3 Haziran 2016 Cuma

3 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay, gün boyu Boğa burcunda ilerleyecek; istikrar ise önem kazanacak. Sağlam adımlar atmak, devamlılığı olan işleri tercih etmek, şartlar karşısında sabır göstermek mümkün. Yaşamın keyif veren noktaları bugün daha fazla ilgimizi çekebilir; iyi bir yemek, güzel bir kıyafet, hoş bir koku ve görsel güzellikler önem kazanabilir. 

01:09'da Ay ve Neptün arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde yaratıcı sanatsal kabiliyet gerektiren işler konusunda üretken olmamız mümkün. Diğerlerine karşı duyulan merhamet hissi yükselebilir. Empati yeteneğimizi aktif kullanabilir, sezgilerimizi konuşturabiliriz. Yalnız kalarak içsel yolculuklar yapmak, manevi, ruhani çalışmalar yapabilmek adına olumlu kullanılabilecek bir etki.

04:35'te ise netleşecek olan Ay ve Jüpiter üçgen açısı dürüstlük ve adalet duygularının öne çıkmasına, olayları daha geniş perspektifle ele almaya yardım edebilir. Yaşamın farklı yönlerine ilgi duymak ve gerçekleri araştırma isteği ile birlikte çevremizdekilerle sıcak ve arkadaşça ilişki kurabilmek sabah erken saatlerde mümkün olabilir.

Gün genelinde etkili olacak Venüs ve Neptün karesi 07:14'te kesinlik kazanacak; kendimize duyduğumuz güvene gölge düşürecek, sosyal konularda, özellikle duygusal ilişkilerde hassas dengeleri bozarak, çeşitli sorunlara yol açabilecek bir transit. Hayal kırıklıkları oluşabilir; hele ki dün netleşen Güneş ve Neptün karesinin de etkileri ile bu daha yoğun hissedilebilir. Duygusal incinme, çabuk darılma, alınganlık yapabilir. Platonik duygulara da neden olabileceğinden, erişemeyeceğimiz kişi ya da durumlara karşı cazibe yaratabilir. Mutsuzluğa, çaresizliğe, acı çekmeye yöneltebilir. Hayaller daha heyecan verici olabilir, gerçeklere nazaran. Aşkta kaybetmek, incinmek, hakkımıızn yenmesi gibi durumlar oluşabilir ve kaybetmekten duyulan korku ile derdimizi de kimseye açamayabiliriz. Duygusal konularda dikkatli ve gerçekçi olmak, hemen zanlara kapılmamak ve her şey sona ermiş gibi olumsuz düşünmemek en doğrusu olabilir.

09:11'de Ay ve Pluto üçgeni kesinleşecek; derin sezgiler ve duygusallık ile görünenin ardındaki gerçekleri görebilmek kolaylaşabilir. Araştırma gerektiren işlerimizi güç ve irade ile rahatlıkla ele alabilir önemli gelişmeler sağlayabiliriz. Duygularımız bir kalkan gibi güçlü çalışabilir.

09:37'de yine tüm hafta etkili olacak Güneş ve Satürn karesi netleşecek; yılın zor açılarından biri. Kendimizle, diğerleri ile ne kadar barışık ya da değilsek, bu transitten o derecek negatif ya da pozitif etkilenebiliriz. Kendimizi kısıtlanmış ve rahat hareket edemez hissedebilir, yapmamız gerekenleri veya gitmemiz gereken yere gitmek içimizden gelmeyebilir. İnsanların bize engel olduğunu, işimize burunlarını soktuklarını düşünerek, onlarla birlikte olmak istemeyebiliriz; ancak bu durumları yaratan aslında biziz. Gerek fiziksel gerek psikolojik enerjini düşük olduğu bugünler basit şeyler bile ağır gelebilir. Pozitif düşüncelere meyil etmek, enerjimizi yükseltecek çalışmalar, kendi zayıflıklarımıza odaklanmamak, kendimize olan güvenimizi yükseltmek en doğrusu olabilir. Eksik gördüğümüz detayları belki daha sonra telafi etmek adına planlar yapabiliriz.

10:28'de Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açı sayesinde diğerleri ile yapılacak çalışmalar, yardım görmemiz mümkün. Ailemizden destek alabilir, geçmiş tecrübelerimizden dersler çıkarabiliriz. 13:07'de kesinleşecek Ay ve Merkür kavuşumu da Kuzey Düğüm ve Merkür kavuşumunu yeşertebilir. İletişim trafiğimizde, gel git trafiğimizde artış görülebilir. Bilgi olan merakımız artacağından, çevremizden de bu konuda yardım alabiliriz.

22:00'de netleşecek Ay ve Chiron olumlu etkileşimi sayesinde yakınlarımızla sohbetler incinmişliklerimize çare oluşturabilir. Fikirlerimizle, tecrübelerimizle diğerlerine rehber olabilir, kendimize de payeler çıkarabiliriz. Hastalıklar açısından de olumlu etkilere sahip bu enerjiler, ruhen daha olumlu hissetmemize yardımcı olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder