22 Haziran 2016 Çarşamba

22 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay, günün yarısında Oğlak burcunda kalacak; sorumluluk ve görevlerimiz bugün öne çıkabilir. Olayları ciddiyet ve sabırlar ele alabilir, çalışkanlık gösterebiliriz. İstikrar göstermek istediğimiz işlerimizi rahatlıkla ele alabiliriz.

11:03'te oluşacak Ay ve Mars ılımlı açısı ile kendimizi enerjik ve atak hissetmemiz olası. Liderlik vasıflarımızı rahatlıkla öne çıkarabilir, karşımızdakileri kolaylıkla ikna edebiliriz. Cesaret göstermemiz gereken konularda kendimizi deneyebiliriz.

11:57'de ise Ay ve Uranüs karesi kesinleşecek; huzursuzluk, telaş ve acelecilik verebilecek bir etki. Rahatlıkla  bizi ilgilendirmeyen  konulara atlayabiliriz. Değişik şeyler yapmak, herkesten farklı olduğumuzu göstermek, yeni heyecanlara açlık hissetmek mümkün. Bir anda hayatlarımızda ani büyük bir değişim yaratmak isteyebiliriz. Kısa bir sürede ani duygusal bir anafor yaşamaya da imkan verebilir.

14:20'de Ay ve Chiron olumlu açı içinde olacaklar; geçmiş tecrübelerden dersler çıkarabilmek, eksikliklerimizin, hatalarımızın farkında olarak önlemler alabilmek, çevremizdekilere deneyimlerimizle yardımcı olabilmek mümkün. Sağlık konularımızla ilgili de olumlu ilerlemeler kaydedebiliriz. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve gecen,n geç saatlerine kadar da açısız kalacak.

18:14'te Merkür ve Düğümler ile kare içinde olacak; tüm gün etkili bir transit. Çevremizdekilerle olan iletişimimizde olumsuz etkiler verebilir. Bilgi alış verişleri ya da geleceğe dönük hedefler konusunda kararsızlıklar ya da yanlışlara oldukça açık bir gündeyiz..

23:08'de Ay Kova burcuna geçiş yapacak; yaratıcılığımızı, farkımızı rahatlıkla ortaya koyabileceğimiz bir gün.. Grup çalışmalarınız, beyin fırtınalarına uygun etkiler var. Klup, dernek çalışmaları sosyal sorumluluk projeleri ile ilgilenebilir, rutin dışı programlarda yer almak isteyebiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder