12 Haziran 2016 Pazar

12 Haziran 2016 - Astrolozi


Haftanın son gününe Ay'ın Başak burcu transiti ile giriyoruz; hizmet ve titizlik bugün önem vereceğimiz konular olabilir. Birilerine yararlı olabilmek, yardım edebilmek bizi mutlu edebilir. Yapacaklarımızı listeleyebilir ve projeler üretebiliriz. Gün sonunda ise yorgunluktan yakınıp çevremizdekileri kolayca eleştirebiliriz.

08:26'da Pluto ve Kuzey Düğüm arasında üçgen açı kesinlik kazanacak; 01:19'da ise Ay önce Kuzey Düğüm ile kavuşum ve ardından da 01:20'de Pluto ile üçgen bir gçrünüm sergileyerek bu açıyı gece yarısından sonra hareketlendirecek. Önemli kadersel değişimlere neden olabilecek olumlu bir transit. Güçlü kişilerle tanışma, geçmiş olumsuz tecrübelerden sıyrılıp uzaklaşma ve tamamen farklı yeni olanı denemeye karar verme, çevremizdeki güçlü kişilerden önemli destekler alma ve en önemlisi geleceğe dönük hedeflerde önemli rota değişimlerine yönelme açısından oldukça olumlu. Sanki geleceğimizi tekrar yapılandırıyormuşuz gibi güç ve irade ile harekete geçilebilir ve ilerleme sağlanabilir. Tüm hafta etkili olacak bu olumlu etki sayesinde bir çoğumuz başarı sağlayabilir.

11:09'da Ay önce Güneş, ardından da 14:26'da Venüs ile kare açı içinde olacak; ilişkilerde çıkarcılık ve egosal problemler sorun yaratabilir. Arkadaşlıkları, dostlukları, sadece kendi bakış açımızla değerlendirmek, karşımızdakilerin fikirlerini önemsememek ilişkilerde problemleri de beraberinde getirecektir. İnatçılık, ısrarcılık ve kontrol dürtüsü küskünlüklere neden olabilir Duygular ve mantık arasında denge oluşturmakta zorlanabiliriz. Aşırı harcama, yeme içme dürtüsünü de neden olabilecek görünümler aktif bu saat aralığında.

14:09'da Mars ve Chiron arasında üçgen bir etkileşim kesinlik kazanıyor; 17:46'da Ay ve Mars ılımlı açısı, ardından da 17:51'de Ay ve Chiron karşıtlığı nedeniyle bugün oldukça kuvveti hissedilebilir. Kendimizde gördüşümüz eksikler, hatalar, gocunduğumuz konular bu etki altında içimizi açıtabilir ancak geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak ya da diğerlerine ihtiyaçları olan konularda rehberlik yaparak, aslında kendi hatalarımızı daha net görebilme fırsatı oluşabilir. Akıl verdikçe, yol gösterdikçe, öğrettikçe farkında olmadan kendi içsel tesbitlerimizi belki daha net yapabileceğiz. Sağlık ile ilgili konularda da harekete geçmek, cesaret göstermek açısından olumlu etkiler altında olacağız; bir süredir ötelediğimiz konuları ele almamız özellikle sağlıkla ilgili olarak mümkün görünmekte.

18:12'de ise Venüs ve Uranüs arasında olumlu bir görünüm netleşiyor; bugün ve yarın etkili. Kendimizi modernleştirmek, dünyamızı genişletmek amacı ile sosyal yaşamın hareketlenmesi mümkün. Eski olan her şeyi değiştirmek, güzelleştirmek adına estetik dokunuşlar yapılabilir. Ani, rastlantılar, sürpriz aşklar gündeme gelebilir. İlişkiler yoluyla farklı ve sıradışı duygular yaşanabilir. Bugün ve yarın dostluklar belki aile ilişkilerimizden bile önemli hale gelebilir. İlişkilerle özgürleşme, farklı arkadaşlıklar, değişik rutin dışı grup çalışmaları, aktiviteler, davetler bugünlerde önceliğimiz olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder