15 Haziran 2016 Çarşamba

15 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay günün büyük bölümünde Terazi burcunda olacak; ilişkilerde denge ve adalet, estetik değerler ve ortak yürütülen konular bizler için önem arzedebilir. Bazı alanlarda kararsızlıklar hissedebilir, güvendiğimiz kişilerin fikirlerine başvurabiliriz.

03:32'de yaşanacak Ay ve Uranüs karşıtlığı nedeniyle duygularımız oldukça değişken ve hassas olabilir, akıl ve duygu çekişmeleri yaşayabiliriz. Konuşmalara duygular çok çabuk karışabilir ve aniden tartışmalara dönüşebilir. Ani haberler alınabilir, hızlı gelişmeler yaşanabilir. Saati nedeniyle, ayakta olanlarımızın ufak kazalara karşı dikkatli olmaları gereken bir zaman dilimi..

04:56'da Ay ve Güneş arasında üçgen bir görünüm netlik kazanacak; ilişkiler açısından daha olumlu bir erken sabah. içsel ve dışsal enerjimizi uyumlu bir harmoni içinde kullanabilir, yeteneklerimizi, yaratıcılığımızı, potansiyel liderlik özelliklerimizi rahatlıkla öne çıkarabiliriz. 

09:59'da ise Güneş ve Venüs'ün birbirine olan yakınlığı nedeniyle Ay bu kez de Venüs ile üçgen açı içinde olacak. Gözlerimiz etrafımızda güzellik arayabilir bu sabah. Arkadaşlık, döstluk, aşk, romantizm gibi konularda yapıcı etkiler barındıran bir transit, davetlere, organizasyonlara da fırsat yaratabilir. Alış verişler, yeme içme, keyif ve tembellik yapma dürtüleri artabilir. Maddi konularda harcama isteği verebileceği gibi olumlu etkiler de barındırmakta. Ay, bu açının ardından 16:18'de Akrep burcuna geçene kadar açısız kalacak; dolayısı ile bitirmeniz gereken işlere yönelebilir, konuları sonlandırma için harekete geçebilirsiniz.

16:18'de Ay'ın Akrep burcuna geçiş ile bazı duygularımızı kendimize saklamayı istememiz, biraz ketum olmamaız, insanlar ve olayları kontrol edebileceğimizi düşünmemiz, diğerlerinin ilgilerini ve sevgilerini hak ettiğimizi düşünmemiz, olayların ardındaki gerçekleri merak etmemiz ve ortaklaşa gelirlerle ve kamusal işlerimizle ilgili gelişmeler yaşamamız kolaylaşabilir.  Duygularımız derinleşebilir ve sezgilerimiz kuvvetlenebilir.

Geceyarısının hemen ardından netleşecek Güneş ve Chiron karesi günün büyük bölümünde etkisini gösterecek; yeteneklerimizi ve yaratıcılığımızı yeterince kullanamıyormuş, potansiyel özelliklerimizi ortaya koyamıyormuşuz gibi hissetmemiz nomal sayılabilir. Kendimizi hırpalamamaya ve bunun geçici bir etki oladuğunu düşünmeye özen gösterelim. Geçmiş olumsuzluklar yerine yeni farklı hedefler ve bakış açıları ile problemleri ele almak sayesinde bu görünüm motivasyon verici kullanabiliriz. Çocukluk yapmak yerine olgun ve bilge davranışlar bu etkileşim altında oldukça başarı sağlıyabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder