13 Haziran 2016 Pazartesi

13 Haziran 2016 - Astrolozi


Boğa burcunda seyahatini bitiren Merkür, 02:22'de İkizler burcuna geçiş yapıyor; İkizler burcu Merkür'ün kendi evi olduğundan bu bölgedeki seyahatini oldukça kuvvetli ve akıcı sürdürebilir. Bu transit, Merkür'ün karakteristik özelliklerinin yoğunlaşması ve en zirve şekilde ortaya çıkmasına yardım edecek. İletişim artar, yeni kişilerle tanışma fırsatları oluşur. Konuşmalar, görüşmeler, fikir alış verişleri yoğunlaşır. Akraba, komşu, kardeş gibi yakın çevre ile olan ilişkilerimizde hareketlenme görülür. Zihinsel alanda hissedilen eletriksel dürtü, bizleri insanlarla iletişim kurmaya zorlar. Kısa mesafe gidiş geliş trafiği, belki tatiller, yolculuklar yapılabilir. Sakinliği çok seviyorsanız, bu tempoya uymak size zor gelebilir. Kafamız yeni fikirler, bilgiler için daha esnek ve zihnimiz de açık olabilir. Hikaye, öykü, roman, makale türü yazmak kolaylaşabilir ve zevk verebilir. Düşünceler kafadan kaleme, kalemden kağıda çabuk dökülebilir. Ticaret, ulaşım, nakliye, yayıncılık, turizm ve eğitim alanlarında bilgi alış verişleri, görüşmeler, haberler yoğunlaşabilir. Olumlu olarak, kıvrak, çok zeki, çok yönlü, iyi konuşmacı, iyi eğitmen, kolay ve çabuk kavrayan, öğrenen, meraklı, kendini kelimelerle rahat ifade edebilen biri olmanın yanı sıra; olumsuz olarak, yalancı, güvenilmez, eli uzun, aşırı değişken, kararsız, sinirli, entellektüel ukala, bildimcik, çok ve boş konuşan biri haline dönüşülebilir.

Yeni güne boşlukta giren Ay, 03:34'te Terazi burcuna geçiş yapıyor; ikili ilişkiler gün içinde önem kazanabilir. Olaylar karşısında politik ve tarafsız kalmamız kolaylaşabilir. Nazik ve anlayışlı, diğerlerinin fikirlerine saygı duyan dabranışlar içinde olabiliriz. Başkalarının haklarını korumak söz konusu olduğunda ise hızlı harekete geçebiliriz. Olaylar karşısında ortak hareket etmek, güvendiğimiz kişilere fikir danışarak ilerlemek açısından oldukça olumlu bir gün.

03:43'te Ay ve Merkür arasında oluşacak üçgen açı, bu saatte ayakta olanlar adına bol iletişim vaadetmekte. Problemler konuşarak halledilebilir ve bilgiye olan merakımız artabilir. Duygular ve mantık arasında kurulabilecek denge sayesinde isabetli konuşmalarda başarı sağlanabilir.

23:42'de Neptün, 20 Kasım'a kadar sürdüreceği geri hareketine başalayacak; konu ile ilgili geniş bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2016/06/neptun-retro-hareketi-baslyor-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.

Günün özellikle ikinci yarısında kendini belli edecek Venüs ve Chiron arasındaki kare açı geceyarısının hemen ardından kesinlik kazanacak; ilişkilerimiz, maddi değerlerimizle ilgili uğradığımız haksızlıklar, eksiklerimiz kafamızı, duygularımızı allak bullak edebilir. Diğerleri ile olan kontaklarımızda bencil davranmak kolaylaşacağından, ilişkilerimizde problemler oluşabilir; dikkat.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder