29 Haziran 2016 Çarşamba

29 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay, yepyeni güne Koç burcunda ilerleyerek giriyor; 03:12'de Uranüs ile kavuşum yapacak. Bu saatlerde ayakta olanlar için düşüncesizce hareket etmek, sabırsız davranmak, çabucak değişen ruh halimiz sonucu olabilecek gelişmeler. Bize ne yaptığımızın söylenmesini istemeyebilir ve hariçten akıl vermeleri tercih etmeyebiliriz. Bir konuya konsantre olmak imkansız olabilir. Acelecilik yanlışlar yaptırabilir. Bu etkiler altında yapılacak en güzel şey, problemlere yeni çözüm yolları ile yaklaşmak, farklı bakış açılarına başvurmak olabilir.

10:45'te ise Ay ve Merkür ılımlı etkileşimi netlik kazanacak; sabah saatlerinde yükselebilecek sosyal ilişki ve iletişim temposuna işaret etmekte. Dedikodulara varabilecek lafazanlıklar artabilir, ilişkilerde yumuşaklıklar oluşabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve 13:03'e kadar açısız kalacak.

13:03'te Ay, Boğa burcuna geçiş yapacak; istikrar ve sabır üzerimizde etkili olacak. İleriye dönük hedefler üzerinde konsantre olabilir, maddesel değerlere daha önem verebiliriz. Yaşamın keyif verici detaylara önem verebiliriz ve yemek içmek, giyim kuşam ve keyif konuları yaşamlarımızda öne çıkabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


2 yorum:

  1. Bir süreden beri yorumlarınızı okuyorum.Keşke daha önce okumaya başlasaydım.14.05.1961 doğumluyum.ODTÜ İSTATİSTİK mezunuyum.Özel bir bankadan emekliyim.Yaşamımın şifrelerine sizin yazılarınızdan sonra ulaşabileceğime inanmaya başladım.Emeklerinize sağlık.Sevgi yaşamınızdan hiç eksik olmasın.Dilek Dabakoğlu

    YanıtlaSil