16 Haziran 2016 Perşembe

16 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay, bugün tümüyle Akrep burcunda ilerleyecek; derin düşüncelerin, kuvvetli sezgilerin günü. Muazzam bir dayanma gücü ve inanılmaz irade sayesinde en zor işlerin bile altından kalkabilir, zorluklar karşısında güçlü bir askere dönüşebiliriz. Hakettiğine inandığımız konularda fedakarlıklar yapabilir ve diğerlerinden de yüksek beklentiler içinde olabiliriz. Konuşmak yerine izlemeyi tercih etmek, bazı fikirlerimizi kendimize saklamak olası.

00:36'da Güneş ve Chiron karesi netlik kazanacak; dünden beri etkisi altında olduğumuz bu transit bugün de tamamen gün boyu etkili olacak. Yeteneklerimizi, kimliğimizi yeterince ortaya koyamadığımızı düşünerek, geçmiş oluşsuz tecrübelere kafamızı takabiliriz. Büyüklerimiz ya da erkek figürleri ile olan ilişkilerimizdeki geçmiş olumsuzluklar karamsarlık verebilir. Dostlarımızla sohbetler, onlara fikirlerimizle yardımcı olma şeklimiz bu karamsarlıkları dağıtabilir; hatta bizler kendimize bu sohbetlerden payeler çıkarabiliriz. Bugün öğrenme ve öğretme adına rehberlik yapmak olumlu etkileri beraberinde getirecektir. Konuşup, sohbet ettikçe, kendimizi ifade edebildikçe rahatlayabiliriz. Bazı rahatsızlıklar psikolojik durumumuza göre aktive olabilir, gerekli kontrolleri yapmaya özen gösterelim.

16:39'da Ay ve Neptün arasında oluşacak üçgen açı nedeniyle, sezgizellik, duygusallık, empati yeteneği oldukça yükselebilir. Gerçek fedakarlıklar, karşılık beklemeden yapılacak iyilikler açısından olumlu saatler. Karşımızdakileri konuşmalarına gerek olmadan kolayca anlayabilir, derin konularda konsantrasyon sağlayabiliriz. Dua, niyet, namaz, meditasyon, psikolojik, ruhani, manevi çalışmalar açısından oldukça uygun etkiler denebilir.

23:21'de ise netleşecek Ay ve Jüpiter üçgeni iyimserlik duygularımızı yükseltecek; yardımlaşma, dürüst ve cömert davranabilme açısından olumlu. Olayları bütünüyle ele alabilir, hukukuna uygun kararlar verebiliriz. Şans ve bereket adına oldukça güzel enerjiler verebilecek bir transit. Kişilerle bilgi alışverişleri, yurt dışı, seyahat, eğitim, medya, internet, hukuk alanlarındaki işlerimizde ilerleme kaydedebiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder