26 Haziran 2016 Pazar

26 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay bugün bütünüyle Balık burcunda; sezgisellik, medyumik yetenekler, çevremizdekilerle kolayca empati kurabilmemize yardımcı olacaktır. Duygusal olarak iniş ve çıkışlar gösterebilir, kolayca gözyaşlarına boğulabiliriz. Endişe, kuşku, özgüvensizlik ise gün içinde bizi yorabilecek duygular olabilir. Aşırı merhametli olmak ise suistimal edilmelere yol açabilir.

01: 53'te Ay önce Satürn ile bir kare açı, ardından da 02:45'te Neptün ile kavuşum yaşayacak; geceyarısından itibaren hayalkırıklıklarına açık saatlerdeyiz denebilir. Satürn ve Neptün arasındaki kareyi de aktive edecek bu transitler,teoride hoş ama uygulamada zorlanabileceğimiz projeler üzerinde fazla takılmamak en doğrusu olabilir. Hayaller ve gerçek dünya birbirini pek tutmayabilir. Duygusal konularda zorlanabilir, kendimizi, duygularımızı rahat ifade edemeyebiliriz. Anlaşılmadığımızı düşünmek kolaylaşabilir. Potansiyel psikolojik rahatsızlıklar ise kolaylıkla uyanabilir.

08:27'de Ay önce Kuzey Düğüm karşıtlık yapacak; işbirlikleri, yardımlaşma konularında bazı gelişmelerle yüzleşmek olası. Zorlayıcı, geciktirici durumlarla karşılaşırsak, geçmiş tecrübelere takılmak, kafa yormak yerine, yeni yollar denemek, tecrübe etmek daha verimli sonuçlaraı beraberinde getirebilir. İleriye ve yeniye yüzümüzü dönemeye özen gösterelim.

10:35'te önce Ay ve Jüpiter karşıtlığı ardından da 10:39'da Pluto ılımlı açısı ile birlikte bugün 15:30'da netleşecek olan Jüpiter ve Pluto üçgen açısı kendini iyice hissettirebilir. Son 1 haftadır etkisinde olduğumuz gibi önümüzdeki hafta da tümüyle hissedilir olacaktır. Ruhsal canlılık, kendimizi geliştirme, reformsal deneyimler şeklinde tarif edebileceğimiz olumlu ve önemli bir transit. Artan beceriklilik ve yüksek anlayış gücüne eklencek sezgisellik, önemli işleri kolaylaştırabilir. Yüzeysel olan hiç bir şey bugünlerde bize hoşnutluk vermeyebilir. Sosyal, dini, kültürel, eğitimsel reformlar yapmaya müsaittir ayrıca demode olan her görüşü yıkacaktır. İlham yönümüzü de kuvvetlendireceğinden sanatsal üretkenlik, başarı da artabilir. Kanun ve yetki sahibi kişilerden fayda görebilir, cömertlik ve dürüstlük gösterebilir ve görebiliriz. Diğerlerine yararlı olma, herkesin pastadan bir dilim alması gibi yüksek ahlak modellerine uygundur. Finans, ortaklıklar, vergi indirimleri, çeşitli fonlar bu transitten olumlu etkiler alabilir. 

22:13'te ise oluşacak Ay ve Mars üçgen açısı fiziksel enerjimizi yükseltebilir. Liderlik, kararlılık, cesaret ve ataklık gerektiren konularda kendimizi öne çıkarabilir, rekabetçi ortamlarda dikkat çekebiliriz. Nerede, nasıl ve ne yapılması gerektiği ile ilgili net kararlar verilebilir.

22:54'te ise Ay ve Merkür arasında kare açı kesinleşecek; duygular ve mantık arasında oluşacak dengesizlik ilişkilerde sorunları da beraberinde getirebilir. Dedikoduya varabilecek şekilde bilgi alış verişleri yoğunlaşabilir; asparagas haberler de çıkabilir. İçsel hissedilecek huzursuzluk bizi kişilerle her ne olursa olsun iletişime itebilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder