25 Haziran 2016 Cumartesi

25 Haziran 2016 - Astrolozi


Yeni güne Ay'ın Kova burcunda boşlukta ilerleyişi ile merhabe diyoruz; 05:30'da ise Balık burcuna geçiş yapack. Duygusallığın, merhametin, affediciliğin daha öne çıkmasına neden olacak bu transit, sanatsal yaratıcılık gerektiren konularda da bizlere destek verecektir.  Belki yalnız kalmak, hayaller kurmak isteyebiliriz. Bunun yanında karşılıksız birilerine yardım etme isteği de yoğun çalışabilir. Manevi ve ruhsal çalışmalarda huzur bulabiliriz.

13:06'da Ay ve Güneş üçgen açı içinde olacaklar; ilişkiler konusunda oldukça olumlu bir transit. Yaratcılığımızı, yeteneklerimizi, liderlik özelliklerimizi çok rahat ortaya koyabilir, duygularımız ve mantığımız arasında olumlu bir denge oluşturabiliriz. İlişkilerden rahatlıkla destekler alınabilir. Tanıtım, pazarlama, organizasyon aktiviteleri için de oldukça olumlu.

22:57'de ise Ay ve Venüs arasında oluşacak üçgen açı bazı organizasyonlar, davetler adına uygun. Dostluk, arkadaşlık, kişilerle bir arada olma, yeme, içme, alış veriş, estetik değerler ve çevre uyumu açısından olumlu etkiler var. Sorunlu ilişkilerde bile düzelmeler sağlanabilir. Tembellik ve yaşamın keyir verici yanlarına önem verme açısından Cumartesi gecesine uygun bir transit denebilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder