4 Mayıs 2016 Çarşamba

4 Mayıs 2016 - Astrolozi



Genişlik, yücelik, devasa bir iyimserlik veren Güneş ve Jüpiter üçgeni bugün de etkili; iyilikler yönünde ısrarcı bir transit. Zihnimizi geliştirecek yeni aktiviteler, felsefe, din, bilim veya ilgimizi çeken herhangi bir konuyu araştırmak, dünya sistemini anlayabilmek gibi faydalı olabilecek şeylerle uğraşmak adına değerlendirilmeli. Yaşamlarımızın arzu ettiğimiz bölümlerinde kolaylıkla değişiklikler yaratabiliriz.

Ay, tüm gün Koç burcunda bugün; enerjiler oldukça yüksek. Özgüven, kararlılık, cesaret oldukça motive edici. Bazı durumlarda hızlı kararlar, tabii sonradan sorun yaratabilir. Ancak hazırlıklı olduğumuz konularda önemli adımlar adına bu enerjşyi olumlu kullanabiliriz.

07:42'de Ay ve Mars arasında oluşacak üçgen açı Koç enerjisini daha da besleyecek görünmekte. Kapasitemizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyabilir, neyin, ne zaman, nasıl yapılması gerektiği ile ilgili net kararlar verebiliriz. Fiile geçmeye hazır bir telaş aceleciliklere neden olabilir. Uzun uğraşlar gerektiren konular ise bu saatlerde pek hoşumuza gitmeyebilir.

20:33'de Ay ve Satürn üçgeni netlik kazanacak; akiam saatlerinde duygularımızı rahatlıkla kontrol altına alabilmemize yardımcı. Yaşama daha akılcı ve sabırlı bir yaklaşım gösterebilir, zorluklara rahatlıkla göğüs gerebiliriz. Sabretme, tahammül gösterme, kimseye ihtiyaç duymadan, sorumluluk ve görevlerin farkında olma açısından çok olumlu. İstikrar beklediğimiz konular ele alınabilir, büyüklerimizden, saygı duyduğumuz kişilerden destekler bulabiliriz.

Ay'ın Koç burcu seyahati malum öncü gruptaki Uranüs ve Pluto karesinin de aktive olmasına yardım edecek; gece yarısının hemen ardından Ay ve Pluto karesi ile bu durum start almakta. Dolayısı ile gecenin ilerleyen saatlerinde derin duygular yorucu bir hal alabilir. Güç ve irade gerektiren konular ele alınabilir, yüksek bir motivasyon sağlanabilir. Güçlü bir etki olduğundan dikkatli olmakta da yarar var; enerjiler oldukça sertleşecek görünüyor.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder