10 Haziran 2016 Cuma

10 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay, yeni güne Aslan burcunda ilerleyerek giriyor; cömertlik, sıcakkanlılık ve güçlü davranışlar ile birlikte bulunduğumuz ortamlarda öne çıkabilir ve kontrolü hemen ele alabiliriz. Samimi, sıcakkanlı enerjiler sayesinde, ihtiyacımız olan ilgiyi hemen çevremizden bulabilir, ancak eleştiriler karşısında hemen gurur incinmeleri yaşayabiliriz. Kendimize olan güvenimiz bugün fazla olabilir. Ancak sağlam görünsek de aksilikler karşısında çabuk etkilenmemiz mümkün.

04:33'te Ay ve Uranüs arasında oluşacak üçgen açı ile sabah erken saatlerde yaratıcı zihin faaliyetleri aktif olabilir. Bulunduğumuz ortamlarda ufak değişimlerle ilgili fikirler üretebilir, rutin dışı planlar yapabiliriz.Yeni ve farklı olan her şey bu saatlerde ilgimizi çekebileceği gibi, sezgilerimizi de olumlu kullanabiliriz.

08:37'de Ay önce Merkür ile, ardından da 10:13'te geri giden Mars ile kare açı içinde olacak; Merkür bulunduğu derece ise tehlikeliler grubundan olan Caput Algol sabit yıldızı ile aynı deklinasyonda. Bu yıldızın geri giden Mars ile temaslarında trajik olaylar maalesef vuku bulmuş. Zorlayıcı, boğucu bir enerji olduğunu söymemem gerek. Mantıklı yanımızı kışkırtan etkiler altında bocalayabilir ve kendimizi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Farklı fikirleri, sanki bizlere saldırı yapılıyormuş gibi algılayabilir, meydan okuyucu tavırlar içinde olabiliriz. Kaza olasılıkları yüksek durumlara karşı tedbirli olmak en doğrusu olacaktır. Kol, bacak, baş ve boyun bölgesi ile ilgili canımızı sıkabilecek, yaşamımızı zorlaştırıcı neticeler oluşabilir. Ay, bu açıların ardından boşluğa giriyor ve dolayısı ile bu etkiler Ay'ın 16:45'te Başak burcunda geçişine kadar da yoğun olarak hissedilebilir. İlişkiler konusunda boğuluyormuş gibi hissedebilir ve agresyonu yükseltebiliriz. Önemli görüşmeleri, seyahatleri fırsatınız varsa ertelemek en doğrusu olabilir.


16:45'te Ay'ın Başak burcuna geçişi ile birileri için yararlı olabilme dürtüsü bizler için önemli hale gelecek. Görevler, işler, listeler, detaylar bizi heyecanlandırabilir. Titizlik gerektiren konuları ele alabilir, çalışkanlık gösterebiliriz. İşimize bakarak, eleştirel ve mükemmelliyetçi yanımızı aşırı öne çıkarmadan günü geçirmek daha doğru olacaktır.


Astrolozi

3 yorum:

  1. Yaaaa ben bugün evlendim 14.30 da çok. Önceden alinmis bi tarihti 😂

    YanıtlaSil
  2. Yaaaa ben bugün evlendim 14.30 da çok. Önceden alinmis bi tarihti 😂

    YanıtlaSil