14 Mayıs 2016 Cumartesi

14 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ay yeni güne Aslan burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor; 08:51'de ise Başak burcuna geçiş yapacak. Detaylar bizleri bugün heyecanlandırabilir, yapacaklarımızı bir sisteme oturtabilir, listeleyebiliriz. Çalışkanlık, titizlik , belki diğerlerinin uğraşmak istemediği ufak tefek işler, bugünün yoğun geçmesine neden olabilir. Yorgunluk ise eleştirel yanımızı uyandırabilir. Pratiklik ve ciddiyetle tüm işlerimizin üstesinden gelebileceğimiz bir gün.

05:20'de Venüs ve Pluto arasındaki üçgen açı netlik kazanmakta; malum dünden beri etkili olduğu gibi bugün de kendisini epey hissettirecek. İhtiraslı duyguların pençesinde olacağız. Yapıcılık, yaratıcılık ve tabii romantizm artabilir. İlişkilerde, enerji coşkusu yoğunlaşabilir.Bu etki altında yaşanacak tecrübeler son derece öğretici hatta değişimlere neden olucu özelliklerde olabilir. Sosyal yaşamımızda, özel ilişkilerimizde yeni boyutlara ulaşmamız mümkün. Bazı ilişkiler adına milat denebilir. Sanatsal ve estetik yeteneklerimizde zirveye ulaşmamız mümkün; oldukça kuvvetli bir enerji.

17:27'de Ay ve Mars arasında oluşacak kare açı maalesef sinir katsayımızı epey besleyebilir; ufak detaylar bile agresyona neden olabilir. Gerginlik, duygusallık, alınganlık münakaşalara neden olabilir. Atak, kritik ve acele davranışlara daha meyilli olacağımızdan, kazalara karşı bu saatlerde dikkatli olmakta yarar var. Aşırı özgüven ve hızlı hareketler motivasyonları besleyebilir.

22:46'da Gübeş ve Chiron arasındaki ılımlı etkileşim netlik kazanacak; bugün ve yarın tümüyle etkili. Birilerine rehberlik etmek, fikirsel desteklerde bulunmak, kendimizi öğretmen gibi hissetmemiz olası. Bu yön gösterici davranışlar ise özünde kendimizin ders alması gereken maddi manevi konuları olabilir. Bugün sanki içimizde bir bilge varmış gibi hissedebiliriz. Geçmiş tecrübelerimizden dersler çıkararak, eksik yönlerimizi düzeltebilmek, şifalandırabilmek mümkün. Bazı hastalıkları adına da iyileştirici etkiler var. Farklı bakış açıları önemli çözümleri beraberinde getirebilir. Enerji ve şifa çalışmaları adına hoş etkiler verecektir.



Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder