19 Haziran 2016 Pazar

19 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay, gün boyu Yay burcunda seyahat edecek; oldukça dışa dönük, özgürlüğümüze düşkün, kendimize özgü yaşam felsefemiz ve adalet kavramlarımıza önem vereceğimiz bir gün. Uzun süre amaçlar edinmek ve bunlar için çalışmak, yaşama daha olumlu ve iyimser bir açıdan bakmak, değişik tecrübelere açık olmak bugün mümkün.Gezmeyi, tozmayı, insanlarla bir arada olmayı, egiğim, seyahat, yurtdışı, hukuk ve medya bağlantılı işlerimizle uğraşmayı isteyebiliriz.

04:06'da Ay önce Satürn ile kavuşacak, ardından 04:13'te Neptün ile kare açı içinde olacak. Dün kesinleşen Satürn ve Neptün karesini aktif tutacak bir etkileşim. Ayrıca 11:15'te Ay ve Jüpiter karesinin de netleşmesi ile birlikte Satürn, Neptün ve Jüpiter arasındaki değişken burçlarda oluşan T-kare açı kalıbı hareketlenecek. Gerçekler ve hayaller arasındaki uçurumların biraz bizleri endişelere, korkulara, şüphelere, özgüvensizliklere sürükleyebileceği etkiler. Aşırı duygusallıkla başı dertte olanlarımız, psikolojik açıdan biraz zorlanabilirler. Bu transitler boyunca disiplini elden bırakmamak, realite ile bağları sıkı tutmak, hayal gücümüzü kontrol edebilmek, beklentilerimizi çok yükseltmemek, azla yetinmek, maddi konularda, din ve felsefe alanlarında mümkünse tartışmalara, önemli girişimlere kalkışmamak en doğrusu olabilir. Uygunsuz ve gereksiz olanları bu etkiler altında daha kolay farketmemiz de mümkün. Mesleki konularda ve çalışma yaşamında oluşabilecek aksiliklere karşı dikkatli olmakta yarar var. 

12:06'da ise Ay ve Düğümler arasında oluşacak kare açı nedeniyle hedefler doğrultusunda ilerleme kaydedemiyoruz gibi hissedebilir, karamsarlığa düşebiliriz. Engelleniyormuş hissi verebileceği gibi sabah ki açı kalıplarını da aktive edici nitelikte bir transit. Geçmiş olumsuz tecrübeler kafamızı yoracağından kolayca depresif hale girmemiz mümkün. Geçmişten dersler çıkararak yüzümüzü ileriye, geleceğe dönmek ise bu görünümler altında yapılacak en doğru davranış biçimi olacaktır. Bu şekilde farklı çözüm yolları ve farklı bakış açıları geliştirmemiz mümkün olabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder