9 Haziran 2016 Perşembe

9 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay, gün boyu Aslan burcunda seyahat edecek; yeteneklerimizi, yaratıcılık gerektiren özelliklerimizi rahatlıkla öne çıkarabilir, yaşamdan keyif alacak, eğlenceli bir gün geçirebiliriz. Bizleri ilgilendirsin, ilgilendirmesin konular üzerinde kontrol sağlamaya çalışabiliriz. Daha politik davranabilmek, diğerlerine de kulak verebilmek çok daha uygun olabilir bugün.

04:55'te Merkür ve Chiron ardından da 20:00'de Merkür ve Mars karşıtlığı dünden beri etkili ve bugün de enerjileri aktif hissedilebilecek. Sabah erken saatlerde düşüncelerimiz ve kararlarımızla ilgili olarak daha olgun ve bilgece hareket etmek, duyguları işe karıştırmamak mümkün görünüyor. Belki yakınlarımızla erken saatlerde kuracağımız iletişim, aslında bizlerin kulağına küpe olacak konuları öne çıkarabilir. Diğerlerine vereceğimiz öğütlerle aslında kendimiz ilerleme sağlayabiliriz. Akşam ise konuşmalarımız sertleşebilir ve çekişmelere neden olabilir. Sinir, asabiyet, kararsızlık gibi etkiler mantığımızıın kabul ettiği şeylerle yapmak istediklerimiz arasında çekişme yaratabilir.  Konuşma ve davranışlar bugün ve yarın maalesef akıllıca ve isabetli olmayacağından önemli görüşmeleri, kararları bir kaç gün ertelemekte yarar var. Çalışma alanında da parasal ya da işlevsel durumlarda güçlükler, ertelemeler oluşabilir.

08:30'da oluşacak Ay ve Satürn üçgeni sayesinde sorumluluk ve görevlerin farkında olabilir, konuları ciddiyetle ele alabiliriz. Sabah erken saatlerde saygı duyduğumuz büyüklerimizden rahatlıkla destek görebiliriz. İstikrar istediğimiz konularda harekete geçilebilir.

11:49'da, bu haftaya damgasını vuran Pluto ve Kuzey Düğüm üçgeni kesinleşiyor; kadersel olarak önemli değişimleri beraberinde getirebilir. Ailevi ilişkilerden, yakınlarımızdan destek bulabilir, yaşamlarımızda önemli bir sayfanın açılımına şahit olabiliriz. Pluto'nun değişim, dönüşüm özellikleri, Düğümlerin transit yaptıkları hayat alanlarımızda önemli gelişmelere neden olabilir. Bu transit bir kaç kez daha tekrarlanacak ve uzun süre de aktif olacak.

20:40'ta Ay önce Güneş ile, ardından da 22:14'te Venüs ile ılımlı açılar yapacak; yani Güneş ve Venüs beraberliği harekete geçebilir. Venüz artık yanık pozisyonda olduğundan sevgi duygularımızı ifade edebilmekte sorun yaşayabilir, ilişkilerimizde zorluklarla karşılaşabiliriz. Ancak bu akşam destekleyici etkiler sayesinde ilerleme, gelişme, düzelme sağlanabilir. Alış veriş, yeme içme, organizasyonlara, davetlere katılma görülebilir. Sanatsal yeteneklerimiz, sanatsal aktiviteler için de olumlu bir saat dilimi.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder