4 Haziran 2016 Cumartesi

4 Haziran 2016 - Astrolozi


Haftasonuna Ay'ın Boğa'da seyahati ile giriyoruz; istikrar ve devamlılık isteyen yanımız öne çıkabilir. Konuları sakinlikle ele alabilir, uzun vadeli hedefler belirleyebiliriz. 02:02'de oluşacak Ay ve Mars karşıtlığı bu isteklerimiz konusunda ilişkilerimizde mücadele gerektiren durumların ortaya çıkmasına neden olabilir. Kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşüncesizce davranışlara kolay meyledebiliriz. Acelecilik nedeniyle ufak tefek kazalara da açık durumdayız. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve 06:01'de İkizler burcuna geçene kadar da açısız kalacak.

Güneş ve Venüs kavuşumuna, Satürn dün Güneş ile karşıtlık yaparak etki vermeye başladı. Bugün de 03:46'da ise Venüs ve Satürn karşıtlığı netlik kazanacak. İçimize dönmemize, duygu ve istekleri içimize atarak dışarıya karşı tavır koymaya yol açabilecek bir transit. Sosyal ilişkilere sekte vurabilir. Aslında kendimizle yaşadığımız zıtlaşma hali, arkadaş ve dostlarımızı da incitmemize ve darılmalara neden olabilir. Bu zamanda yapılacak en iyi şey bu baskı ile savaşmak yerine içsel boyutumuza yönelmek ve duygularımızı tahlil edebilmek böylese içsel kapasitemizi tesbit edebilmek olabilir. Maddi konularda da bazı engeller olabileceğinden önemli parasal işlerimizi ertelemekte yarar var.

06:01'de Ay İkizler burcuna geçiş yapacak; iletişim, bilgiye merak ve bilgi alış verişleri önem kazanabilir. Yeni konular ilgimizi çekebilir, kardeş, komşu, yakın çevre ile olan trafiğimiz yoğunlaşabilir. Fikirden fikire zihnimiz atlayabilir ve kararsızlıklar hissedebiliriz. Kendimizi rahat ifade edebilme konusunda bize yardımcı olabilecek bu transit zihinsel olarak da aktif olmamıza yardım edebilir.

13:57'de netleşecek Güneş ve Jüpiter karesi dünden beri etkili ve malum Satürn ve Jüpiter arasındaki kare açıyı da tetikler nitelikte. Bir kaç gün hissedilir olacak. Kapasitemizin üzerindeki işleri yapabileceğimizi düşündüren bu etkileşim kaynaklarımızı zorlamamıza ve abartılara neden olabilir. Daha cömert ve müsrif olunabilir. Diğerlerinden kaynaklanan zorluklarla karşılaşabilir, egosal tavırlara maruz kalabiliriz. Kendimizi dev aynasında görmek yerine, kimseyi küçük görmemeye çalışmak en doğrusu. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarında ise çeşitli problemler oluşabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder