24 Haziran 2016 Cuma

24 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay, bugün tümüyle Kova burcunda; özgürlük ve yaratıcılık temalarının öne çıktığına şahit olabiliriz. Olaylara hümanist yaklaşım göstermek, toplumsal olaylarla ilgilenmek olası. Rutin dışı birşeyler yapmak, diğerlerinden farklı olduğumuzu kabul etmek ve grup çalışmaları ile ilgilenmek bugün için mümkün. Teknoloji, bilim, zeka gerektiren konular fazlaca ilgimizi çekebilir ve diğer günlerden daha farklı davranışlar içinde olabiliriz. Yenilikçi düşünceler, farklılıklar heyecan verici olabilir.

08:47'de Ay ve Merkür arasında oluşacak üçgen açı sayesinde duygular ve mantık arasında denge oluşturabiliriz. İletişim trafiğimiz sabah erken saatlerde yoğun alabilir, bilgi alış verişleri artabilir. Bilgiye olan merkaımız da fazla olacağından araştırmalar yapabiliriz.

17:26'da Ay ve Mars karesi kesinleşecek; kendimizi her an kızmaya hazır, agresif hissedebiliriz. Ufacık detaylar bile bizleri sinirlendirebilir. Tartışmalara girmeden düşüncesizce hareketlerden uzak durmakta yarar var. Anlamsız bir acelecilik vereceğinden, kazalara da açık olabiliriz. Dikkatli olmamız gereken bir akşam üzeri var önümüzde.

18:47'de ise Ay ve Uranüs ılımlı bir görünüm içinde olacaklar; değişim yaratmak, bulunduğumuz ortamlarda yenilikler, canlılık oluşturmak isteyebiliriz. Yeni tanışmalara da açık olan bu saatlerde arkadaş grupları ile bir arada olunabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder