1 Haziran 2016 Çarşamba

1 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay, bugün tümüyle Koç burcunda; cesaretli, kararlı ve atak etkiler altındayız. Diğer zamanlara göre daha bencil davranabilir, isteklerimizi kabul ettirme, ihtiyaçlarımızı elde etme adına aceleci davranabiliriz. Yeni olan her şey bugün ilgimizi çekebilir ancak çabuk sıkılabiliriz. Hızlı hareket etme nedeniyle oluşabilecek kazalara da oldukça açığız.

02:23'te Ay ve Satürn arasında oluşacak üçgen açı gecenin ilerleyen saatlerinden itibaren etkisini gösterebilir. Sorumluluk ve görevlerin farkında olmak, olayları ciddiyetle ele alabilmek, duygularımızı kontrol altına alabilmek ve hayata karşı daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım sergilemek mümkün. Sabretme ve tahammül sınırlarımız yüksek olabilir. Saygı duyduğumuz, olgun kişilerden destekler bulabiliriz.

08:35'te Ay ve Pluto arasında kare açı gerçekleşecek; duygularımız sert bir şekilde start alabilir. Duygusal güç nücadelesine girmemiz ve ani çıkışlar yapmamız olası. Karşımızdakileri yok farzederek yok yere sinirlendirmemiz ve kişilerin tepkisiyle karşılaşmamız zor olamayacak. Dikkatli olmakta yarar var.

15:37'de Merkür ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açı dünden beri etkili ve bugün de tamamıyla hissedilir olacak. Aile ve yakın çevremiz ile iletişim trafiğimizde artış olabilir. Eğitim, seyahat, ulaşım gibi konular bugün öne çıkabilir. İleriye dönük hedeflerimiz konusunda net kararlar verilebilir. Yeni tanışmalar, yeni tecrübeler yaşamamız olası.

18:42'de Ay ve Uranüs kavuşacak; düşüncesizce hareket etmeye, sabırsız olmaya açık olduğumuz bir akşam. Ruh halimiz çok çabuk değişebilir ve kimsenin bize emir vermesine tahammül göstermeyebiliriz. Bir konuya konsantre olmamız zor olacaktır. Acelecilik ve huzursuzluk yüzünden sonradan pişman olunacak hareketler içine girebiliriz. Bu saaatlerde yapılacak en iyi şey, problemlere yeni, fakrlı çözüm yolları bulmak, bakış açımızı kullanmak ve yaratıcı zeka gerektiren konularla ilgilenmek olacaktır.

Yarın kesinleşecek Güneş ve Neptün karesini bugünden hissediyor olacağız; enerji düzeyimiz düşük olabilir. Kendimizi yorgun, yaptıklarımıza adapte olamıyormuş gibi hissedebiliriz. Üzerine gitmeden işlerimizi ertelemek, biraz dinlenmek en doğrusu olabilir; hata yapmaya açık etkiler altında olacağız.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder