14 Haziran 2016 Salı

14 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay, günü Terazi burcunda ilerleyerek geçirecek; adalet ve ilişkilerde denge unsurları günün öne çıkacak ana başlıkları olacaktır. Nazik ve politik davranışlar içinde olabilir, haksızlıklar karşısından bir savaşçıya dönüşebiliriz. İyi bir dinleyici olabilmek, hem sırdaş hem rehber özelliklerine bürünebilmek olayları her yönü ile düşündüğümüzden, kararsızlık çekmek mümkün olabilir.

00:14'te Venüs ve Chiron kare açısı netlik kazanacak; ilişkilerde başımıza gelmiş olan haksızlıklar, eksiklikler ve hatalar gün boyu daha fazla gözümüze batabilir ve bizi rahatsız edebilir. Tüm ikili ilişkiler açısından olumsuz bir gün denebilir. Bazı rahatsızlıkların start alması, kendimizi olumsuz hissetmemiz sonucu mümkün. Maddi değerler açısından da rahatsız edici yetersizlik düşünceleri kafamızı yorabilir. Çevremizdekilere bu konularda rehber olmayı deneyebilir; hatta belki bu şekilde kendi sorunlarımız için de cevap oluşturabiliriz.

04:25'te Ay ve Satürn arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde sorumluluk ve görevlerimizin rahatlıkla farkında olabilir, konuları ciddiyetle ele alabiliriz. Bizlerden olgun, güvendiğimiz kişilerden destekler alabilir, işlerimizin üstesinden rahatlıkla gelebiliriz. İşlerimizi iradeli bir çalışkanlıkla halledebilmek sabah erken saatlerde mümkün olabilir.

10:53'te Güneş ve Uranüs arasında olumlu bir görünüm netlik kazanacak; tüm gün etkili bir transit. Gün boyu karşılaştığımız şeyler enterasan, aydınlatıcı, bilgi verici ve ilginç tecrübeler kazanmamızı sağlayıcı nitelikte olabilir. Çevremize ve dünyaya daha farklı bakar bir hale gelebiliriz. Merak ve hayal dünyamız daha canlı olacaktır. Zihinsel kavrayışımız hızlanabilir, yaratıcı ve hareketli aktivitelere katılmak için istek duyabiliriz. Bizi kısıtlayan her şeyden uzaklaşmamız bugün mümkün. Kendimize özgü davranmak, kendimizde ve çevremizde değişiklik yapmak adına uygun bir gün; zira yaratıcılığımız son derece aktif çalışacaktır. Hayatımızda beklemediğimiz hatta hiç düşünmediğimiz bir şekilde değişik, egzantrik durumlar oluşabilir.

13:26'da netleşecek Ay ve Pluto karesi nedeniyle öğle saatlerinde derin bir duygusallık üzerimizde etkili olabilir. Bazı konuları kafamıza takıp üzerinde derinleşmek isteyebiliriz. İlişkilerimizle ilgili olarak tutku, ihtiras, kontrol dürtüleri sorunlara neden olabilir.

23:29'da ise Pluto ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı bir kez daha netleşecek; kadersel olarak önemli değişim ve dönüşüm zamanlarını temsil etmekte. Güç ve irade kullanarak yaamlarımızı kontrol altına alabilir, önemli hedef değişimleri planlayabilir, güçlü kişilerden önemli destekler bulabiliriz. Önemli tanışmalar da yaşanabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder