8 Haziran 2016 Çarşamba

8 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay, halen Yengeç burcundaki sehayatini süredürmekte yeni güne merhaba derken. Dün netleşen Ay'ın Pluto ve Uranüs ile olan sert görünümleri maalesef ses getiren üzücü haberlere neden oldu yine. Ay, Yengeç burcundan geçerken ise milli konuların öne çıkması, koruma, korunma başlıklarının gündeme gelmesi oldukça manidar.

01:09'da Ay ve Chiron üçgeni kesinleşecek; duygusal konularda iyileştirici bir etki. Zayıflıklarımızda, eksik olduğuımuz konularda diğerlerine rehberlik ederek, çareler üretebilir, hatalarımızı tesbit edebiliriz. Tecrübelerimizle çevremizdekilere yardımcı olabilmek, onlara yollar göstermek sayesinde bizlerde kendimiz için çözümler oluşturabiliriz.

03:17'de netleşecek Ay ve Mars üçgeni ise girişimcilik, cesaret ve ataklık isteyen konularda baları elde edilebilir. Saati nedeniyle pek çoğumuz olumlu olarak değerlendirmekte zorluk çekebilir ancak, bazılarımız için nerede, ne zaman, ne yapılması gerektiği ile ilgili olarak net kararlılık isteyen alanlarda yardımcı olabilir. Fiziki güç ve liderlik özellikleri isteyen alanlarda motivasyon bulabiliriz. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 09:47'de Aslan burcuna geçene kadar da açısız kalıyor.

09:47'de Ay'ın Aslan burcuna geçişi ile, etrafımızdakileri kontrol isteği, güçlü ve kararlı hareketler, rahatlıkla dikkat çekebilme, düzen ve dayanıklılık önemli hale gelebilir. İşler yolunda gittiğinde mutluluğumuzu çevremizdeki herkesle paylaşmak isteyebilir, ancak olumsuz eleştirilerden hemen kaçmak isteyebiliriz. Bizleri ilgilendirsin ilgilendirmesin, olayları kontrol altında tutmaya çalışabilir ve kendimize son derece güvenebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder