6 Mayıs 2016 Cuma

6 Mayıs 2016 - Astrolozi


Bugün saat 22:30'da Boğa burcunda Yeniay doğacak; dünyamıza yakınlığı nedeniyle bir Süper Ay. Toprak grubun ait Boğa burcu Doğa Ana'yı temsil eder ve yeniay haritasında Pluto / Jüpiter ve Yeniay derecesinde kocaman bir toprak Büyük Üçgeni var. Hele bir Jüpiter var ki, haritanın tepesine yakın, çok sevdiği bir konumda; derecesi itibarı ile cevriye noktasında. Yani akıcı Siriusyen enerjilerin desteğini barındırmakta. Bu durumda Doğa ile uyumlu hareket etmek oldukça önemli Malum doğa uyanıyor, dallar yeşermeye başladı, tohumlar ekiliyor. Doğa Ana'nın sesini bu aralar dinlemeye özen gösterelim, tabii kendi doğamızın da. Belki toprağa atmamız gereken tohumlar kalmıştır bir kenarlarda. Yeni yaşam hikayemiz için kreatif yaratıcılığımızı kullanalım. Kayıpları - zararları tekrar elden geçirelim. Yarım kalan işleri tekrar ele alalım. Önümüzdeki 15 günlük süreç sanki sörf yaparken, gelecek olan büyük dalgaya kadar dinleneceğimiz, güç toplayabileceğimiz bir dönem. Yaşamdan keyif almak, sağlığımızla ilgilenmek, yaşamın hediyelerini farketmek ve en önemlisi şükredilecek detayları farketmek adına ideal.

Süper Ay dedik ya; yani duygular ve mantık arasında biraz zorlanmalarımız olabilir; anlamsız endişelere kapılabiliriz. Ama unutmayalım 6 gök cismi toprak burçlarında; pratiklik ve sabırla projelerin üzerine gidilmeli. Haa tabii du durum bahar tembelliğine neden olacak; aman fırsat vermeden işlerimizi sağlam kazıklara bağlayalım. Uzun vadeli hesaplar yapmak için Boğa zamanları çok uygundur. Aşk, finans, sağlık ise öne çıkacak konular. Büyük Toprak üçgeni, toprak enerjisin muhteşem bir dengeye oturtacak; 5 geri giden gezegen ile de biraz içimize çekilip bizleri ne motive ediyor, heyecanlandırıyor, amacımız ne, ne için yaşıyoruz, suçluluk duyduğumuz bizi mutsuz eden konular ne, belirlenebilir. Acele etmeden, sabırsızlık göstermeden ilerlemeli. Belki seyahatler, davetler, organizasyonlar, ilişki ve kariyer planları rahatlıkla yapılabilir. Geçmişte yarım kalmış işlerde rüzgar, yelkenleri doldurabilir. Ayaklarımız yere sağlam bassın; fikirlerde uçukluk can yakabilir. Belirsizlik mi? Amann, sakın. Eleştiri mi? amann, sakın.

Lüks, her şey çok hoşumuza gidecek; belki harika bir yemek, pahalı bir kıyafet, lüks eşyalar, bir parfüm, kimbilir, deli para harcatabilir. Aşk kokusu her yanı sarabilir. Bitirmek için değil bu Yeniay; tamamen başlatmak için. Kadersel eş zamanlılıklar yaşayacağız; kader kendini hatırlatacak. Sıcak ve samimi ilişkiler kimi mutlu etmez ki? Bazı problemler, düğümler kendiliğinden çözülecek. Güç kazanmak mümkün. Mali fırsatları değerlendirmeyi sakın ihmal etmeyin. Tasarruf için projeler üretin. Özsevginizi, saygınızı yüksek tutun; kendinize olan aşkınızı itiraf edin. Dinlenmeye, hobilere vakit ayırın. İsteklerinizi ertelemeyin. En önemlisi sevginizi paylaşın; bir kişi ile, bir bitki ile belki bir hayvan ile.. ama mutlaka paylaşın, ifade edin. Hiç bir şey yapamıyorsanız, bol bol sarılın. Karamsarlık mı??? Hemen kapıyı kapatın, fişi çekin.. Tıpp..

Yeniay ile ilgili detaylı bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2016/05/boga-yeniay-6-mays-2016-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder