30 Haziran 2016 Perşembe

30 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay, gün boyu Boğa burcuna ilerleyecek; maddesel değerlerin, sabrın, pratikliğin, uyumun ve diplomatik bir duruş sergilemenin etkilerini hissedeceğiz. Basit ihtiyaçlarımızda bile keyif önemli bir unsur olarak öne çıkabilir. İşimizi şansa bırakmamak ve tüm ihtimalleri gözden geçirmek, bunun yanında da yeniliklere daha kapalı olmak mümkün.

02:24'5te Merkür, 12 Temmuz'a kadar kalmak üzere Yengeç burcuna yerleşecek; bu kez düşüncelerimiz özel hayatımıza, aile içi yaşantıya, ebeveynlerimize ve aile olarak gördüğümüz kişilere kayabilir. Bunlarla ilgili konuları gözden geçirmek, planlar yapmak bu süreçte mümkün. Düşünceler anılara kayabilir, duygusallık kararlar üzerinde etkili olabilir. Geçmiş ve bugün arasındaki ilişki noktasını bularak şimdiki problemleri çözebilmek kolaylaşabilir.Olumlu olarak iyi hafıza, kurnaz, sezgisel, hayal gücü güçlü, psişik enerjilere açık, tarihe, arkeolojiye yatkın davranışlar içinde olabilir ancak olumsuz olarak, sürekli geçmişi düşünen, melodramik, matıksız, aşırı hassas, pısırık, aşırı sübjektif, problemli eğitim, iletişim problemleri oluşabilecek durumlar içine girebiliriz.

02:38'te, 17 Nisan'dan beri devam eden Mars geri hareketi sona eriyor; mücadele, cesaret, ataklık ve girişkenlik gerektiren konuları daha rahat ele alabileceğiz. Gezegen hafta başından itibaren daha rahat ilerliyor olacak.

03:28'te Ay ve Güneş arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde duygularımızı ve mantığımızı dengeli kullanabileceğiz. İlişkiler açısından da olumlu olan bu görünüm sayesinde yeteneklerimizi, yaratıcılığımızı en önemlisi kendimizi daha rahat öne çıkarabiliriz. Liderlik özelliklerimiz de bize ilişkilerimizde destek verecektir.

Bugün 14:14'te Ay ve Kuzey Düğüm üçgeni kesinleşiyor; sabah saatlerinden itibaren de önce 07:01'de Venüs ve Kuzey Düğüm, 14:57'de Ay ve Venüs ılımlı açıları sayesinde bu üçgen açının orta yerine gün boyu etkili olabilecek şekilde Venüs yerleşecek. Yeni tanışmalar, iş birlikleri, beraber ve yardımlaşarak yapılacak çalışmalar, ileriye dönük hedeflerimiz konusunda ilişkilerimiz bizlere destek olabilir ve başarı sağlayabiliriz. Akıcı ilerleyecek pozitif enerjiler iş birliği içinde halledilecek işlerimizde bize yardımcı olabilir. Anaçlık, korumacılık ve koruyup kollama tarzı dürtüler yükselebilir. Aile ilişkileri, arkadaşlık, dostluk ve aşk ilişkileri açısından olumlu görünümler.

08:58'te Ay ve Neptün arasında netleşecek olumlu diğer bir transit, çevremizdekilere karşı olan hassasiyetimizi arttıracağından insanlara kolaylıkla inanabiliriz. Daha affedici, barışçık ve sevgi dolu olabilmemiz mümkün görünmekte; şartlara daha kolay uyum gösterebiliriz. Dualar, meditasyon, namaz ya da manevi çalışmalar açısından da bu sabah saatleri gayet uygun.

16:17'de Ay ve Pluto üçgeni ve 17:20'de Ay ve Jüpiter üçgeni ile birlikte akşam üzeri saatlerinde gökyüzünde toprak grubunda kocamn bir Büyük üçgen açı kalıbı netlik kazanacak. Kalıcılık, başarı, güç arzu ettiğimiz işlerimizin başlangıçları açısından bu saatler rahatlıkla seçilebilir. Jüpiter ve Pluto arasındaki üçgen açıyı da olumlu ve akıcı bir şekilde tetikleyecek bu etkileşim sayesinde önemli reformsal gelişmelere açık olalım. Güç ve irade kullanabilir, eğitim, yurt dışı, hukuk, seyahat, medya gibi konularda rahat hareket edebiliriz. Yüksek farkındalık, ve iyimser bakış açısı sayesinde yaşamlarımızda önemli gelişmelere şahit olabiliriz. Maddesel değerlerimizle ilgili olarak, olumlu gelişmeler oluşabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder