22 Haziran 2016 Çarşamba

26 Haziran - 2 Temmuz 2016 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı çalışma ortamınızda, iş yaşamınızda önemli kalıcı bir gelişme sizi sevindirebilir; terfi almanız çalışkanlığınız ile güç elde etmeniz belki yeni bir kariyer fırsatı ya da güçlü bir müşteri sizi ileriye taşıyacak unsurlar olarak yaşanabilir. Onay beklediğiniz projelerinizde ilerleme kaydedecek sağlıkla ilgili konularda irade gösterebileceksiniz. Aile büyüklerinize hizmet ve yardım etmek, bakımları ile ilgilenmek, çözümsüz ailevi ilişkilerde çözüm oluşturabilmek, ev, emlak, aile konularında özverili ve fedakar davranabilmek mümkün. Yalnız kalmayı isteyebilir, ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Bunun yanında haftanın ilk yarısı yakın çevrenizden bazı hastalık haberleri alabilir, kararsızlık hissedebileceğiniz durumlar içinde kalabilirsiniz. Eğitim, seyahat, ticaret, yayıncılık, iletişim gibi alanlarda haftanın ilk yarısı pek şanslı olduğunuz söylenemez. Her duyduğunuz habere de inanmayın derim. Dedikodu ya da gizli görüşmeler size ileride zarar verebilir. Perşembe günü Merkür, 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; eviniz, aileniz ya da emlakla ilgili işlerinizle ilgili olarak iletişim trafiğinizi, gel-gitlerinizi görüşmelerinizi arttıracak. Aile içinde toplantılar yoğunlaşabilir, tatil, davet organizasyonları yapılabilir. Emlak konularında aracılık yapmak kolaylaşabilir. Haftanın ikinci yarısı ise aile düzeninizi, ev yaşamınızı etkileyecek önemli gelişmeler yaşanabilir. Aile büyükleriniz ya da otorite figürleri üzerinizde baskı oluşturabilir. Emlakla ilgili işlerinizde önemli bir gelişme işlerinizim rotasını değiştirebilir. Ebeveyninizin hastalıkları ile sıkılabilirsiniz. Ev içinde bakım, güzelleştirme, dekorasyon işleri ile ilgili önemli bir gelişme yaşayabilirsiniz..











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı yurt dışı, eğitim, medya, pazarlama, seyahat alanlarında şanslısınız diyebiliriz. Yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı geniş çevrelerle paylaşabilme imkanı bulabilirsiniz. Yabancı kültürler, farklı tecrübeler, hobileriniz, güç ve irade gösterebileceğiniz alanlar olabilir. Spekülatif açıdan da şanslı günler denebilir. Ayrıca grup çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri, yardım kampanyaları da bu günlerde sizi meşgul edebilir. Arkadaş çevrenizle birlikte tatil, eğitim, seyahat, programları organize edilebilir, bazı aktivitelere katılabilirsiniz. Affedici ve fedakar yanınız, sorunlu dostluklarda problemleri çözmenize yardım edecektir. Yakın çevrenizle idealleriniz, umutlarınızla ilgili sohbetler yapabilirsiniz. Fikir alışverişleri bu aralar size oldukça yardım edebilir. Maddi gelirinizle ilgili bazı umutsuzluklarınızı çevrenizdekilerle sohbet ederek giderebilirsiniz. Katılacağınız organizasyonlar, davetler sizi maddi olarak yorabilir. Parasal kazancınızla ilgili olarak bazı toplantılar yapabilir, yetersizliklerinizi gidermek isteyebilirsiniz. Perşembe günü Merkür, 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevreniz ile olan iletişim ve gel-git trafiğiniz artabilir, fikir tartışmaları görüşmeler sıklaşabilir.  Yolculuklar, eğitim konuları, ticaret, yayıncılık, nakliye ile ilgili işleriniz konusunda kararlar vermeniz, toplantılar yapmanız gerekebilir. Bu alanlarda bazı imzalar atılabilir. Kendinizi yazarak ya da konuşarak daha rahat ifade edebilirsiniz. Hafta sonu ise fikirlerinizde, kararlarınızda önemli baskılar oluşabilir. Kesin bir memnuniyet yakalamak da or olacağından bir çok durumda yasak olana dürtü oluşabilir. Yakın çevrenizle ilişkinizde felsefe, hayat görüşleri ile ilgili kıskançlık, ihtiras tartışmaları oluşabilir. Derin duygusallık içeren durumlar karşısında çok dikkatli olmakta yarar var. Trafikte, seyahatlerde eşyalarınıza dikkat edin; zor durumda kalabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Hafta başı ailenizden önemli destekler bulabilir, eviniz, emlağınızla ilgili kamusal bazı işlerinizi sonlandırabilirsiniz. Emlak alış verişleri, miras, konuları, nafaka ile ilgili davaların sonuna gelinebilir. Derin duygusallık sayesinde aile ilişkilerinde düzelmeler, derinleşmeler oluşabilir. Yüzeysel olan konular bu günlerde sizi memnun etmeyebilir. Evinizle ilgili kredi, borç türü işlemler öne çıkabilir. Bunun yanında kariyerinizle ilgili konularda maddi olarak bazı iyileşmeler görülebilir, zam ya da prim almanız, otorite figürlerinden destek bulmanız olası. Aile büyükleriniz ile ilgili bazı keyfi harcamalar oluşabilir. Niyet ettiğiniz gelirle ilgili bir gelişme ile yolunuz kesişebilir. Ancak bunun yanında sorumluluk ve görev bilinci hareket etmeniz, karar vermeniz zorlaşabilir; mesleki konularda kararsızlık çekebilirsiniz. Bazı hastalık haberleri alınabilir. Perşembe günü Merkür, 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; maddi değerlerinizle ilgili olarak toplantılar, görüşmeler, iş seyahatleri, eğitim programları gündeme gelebileceği gibi, bazı anlaşmalar, sözleşmeler imza ile sonuçlanabilir. Haftanın ikinci yarısı ise maddi ve manevi değerlerinizle ilgili olarak ihtiras, kıskançlık ve tutku içeren duygularınızda yoğunluk görülebilir. Parasal geliriniz bu güçlü enerjilerden etki alabilir; kendi çıkarlarınızı korumak durumunda kalabilirsiniz. Bazı yüzleşmeler sizi zor durumda bırakabilir. Şartları aşırı zorlamak konusunda inatçılık yapmamaya dikkat edin; kıskançlık içeren durumlardan uzak durun. Etkileneceğiniz biri ile karşılaşabilirsiniz. Sizin aklınıza takılan ya da sizi aklına takan biri karşınıza çıkabilir. Bazı hastalıklar ise bu etki altında operasyonlara neden olabilir..












Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta başı yakın çevrenizden önemli bir teklif alabilir, ortaklık, evlilik ya da rekabet içeren ilişkilerinizde bir gelişme kaydedebilirsiniz. Bu tarz bir gelişmede önemli bir imza atılabilir, yasalarla ilgili bir işinizde sizi etkileyecek bir haber alabilirsiniz. Eğitim, yayıncılık, ticaret, nakliye ile ilgili olarak yetkilerinizi üst düzeyde kullanabilir, bu konularda önemli kişilerden fikir alabilirsiniz. Kişisel ve sosyal dünyanızda olumlu gelişmelere açık olun. Ortak girişeceğiniz işlerden önemli başarı elde edebilirsiniz. Ayrıca haftanın ilk günleri rüyalarınız oldukça aktif olabilir. İdealize ettiğiniz bir seyahat, eğitim, yasalarla ilgili bir işiniz, farklı kültürlerle ve inançlarla ilgili tecrübe istekleriniz konusunda başarı sağlamanız mümkün. Yabancı ülkelerle yapacağınız işlerinizde önemli kazanç elde edebilirsiniz. Bazılarınız ise bir aşk deneyimi yaşayabilir. Konser, sergi gibi sanatsal konularda önemli gelişmelere hazır olun. Bazı hastalık haberleri sizi üzebilir. Gerçek düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz tecrübeler yaşayabilirsiniz. Psikolojik bazı sorunlar kendinizi ifade edemediğiniz durumlar yüzünden uykusuzluklara neden olabilir. Seyahatlerinizde ise dikkatli olmanızda fayda var. Kendinize dürüst davranmaya ve inançlarınızı sorgulamamaya dikkat edin. Perşembe günü Merkür, 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; fikir ve düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilecek Hareketlilik ve canlanma, dışarı açılma ihtiyacınız artabilir. Çevrenizle olan iletişiminiz, seyahatleriniz, bilgi alış verişleri hızlanabilir. Haftanın ikinci yarısı ise rekabetçi ortamlara girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ihtiras ve tutku yükselebilir, kıskançlık içerebilecek durumlara girebilirsiniz. Sizi etkileyecek kişilerle karşılaşabilir, birileri sizi çekici bulabilir. Partnerinizin zorlayıcı hareketleri ile karşılaşabilir, ilişkinizde önemli bir gelişme yaşayabilirsiniz..











Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Hafta başı çalışma ortamınızda, yürüttüğünüz projelerde, müşterilerinizle ilgili olarak önemli bir gelişme sağlayabilir ve maddi olarak bir şans elde edebilirsiniz. Yeni bir yapılanma, yeni bir iş, yeni bir çalışma alanı oluşturmak adına başarı sizinle olacak. Maddi değerlerinizle ilgili olarak yapmanız gerekenleri halledebilir, detaylar konusunda güç ve irade kullanabilirsiniz. Ayrıca manevi ve ruhani açıdan da kendinizi kuvvetli hissedebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüz kuvvetli çalışabilir. İçsel sesinizi, medyumik yeteneklerinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Umudunuzu kestiğiniz yerlerden destekler bulabileceksiniz. Kriz içeren zorlandığınız konuları ise daha kolay kabullenebilirsiniz. Bunun yanında bazı dostlarınızla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Katılacağınız bazı organizasyonlar, grup aktiviteleri sizi maddi olarak endişelendirebilir. Perşembe günü Merkür, 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; bu süreçte bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Ters etkiler altında gizli düşmanlıklardan ve dedikodulardan haberdar olabilirsiniz. Gizli sayılabilecek tüm girişimlerden uzak durmakta yarar var. Sanatsal konularda becerilerinizi kullanabileck, spritüel, manevi, ezoterik konularla ilgilenebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı platonik bazı duygular üzerinizde baskı oluşmasına neden olabilir. Sağlıkla ilgili konularda yoğunlaşabilir, kişisel bakım alanlarında aşırı saplantılı çalışmalar içine girebilirsiniz. Çalışma ortamında bazı ilişkilerinizde, yardımcılarınız, müşterilerinizle iletişiminizde aksilikler oluşabilir. Değerli eşyalarınıza dikkat edin. İhtiras, kıskançlık ve tutkuların yükselmesi sorun yaratabilir. İş hayatınızda üzerinizde baskı hissedebilir, huzursuz olabilirsiniz. Günlük işlerinizi hallederken bazı kişilerden etkilenebilir, derin duygusallık içine girebilirsiniz... .











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Hafta başı aşk yaşamınız ve çocuklarınızla iletişiminizde önemli konularda güç ve irade kullanabilecek ve başarı elde edebileceksiniz; şans sizden yana. Önemli kişilerden destek alabilirsiniz. Hobileriniz, sanatsal aktiviteleriniz, spor uğraşlarınızla ilgili olarak başarı elde edebileceğiniz gelişmelere açıksınız. Ruhsal canlılık, reformsal deneyimler, beceriklilik ve yüksek anlatışla birlikte sezgilerinizi rahatlıkla kullanabileceksiniz. Bazılarınızın ün elde edebileceği, popülerlik kazanabileceği etkiler var. Davetler, organizasyonlar oluşabilir; partnerinizle sosyal olarak yoğunluk yaşayabilirsiniz. Dostlarınızla ilgilenmek, sorunlu ilişkileri düzeltebilmek açısından da olumlu etkiler arasındasınız. Fikir birliği gerektiren konularda anlayış ve merhamet sayesinde ilerleme kaydedebilir, bazı teklifler alabilirsiniz. Bunun yanında karyerinizde, otorite figürleri ile ilişkinizde bazı öne çıkan konuşmalarınızda denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Anlaşmalarda, sözleşmelerde problemler yaşanabilir. Güvendiğiniz kişilere akıl danışmayı ihmal etmeyin; konulara objektif yaklaşmayı deneyin. Perşembe günü Merkür, 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; sosyal ilişkileriniz, dost, arkadaş görüşmeleriniz yoğunlaşabilir. İletişim trafiğiniz, bilgi alış verişleriniz hızlanacaktır. Bilim, teknoloji, hümanist ve toplumsal konularda çevrenizle iletişim içinde olabilirsiniz. Haftanın diğer yarısı ise dostlarınızla aranızda inatçılık, kıskançlık ve ihtiras içerecek gelişmeler sorun yaratabilir. Zorlayıcı davranışlara maruz kalabilirsiniz. Üzerinizde önemli etki bırakacak tanışmalar yaşanabilir; güçlü, ünlü kişilerle bir araya gelinebilir. Bazı aşk ilişkilerinde ise sonlanmalar görülebilir. Katıldığınız grup çalışmalarında üzerinizde önemli baskı oluşabilir..

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Hafta başı ruhsal canlılık, kendini geliştirme, reformsal deneyimler yaşamanız, içsel analizler sonucu önemli kararlar vermeniz mümkün. Ev, aile, emlak alanlarında kriz içeren konularda düzelme sağlayacak uğraşlar içinde olabilirsiniz. Bazı bağımlılılıklarınızı geride bırakmak adına rahatlıkla güç ve irade kullanabilirsiniz. Tarafsız bakış açınız, samimi ve anlayışlı davranışlarınız, aile ilişkilerinde iyileştirici etkiler verebilir. Manevi, ruhani konularda önemli gelişmeler kaydedilebilir. Bunun yanında otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkilerinizde hizmet etme, yardımcı olma gibi konular gündeme gelebilir. Onların sağlıkları ya da günlük işlerini üstlenebilirsiniz. Mesleki alanlarda, çalışkanlığınız, yaratıcılığınız amirleriniz tarafından takdir görebilir. İş başvuruları ya da görüşmeleri açısından da ilişkilerinizden destekler bulabileceksiniz. Günlük yaşamınızda ya da iş ortamında baı aksilikler yüzünden kendinizi yetersizlikle suçlamaya meyillisiniz. Sağlığınızla ilgilenmek adına uygun günler; bazı sağlık problemleri oluşabilir. Detaylar ve yapmanız gerekenler konusunda, özellikle yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya gibi alanlarda, elinizden gelenin en iyisini yapmaya dikkat edin. Perşembe günü Merkür, 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; kariyeriniz, otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkileriniz açısından iletişim trafiğiniz yoğunlaşabilir, görüşmeler, toplantılar oluşabilir. İş seyahatleri, eğitim programları ve bilgi alış verişleri adına uygun bi süreç. Evraklar ve formaliteler artabilir. İş projelerini detaylandırabilirsiniz. Haftanın diğer yarısı ise aile büyükleri ile aranızda güçlü çekişmeler, inatlaşmalar oluşabilir, dikkat. Emlak işlerinizde onay almanız gereken işlerde pek şanslı olduğunuz söylenemez. Ev ya da iş ortamında diktatör, despot davranışlara maruz kalabilirsiniz. Önemli engeller, rekabetçilikle ilgili gelişmeleri engellemek adına inatlaşmaktan uzak durun...











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Hafta başı katılacağınız davetlerde, organizasyonlarda ileriye dönük özgürlükçü fikirlerinizi etkili bir biçimde çevrenizdekilerle paylaşma şansı bulabileceksiniz. Dost gruplarınızla seyahat, eğitim, ticari organizasyonlar yapabilir, diğerlerinin potansiyellerini harekete geçirmek adına çaba verebilirsiniz. Bilim, teknoloji konularında derinlemesine araştırma, eğitim alanlarında önemli bir gelişme gündem oluşturabilir. Bunun yanında sanatsal aktiviteler, konserler, sergiler ziyaret edilebilir. Sanatsal hobilerinizde yaratıcılığınızı sergileyebilir, romantik günler geçirebilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde derinleşme olabilir. Yardıma muhtaç çocuklarla ilgili bir konu gündeme gelebilir. Aşırı duygusallık ise bazı aldanışlara da neden olabilir. Yabancı kültürlerde sanatsal konuları araştırmak isteyebilirsiniz. Ancak konsantrasyon konusunda zorlanabileceğiniz, kriz yönetimi konusundaki eksiklikleriniz hafta içi biraz sizi rahatsız edebilir. Maddi konularla ilgili olarak huzursuzluk, kararsızlık çekebilirsiniz. Önemli yatırımları ertelemekte fayda var. Operasyon gerektiren rahatsızlıklarla ilgili olarak zorluklar yaşanabilir. Pahalı alış verişler, keyfi harcamalar ya da çocuklarınızla ilgili ödemeler ödemeleri arttırabilir. Kredi, borç, vergi, sigorta, miras gibi alanlarda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Perşembe günü Merkür, 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din ya da felsefe alanlarında iletişim trafiğiniz, bilgiye olan merakınız artabilir. Eğitim öğretim amaçlı çalışmalar, yabancı ülkelerle ilgili başvurular, hukuksal projeler adına uygun bir süreç olabilir. Yurt tışı ya da uzak yerlere seyahat etmek isteyebilirsiniz. Tarih, din ve felsefe konuları ilginizi çekebilir. Ancak, haftanın ikinci yarısı ise yakın çevrenizle ilişkilerinizde bazı diktatör ve despotça davranışlara maruz kalabilirsiniz. Fikirsel olarak baskılandığınızı hissetmek sizi zor durumda bırakabilir. Hukuk, eğitimi yabancı kültürlerle ilgili konularda önemli engellerle karşılaşabileceğinizden, bu tarz işleri ertelemekte yarar var.. Kardeşleriniz komşularınızla ilişkilerinizde önemli değişimler hislerde aşırı yoğunluk oluşturabilecek gelişmeler yaşanabilir. Kendinizi baskı altında hissetseniz de önemli bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz.












Yay Burcu ve Yükselen Yay
Hafta başı maddi konulardaki organizasyon kabiliyetini güçlü çalışabilir.  Maddi değerlerle ilgili mesleki alanda kendinizi geliştirme, reformsal deneyimler yaşayabilirsiniz. Hukuksal bir konuda olumlu bir haber sizi parasal olarak rahatlatabilir. Bağlı olduğunuz değerlerinizle ilgili cömertlik, diğerlerine yardım etme dürtüsü artış gösterebilir. Ev, aile, gayrimenkul alanlarında ise destek bulabileceğiniz, yardım alabileceğiniz etkiler altındasınız. Eviniz ya da emlağınızla ilgili olarak halledilmesi gereken konuları akıcılıkla halledebilirsiniz. Evinizi güzelleştirme, aile üyelerine destek olabilme, aile büyüklerinize hizmet edebilme açısından uygun etkiler var. Maddi olarak da desteklenebilirsiniz. Bunun yanında ikili ilişkilerinizde bazı güvensizlikler, ortaklı işlerinizde problemler, fikir birliği oluşturmakta sorun yaşamanız huzursuzluklara neden olabilir. Hukuksal konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Perşembe günü Merkür, 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi konulardaki iletişim trafiğinizi, arttıracak bir transit. Emeklilik, vergi gibi kamusal konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Banka ziyarektleri, devlet daireleri gel gitleri oluşabilir. Bilinçaltınıza yerleşmiş, belki yok farzettiğiniz düşüncelerinizi ifade edebilir hatta değişimler yaratabilirsiniz. Operasyon ve derin araştırma gerektiren sağlık konuları ile ilgilenebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı ise maddi açıdan üzerinde baskı oluşturabilecek önemli etkiler altında olacaksınız. Mümkünse önemli kararları adımları ertelemekte yarar var. Değerlerinizle ilgili inatlaşma, ihtiras, kıskançlık, tutku artışı gibi durumlar ilişkilerinizde sorunlara neden olabilir. Maddi konularda ise önemli engellerle, rekabetçi ortamlarla, düşmanca davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlık açısından da dikkatli olmanız gereken günler...









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı  yurt dışı, eğitim, medya, hukuk, seyahat gibi alanlarda potansiyellerinizi harekete geçirici, reformsal gelişmelere açık etkiler altındasınız. Kendinizi geliştirebileceğiniz, yabancı kişilerden önemli destekler alabileceğiniz, yüksek anlayış ve beceriklilik sayesinde hedefler konusunda güç ve irade gösterebileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Sosyal, dini, kültürel ve eğitimsel konularda demode görüş, inanç ya da inançlarınız tamamen değişebilir. Bunun yanında ikili ilişkilerinizde karşılıklı anlayış sayesinde uyum ve denge sağlayabileceksiniz. Sorunlu yakın çevre ilişkilerinizde düzelme, affedicilik sayesinde oluşabilir. Keyifli tekliflere açık olun. Yakınlarınız için bir şeyler yapmak size keyif verebilir. Sağlık konuları haftanın ilk yarısı gündeme gelebilir. Çalışma ve günlük yaşamda hissedeceğiniz kararsızlıklar sizi huzursuz edebilir. Her duydunuza inanmamaya özen gösterin; dedikodu ortamlarından uzak durun. Yakın çevrenizden hastalık haberleri alabilirsiniz. Fikirlerinizde diğerlerine rehber olabilir ve siz de büyük ölçüde tecrübelerden dersler çıkarabilirsiniz. Perşembe günü Merkür, 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik alanında iletişim trafiğiniz artabileceği gibi sosyal yaşam da hareketlenebilir. Partnerinizle ilişkilerinizde iletişim önem kazanabilir. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Bu dönemde yalnız karar vermek yerine, ortaklaşa çalışmalara önem verin ve güvendiğiniz kişilere akıl danışın. Haftanın ikinci yarısı ancak ikili ilişkilerinizde despotluk ve zorlama içerebilecek, inatlaşmalar, kıskançlıklar, ihtiras ve tutku dolu gelişmeler yaşanabilir. Önemli engellerle ortaklıklarınızda ya da evliliğinizde karşılaşabilirsiniz. Eksikliklerinizi ve hatalarınızı kabullenici olmaya dikkat edin; ısrarcı olmayın..











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Hafta başı psikolojik ve içsel yaşayacağınız bazı yüzleşmeler ya da kriz içeren durumlar aslında sizi motivasyonunuzu ve algınızı yükseltebilir. Önemli destekler alabileceğiniz etkiler var; diğerlerinden gelecek yardımlara açık olun. Daha önce geri dönümüz taleplerinizde önemli bir rota değişimi yaşanabilir. Operasyon gerektiren rahatsızlıklar adına da olumlu etkiler altındasınız. İradenizi ve kararlılığınızı rahatlıkla kullanabilir ve ifade edebilirsiniz. Kamusal işlerinizde güçlü ve hatırı sayılır başarılar elde edebilirsiniz. İlham arttırıcı yönü ile bu transitler sanatsal yaratıcılığınızı aktif ve üretken kullanabileceğinizi fısıldıyor. Bunun yanında çevrenizdekilere karşılıksız yardım etme isteğiniz de yoğun çalışabilir. Çalışma ortamınızda idealize ettiğiniz hedeflere ulaşmanız hiç zor değil. Çalışma arkadaşlarınız, müşterileriniz, yürüttüğünüz projeler size gelir sağlayıcı etkiler altında olacak. Kişisel bakım, giyim, kuşam ve çevrenizi güzelleştirme adına masraflar artabilir. Lüks tüketime fazla meyil göstermemeniz ve düşünmeden yapılacak yatırımlardan masraflardan uzak durmanız bu hafta içi önemli. Maddiyatla ilgili problemler sadece sizin bakış açınıza bağlı olabilir Çocuklarınızla ilişkilerinizde ve aşk yaşamınızda değerlerinizle ilgili zorlanma yaşayabilirsiniz. Olumlu düşünceleri öne çıkarın. Perşembe günü Merkür, 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; çalışma ortamınız, günlük işleriniz, müşterileriniz ve iş arkadaşlarınızla ilişkiniz, sağlığınızla ilgili gelişmeler açısından iletişim trafiğiniz artabilir. Detaylar sizi yorabilir, fazlaca çalışabilirsiniz. Ancak eleştiri katsayınızı dengede tutmanız önemli, zira ilişkilerinizde sorun çıkarabilir. Analizci, detaycı ve titiz yanınız öne çıkacak görünmekte. Haftanın ikinci yarısı üzerinizde baskı hissetmeniz sizi psikolojik olarak zorlayabilir. Kapalı yerlerde kalmak istemeyebilirsiniz. Çalışma ortamınızda zorlayıcı ve despot davranışlara maruz kalabilir, emir almak istemeyebilirsiniz. Hayal ettikleriniz ve gerçekler birbirini tutmayacağından önemli hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz; gizli düşmanlıklar ve dedikodular sizi huzursuz edebilir.  Kontrol edemediğiniz durumlara takılmamay, dinlenmeye, günlük işlerle kafanızı dağıtmaya, inatlaşmamaya dikkat edin. Rahatsızlıklara açık olduğunuz bir hafta sonu var önünüzde..











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Hafta başı sosyal alanlarda önemli reformsal, ses getirici gelişmelere hazır olun. Katılacağınız bazı organizasyonlarda önemli tanışmalar yaşayabilirsiniz. Organizasyon ve aracılık kabiliyetiniz oldukça kuvvetli çalışabilir. İşleriniz konusunda ortak ve arkadaşlarınızın desteği ile hareket etmeye özen gösterin; yalnız karar vermeyin. İkili ilişkilerinizle ilgili olarak yeni hedefler, idealler belirlemeniz söz konusu, demode hedeflerinizi geride bırakmak isteyebilirsiniz. Klup, dernek bağlantılarında, güvendiğiniz kişilerden önemli destekler alabilirsiniz. Ayrıca romantizm bu günlerde üzerinizde fazlacak etkili olabilir ve sanatsal becerikliliğiniz tavan yapabilir. Aşk yaşamınızda, çocuklarınızla ilişkileriniz karşılıklı anlayış ve sevgi esas olabilir. Yalnız olanlar için havada romantik etkiler var. Bunun yanında ev, aile, emlak konularında yeterince kendinizi öne çıkaramamanız, kararlı davranamamanız sizi huzursuz edebilir. Bazı idealleriniz konusunda sona gelememekle kendinizi suçlamaya kalkmayın. Ailenize karşı cephe almayın. Aile büyükleri ile ilgili bazı hastalık haberleri sizi üzebilir. Geçmiş tecrübelerden de dersler çıkarmak ve bilgece hareket etmek size başarı sağlayabilir. Perşembe günü ise Merküri 13 Temmuz'a kadar  kalmak üzere 5. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; aşk yaşamınızda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde iletişim trafiğiniz artabilir, sanatsal organizasyonlar, konserler, sergiler ziyaret edilebilir. Bazı tekliflere açık olun derim; aşk kendini gösterebilir. Haftanın diğer yarısı ise Önemli bir tanışma üzerinizde etki bırakacak görünüyor. Ancak sosyal yaşamda bazı gelişmeler ya da dostlarınızla ilişkilerinizde, hümanist ya da toplumsal bazı girişimlerinizde üzerinizde zorlayıcı enerjiler üzerinizde etkili olabilir; diktatörce ve despotça davranışlara maruz kalabilirsiniz. Arkadaşlıklarınızda çıkarcılık, dedikodu ya da düşmanlıklar oluşabilir; dikkat. Lüks alış verişlerden, pahalı alış verişlerden ve yatırımlardan bugünlerde uzak durmakta yarar var. Aldığınız pahalı bir ürün sahte çıkabilir. Bu hafta sonu maddi konularda da pek şanslı olduğunuz söylenemez..




Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder