5 Mayıs 2016 Perşembe

5 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ay, yeni bir güne Koç burcunun enerjik etkileri ile giriş yapıyor. Cesaret, ataklık, yeni girişimler adına dürtü günün ana konuları. Hızlı hareket etmek, acelecilik, biraz huzursuzluk öne çıkabilir. Motivasyon ibremiz ise diğer günlere daha yüksek bir ayarda çalışabilir.

07:16'da netleşecek Ay ve Uranüs arasındaki kavuşum, düşüncesizce hareket etmeye meyiili olabilir, sabırsız davranışlar sergileyebiliriz. Malum Pluto karesi de aktiv olduğundan duygusal olarak yorucu saatler olabilir. Kimsenin bize ne yapmamız gerektiğini söylememesini isteyebilir, akıl vermelere tahammül edemeyebiliriz. Bir konuya konsantre olmak zorlaşacak gibi. Acele yüzünden ve iyice düşünmeden sonradan pişman olunacak şeyleri yapma riski bu erken saatlerde maalesef var. Bu saatlerde yapılacak en iyi şey, problemlere yeni çözüm yolları ile yaklaşmak ve çabuk çabuk değişik bakış açıları adına yaratıcılığımızı kullanmak olacaktır. Ay, bu açının ardından 20:10'da Boğa'ya geçene kadar açısız kalacak; dolayısı ile Uranüs etkisi gün boyu hissedilebilir. Kazalara açıklık verebilecek bu görünüm sırasında spontane davranışlardan, tehlikeli girişimlerden uzak durmakta fayda var.

20:10'da Ay'ın Boğa burcuna geçişi ile yarın akşam gerçekleşecek Yeniay enerjisini iyice giriyoruz. Ay, Yeniay'a hazırlanırken bitirilmesi gereken işleri ele alabilir, sabır, çalışkanlık ve pratiklik göstererek ilerleme kaydedebiliriz. Enerjimiz biraz düşük çalışabilir, tembellik etmek isteyebiliriz. Boğa burcu etkisi ile maddesel değerler öne çıkabilir. 5 duyumuza hitab edecek her konu hoşumuza gidecektir. Lüks ve keyif verici aktiviteler, ilgi alanları dürtü oluşturabilir. Son bir kaç güne nazaran daha istikrarlı ve metanetli olabilir, durumlar karşısında sabır gösterebiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder