21 Haziran 2016 Salı

21 Haziran 2016 - Astrolozi


Dolunay'ın hemen ardından, dün Oğlak burcuna geçen Ay sayesinde bugün ciddi, sabırlı, sorumluluk ve görevlerin bilincinde ciddi davranışlar içinde olabiliriz. Duygularımıza set çekmek daha kolaylaşabilir. İstikrarlı ve kalıcı olan işler öne çıkabilir. Otorite figürleri ve büyüklerimizle ilgili olan konularımızı rahatlıkla ele alabiliriz.

Bugün soltist günü, Güneş, yepyeni bir mevsim başlatıyor; bir nevi yeniden doğuş. 01:34'de Güneş, 21 Temmuz'a kadar kalmak üzere Yengeç burcuna geçiş yapacak; özel aile yaşamının öne çıkacağı bir dönem başlıyor Hayatlarımızda etkili olan kişiler ebeveyn, aile büyükleri olacaktır. Aile ortamı çalışmalara temel olabilecek, uygun bir inşaat alanı gibi hissedilebilir. Dış dünyadan koğma eğitimi verebilir. Maneviyat, ruhsal ve psişik konularla ilgilenmek daha sübjektif olabilmek mümkün. Anılar, hatıralar önem kazanabilir. Olumlu olarak hassas, derin duygular, iyi bir anne-baba gibi, yuvaya kurmaya anaçlık yapmaya yatkın, hayal gücünü ve sezgilerini kullanabilen davranışlar içine girebileceğimiz gibi; olumsuz olarak utangaç, zayıf karakterli, kendi iç dünyamızda ve sürekli geçmişte yaşayan, kendimize acınmasını isteyen, güvensiz, aşırı hassas hareketler içine girebiliriz.

13:41'de Ay ve Neptün ılımlı açısı nedeniyle çevremizdekilere karşı olan hassasiyetimizde önemli bir artış olabilir. Acıma ve yardımlaşma dürtüsü artabilir. Manevi, ruhani konularla ilgilenmek isteyebilir, daha içe dönük saatler geçirebiliriz; yalnız kalma isteği yoğunlaşabilir.

20:24'te Ay ve Kuzey Düğüm ardından da 20:58'de Ay ve Jüpiter üçgeni oluşacak; çevremizdekilerle beraber yapılacak çalışmalar açısından çok olulu etkiler. Yurt dışı, eğitim, medya, seyahat gibi konularda yardımlaşma içine girebilir ve ileriye dönük hedeflerimiz konusunda harekete geçebiliriz.

22:16'da Ay ve Pluto kavuşumu yaşanacak; derin sezgisellik, duygusallık oluşturabilecek bir görünüm. Bir fikri kafaya takarak, üzerinde yoğunlaşmak, medyumik yeteneklerimizi konuşturabilmek, psikolojik, psişik konulara merak duymak, kıskançlık, tutku, ihtiras içeren duygulara kapılak gecenin ilerleyen saatlerinde mümkün.

Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder