28 Haziran 2016 Salı

28 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay, bugün tümüyle Koç burcunda seyahat edecek; hareketin, liderliğin ve yeniliğin öne çıkacağına şahi olabiliriz. Girişkenlikle birlikte, yeni olan her şeye ilgi duyabiliriz. Acelecilik ve rekabetçilik ise bizleri zorlayan özellikler olabilir. Dürüst ve anlaşılır olmak ise hiç zor olmayacaktır.

05:37'de Ay ve Satürn arasında üçgen açı netlik kazanacak; yaşama daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım sergileyebiliriz. Zorluklara daha rahat göğüs gerebilir, sabretme ve tahammül sınırlarımızı yükseltebiliriz. Saygı duyduğumuz ve bizlerden olgun kişilerden destek bulabiliriz. Bu transit sınırlarımızı hatırlatıcı etkiler de barındırmakta.

07:59'daki Ay ve Venüs karesi sebebiyle ilişkilerde çıkarcılık, kendi tarafımıza yontma, gelişmeleri tek taraflı değerlendirme gibi etkiler sorun yaratıcı rol alabilir. Aşırı yeme içme ya da mantıksız harcama isteği de yoğunlaşabilir. Bunun yanında bazılarımızda tembellik hissi de oluşabilir.

14:13'te Ay ve Pluto karesi kesinleşiyor; derin duygusallık ve ve güç mücadeleleri yorucu olabilir. Bazı şeyleri yapmak zorunda bırakılıyormuş gibi hissedebilir, karşımızdakileri yok yere sinirlendirebilir ve ters tepkilerle karşılaşabiliriz. Ani çıkışlar yapmak ise bazı durumlarda ilişkilerimizde problemlere neden olabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder