7 Haziran 2016 Salı

7 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay, tümüyle Yengeç burcunda bugün; duygusallık, anaçlık, sahiplenme, ev, aile ve topraklarımızla ilgili onuların öne çıkabileceği bir gün. Öncü bir burç olan Yengeç burcu içgüdüsel olarak yakınındakileri korumak ister. 02:46'da önce Neptün üçgeni ardından da 06:53'te Jüpiter ılımlı açısı ile Ay, etrafındakilere daha fazla merhamet gösterebilir. Yardımlaşma, kabullenme açısından olumlu saatler. Olaylara daha geniş çerçeveden ele alabilir ve diğerleri ile duygusal alış veriş içinde olabiliriz. Dua ve niyet çalışmaları için de sabahın erken saatleri oldukça olumlu.

Güneş ve Venüs beraberliği haftanın büyük kısmına damga vuruyor. Dün kesinleşen göünüm bugün de Düğümlerle kare açı içinde olacak. İlişkiler açısından biraz yorucu ve olumsuz etkileri beraberinde getirebilir; zira geçmiş tecrübeler maalesef kafamızı meşgul edebilir. Bu da kendimizi yeteneklerimizi, yaratıcılığımızı rahatça ortaya koyamamıza sebep olabilir. Estetik, güzellik, alış veriş, maddi konular, ilişkiler açısından işler pek rayında gitmeyebilir. Bu etki gün boyu sürecek; önemli başlangıçlar pek tavsiye edilmez.

11:05'te Ay önce Pluto ile karşıtlık ardından da 22:19'da Uranüs ile kare açı içinde olacak; yoğun duygusallık ve emir, kontrol altına girememe nedeniyle özgürleşme ve isyan edici davranışlar içine girilebilir. Birinin bize ne yapmamız gerektiği ile bir tek söz söylemesine bile tahammül edemeyebiliriz. Ani önemli değişimler, hızlı gelişebilecek durumlar açısından olumlu kullanılabilse de hazırlıksız ve düşüncesizce her türlü girişimden uzak durmakta yarar var.

11:23'te Ay ve Kuzey Düğüm ardından da 22:44'te Ay ve Merkür arasında ılımlı bir açı netleşecek. Bilgi alış verişleri, ileriye dönük hedefler, rahat iletişim kurabilme ve kendini ifade edebilme açısından olumlu. Yeni tanışmalara olanak tanıyacak bu görünümler altında işlerimiz akıcı ilerleyebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder