olmasa bile, bugün bizleri çeşitli güzellikler kuşatabilir ve bizler de bunlarla oynamak isteyebiliriz. Manevi çalışmalar adına enerjiler oldukça yüksek.

18:12'de geri giden Merkür, Güneş'in tahtına yerleşecek; aynı zamanda Dünya ve Güneş arasında yer alacak. Yüzyıl içinde 12 - 13 kez olabilecek bir görünüm. Toplumsal önemli ses getirebilecek olaylara neden olmuş bugüne kadar. Genelde Kasım ve Mayıs aylarındaki Güneş / Merkür kavuşumlarında olan bir transit. Ancak bunun yanında tüm iletişim şekillerimizde kendi görüş ve düşüncelerimizi aktarmak amacı ağır basacaktır. Ticaret, yayıncılık, nakliye, eğitim, seyahat konularında önemli kararlar rahatlıkla alınabilir. Öğrenmeye açık olacağımız saatler. Gelecekle ilgili planlar yapmak, ileri dönük ihtiyaçlarımızı belirlemek, ama bunun yanında geçmişe dönük tecrübeleri de baz almak, bu saatlerde önemli başarıları beraberinde getirecektir. Özellikle akşam saatlerinde bu enerji çok yoğun olacak; niyetlerinizi bir kenara not ederek, ifade ederek ifade etmenizi öneririm.

20:23'te Ay Yengeç burcuna geçiş yapıyor; korumacı, anaç yanımız, çevremizdekileri de en az kendimiz kadar kollamamıza yardım edebilir. Duygusallık öne çıkabilir ve iniş, çıkışlar yaşayabiliriz. Evimiz, ailemizle ilgili konular, duygusal güvenlik ihtiyacı ise öne çıkabilir. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder