30 Mayıs 2016 Pazartesi

30 Mayıs 2016 - Astrolozi


Haftanın ilk günündeyiz ve Ay tümüyle Balık burcunda.. Capcanlı bir hayal gücü ve güzel sanatlara ilgi bizlere görsel özellikler katacaktır. Her şeyin yolunda gideceğini düşünderen bir iyimserlik ve söylenenler kolay inanma, merhamer duygumuzun da kabarmasına neden olabilir. İncinmeler karşısında duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir, sevinç ya da mutsuzluk gözyaşlarına kolay kapılabiliriz. Diğerleri ile ilgilenmemiz gerektiğini düşünebilir, ancak biz gereken ilgiyi görmediğimizde kolayca özgüvensiliklere ve endişelere açık hale gelebiliriz.

04:57'de Ay ve Merkür arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde zihinsel bir aktiflik yaşayabilir, iletişime daha kolay geçebiliriz. Saman alevi gibi de olsan ilişki trafiği, fırsatı olanlar için artabilir. Duygularımız mantışımız arasında denge kurmaya çalışmak konusunda da başarılı olabiliriz.

06:03'te ise Ay ve Pluto arasında netleşecek diğer bir olumlu görünüm sayesinde duygusallık daha da derinleşebilir ve bazı fikirleri kafamıza takarak üzerinde yoğunlaşabiliriz. Yoğun konsantrasyon gerektiren işlerimiz varsa bu saatler çok uygun olabilir. Mistik, ruhani, psikolojik konular, kafamıza takılabilir. Görünenin ardındaki gerçeklere olan ilgimiz artabilir.

07:44'te ise Ay, Kuzey Düğüm ile karşıtlık içinde olacak; bu etkileşim bazı özgüvensizliki endişe, kuşku içeren konuları gündeme getirebilir. Karamsar olmaya daha yatkın olacağımız bu saatlerde, geçmişteki olumsuzluklar üzerinde fazla yoğunlaşmamaya dikkat etmek daha uygun. Yakın çevremiz ile ilişkilerimizde sorunlar oluşabilir ancak geçmişten dersler çıkararak farklı çözüm yolları denemek ve pozitif olmaya özen göstererek enerjimizi düşürmemek en doğrusu olacaktır.

19:30'da Ay ve Chiron kavuşumu kesinleşiyor; çevremizdekiler için karşılıksız bir şeyler yapabilme, ihtiyacı olanlar yardım edebilme, dertleri için çareler bulabilme dürtümüz artabilir. Gerçekten enerjinin yüksek olacağı ve olumlu kullananların şifa bulabilecekleri bir saat dilimi. Hastalıklar adına da olumlu etkiler barındırmak. Fikirlerimizle diğerlerine destek olabilir, enerjimizi diğerlerine aktarabiliriz. Bir çok manevi çalışma için de etkili bir transit. Rehberlik etmek, tecrübeleri aktarmak, görünenin ardında aslında bizim yaralarımıza merhem olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder