11 Haziran 2016 Cumartesi

12 Haziran - 18 Haziran 2016 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı bazı endişelerinize, güvensizliklerinize cevaplar oluşturabilir, nedenlerini tesbit edebilirsiniz. Özellikle maddi konularda daha olumlu ve güvenli hissetmeniz mümkün olabilir. Hasta olanlarınızda ise çözümlere ulaşmak pek zor olmayabilir. Pazartesi Merkür, 30 Haziran'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; bu süreçte kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle olan iletişim trafiğini ve zihinsel aktivitelerinizi arttırabilir. Yaşamınız hızlanabilir, bilgi alış verişleri yoğunlaşabilir. Eğitim, yayıncılık, ticaret, ulaşım, nakliye ve seyahat ile ilgili konular kafanızı daha fazla meşgul edebilir. Yakın çevrenizden bazı hastalık haberleri alabilir, üzüntü yaşayabilirsiniz. Dedikodu içeren sohbetlerden uzak durun, her duyduğunuza hafta içi inanmayın; trafikte ve iletişimde bazı kazalara, hatalara açıksınız bu hafta ortası. Cuma günü ise Venüs, 12 Temmuz'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Yengeç burcuna geçiş yapacak; evinizde estetik dokunuşlar, onarımlar, boya badana konuları, davetler, organizasyonlar rahatlıkla ele alınabilir. Eviniz ile ilgili alış verişler artabilir; emlak alım-satımları karlı olabilir. Ailevi ilişkilerinizde ise daha barışçıl, yapıcı bir hava etkili olacağından, sorunlu olanlarda düzelmeler sağlanabilir. Evde tembellik yapmak, evde yakınlarınıza yemekler pişirmek, hoş aile sohbetleri, anıları yad etmek oldukça keyifli olabilir. Hafta sonu ise hayalini kurduğunuz bazı seyahat, eğitim, hukuk, medya konularında önünüzde engeller oluşabilir; hayaller ve gerçekler birbirine uymayabilir. Bu başlıklarda aşırı hayalperest davranışlar, ileride sorun çıkarabilir. Gelişmeler kontrolünüz dışı gelişebilir. Olumsuz durumlar karşısında inatçılıktan uzak durmakta ve değişen şartlara ayak uydurmaya çalışmakta yarar var. Bazı hayalkırıklıkları ise depresif durumları beraberinde getirebilir; dikkat.. .











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftanın ilk günleri, dostlarınız, içinde bulunduğunuz sosyal çevre ile olan trafiğinizin yoğunlaşması, ufak tatlı sert tartışmalar, fikir birliği oluşturmak açısından fayda sağlayabilir. Dostlarınızın tavsiyesi ile güvenilir kişilerden destek alabilirsiniz. Ortak çalışma alanları oluşturabilir, hedefleriniz doğrultusunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Pazartesi Merkür, 30 Haziran'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; maddi kazanımlarınızla ilgili olarak görüşmeler, seyahatler, eğitim programları, anlaşmalar, yazışmalar oluşabilir. Gelirinizle ilgili olarak iletişim trafiğinizde artış görülebilir. Ticari ve iş ile ilgili konular gündem oluşturabilir; mali açıdan hareketlenmeler, hızlanmalar görülebilir. Görüşmeler yapmak, araştırmalar üzerinde çalışmak, plan ve proje üretmek açısından olumlu günler. Ancak hafta arası yoğunlaşan sosyal yaşam harcamaları da arttırabilir dikkat; oragnizasyonlar, klüp, dernek çalışmaları ödemeler gerektirebilir. Bütçe dengenizi korumaya özen gösterin. Cuma günü Venüs, 12 Temmuz'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilişkilerinizde düzelmeler oluşabilir. Tatil planları yapabilirsiniz; yayıncılık, ticaret ve ulaşım ile ilgili işlerinizde düzelmeler oluşabilir. Etrafınızdaki güzelliklerin farkına daha kolay varabilirsiniz. Yakınlarınıza daha anaç davranışlarla yaklaşmanız mümkün. Hafta sonu dostlarınızla ilişkilerinizde aradığınızı bulmakta zorlanabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal çevre ile ilgili bazı yüzleşmeler yaşanabilir ve maddi olarak da etki altına girebilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili olarak bazı kesintiler oluşabilir. Önemli bütçe kararlarını, borç, kredi konularını bugünlere bırakmamakta yarar var. Arkadaş çevrenizden bazı kayıplar duyabilirsiniz...

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Hafta başı mesleki konulardaki bazı hedeflerinizi harekete geçirebilmek adına efor sarfedebilir, iş arkadaşlarınızdan destekler bulabilirsiniz. Yorulacağınız bir iki bün olacak önünüzde. Sağlık problemleri ile ilgilenmek, güvendiğiniz kişilere akıl danışmak adına da uygun kullanılabilir etkiler altındasınız. Projelerinizle ilgili olarak müşterileriniz, yardımcılarınız ile ekip çalışması yürütebilirsiniz. Pazartesi Merkür, 30 Haziran'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; bu transit yaşamınızı hızlandırabilir. Zihinsel ve günlük trafiğiniz yoğunlaşabilir. Kendinizi ister sözel ister yazarak daha rahat ifade edebilme şansı bulacaksınız; hareketlilik ve dışa açılma ihtiyacınız yoğunlaşacak. Hafta arası is mesleki konularda, sorumluluk ve görevlerinizle ilgili olarak bazı zorlayıcı gelişmeler oluşabilir. Sağlığınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Büyüklerinizle ve otorite figürleri ile iletişiminizde karamsar olmamaya ve enerjinizi düşürmemeye özen gösterin. Geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak hareket ettiğinizde önemli başarılara imza atabilirsiniz. Cuma günü ise Venüs, 12 Temmuz'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; maddi alanlarda sizi destekleyici bir görünüm. Zam alabilir, gelirinizle ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bunun yanında bu transitin giderleri de orantılı bir şekilde arttırması mümkün; dikkat. Hafta sonu büyüklerinizle ilişkilerinizde fikir birliği oluşturmakta zorlanabilirsiniz. Önemli anlaşmaları, sözleşmeleri, görüşmeleri mümkünse ertelemeye özen gösterin; hayal ettiklerinizle gerçekler arasında önemli bir fark oluşabilir. Kariyer hedefleriniz konusunda engellendiğinizi düşünebilir ve endişelere kapılabilirsiniz; dinlenmeye özen gösterin...












Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Haftanın ilk günlerinde yurt dışı, eğitim, medya, seyahat, hukuk alanlarındaki hedefleriniz için harekete geçme, cesaret ve girginlik gösterebilme fırsatı oluşabilir. Alternatif doğa sporlarına, farklı kültürlere, din ve felsefe konularına ilgi duyabilir, farklı tecrübeler edinmek isteyebilirsiniz. Konserler, sergiler için vakit ayırabilirsiniz. Kendinizde eksik gördüğünüz yanlarınızı geliştirmek adına hobiler edinebilirsiniz. Pazartesi Merkür, 30 Haziran'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; bazı fikirlerinizi bu süreçte kendinize saklamak, iç analizler yapmak isteyebilirsiniz. Bazı haritalarda dedikodu ve gizli düşmanlıkla ilgili olarak etkilere neden olacağından; gizli sayılabilecek her türlü girişimden uzak durmakta yarar var. Manevi, spiritüel, psikolojik ve sanatsal konularla daha fazla ilgilenmek, çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz.  Hafta arası farklı tecrübeler, değişik kültürler ve inançlarla ilgili olarak hayalleriniz kafanızı daha fazla yorabilir; kolay karamsarlığa düşebilirsiniz. Yapamadıklarınıza değil yapacaklarınıza odaklanmak en doğrusu olabilir. Hedef belirleme, ideallerinizi şekillendirme açısından olumlu kullanabileceğiniz görünümler var. Biraz yalnız kalarak yaratıcılık gerektiren işlerle uğraşmak, mizstizmle ilgilenmek size şifa gibi gelebilir. Cuma günü ise Venüs, 12 Temmuz'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; daha sakin, barışçıl ve anaç davranışlar içinde olabilir, arkadaşlık kurmak, tatile çıkmak, estetik değerlerle ilgilenmek adına olumlu kullanabilirsiniz. Sıcak, sevgi dolu ve kibar görünüm içinde olabilir, diğerlerinin dikkatini çekebilirsiniz. Hafta sonu çalışma ortamında bazı aksilikler size zorluk yaşatabilir; müşterileriniz ya da iş arakadaşlarınızla ilişkilerinizde sorunlar oluşabilir. İş ortamınızda hayalleriniz ve gerçekler birbirine uymayabilir; hatalı kararlar vermenize sebep olabilecek bir transit altındasınız. Sağlık açısından da olumsuz etkilenebileceğinizden dinlenmeye özen gösterin. Önemli kararları, girişimleri ise erteleyin..











Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Haftanın ilk günleri eviniz, aileniz ya da emlak konularındaki bazı problemlerinizin derinine inmek ve gerçeklerle yüzleşmek sayesinde önemli bir gelişme sağlayabilirsiniz. Duygusal olarak endişelerinizin yersiz olduğuna şahit olabilirsiniz. Maddi açıdan da ailenizden destek alabilir; emlak ile ilgili bir alış veriş konusundan kar elde edebilirsiniz. Miras ya da bazı kamusal halledilmesi gereken işler adına harekete geçmek isteyebilirsiniz. Aile büyüklerinizin sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Pazartesi, Merkür, 30 Haziran'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; sosyal arkadaş çevreniz, içinde bulunduğunuz dost gruplarınız, dernek, klüp çalışmaları ile ilgili olarak iletişim trafiğiniz, bilgi alış verişleriniz hızlanabilir. Grup çalışmaları, organizasyonlar, aktiviteler gel git trafiğinizi yoğunlaştırabilir. Hafta arası bu trafik artışı sizi maddi olarak zorlayabilir; dikkat. Bütçenizi aşmamaya özen gösterin. Aşırı merhametli ve anlayışlı tavırlarınız yüzünden sizden borç isteyenlerin listesi de artabilir. bazı dostluklarda sorunlar oluşabilir; inatçılık yapmamaya, ihtiraslara kapılmamaya dikkat edin. Cuma günü Venüs, 12 Temmuz'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Yengeç burcuna geçiş yapacak; bu transit sevgiye olan ihtiyacınızı arttırabilir, platonik duygular hissettirebilir. Sanatsal konularda üretken olabilmek ise kolaylaşabilir. Bu süreçte kendinizle barışık olmak, mistizmle, psikolojik konularla ilgilenmek ve içsel analizler yapmak olumlu sonuçları beraberinde getirebilir. Yalnızlık ihtiyacında artış görülebileceği gibi gizli sevgiler de gündeme gelebilir. Hafta sonu aşk yaşamınızda ya da çocuklarınızla ilişkilerinizde kıskançlıklar, endişeler, kuşkular rahatsız edici olabilir. Özellikle hamile olanların dikkatli olmaları gereken günler. Yeteneklerinizi sergileyemediğinizi düşünmek cesaret kırıcı rol alabilir. Yatırımlardan, pahalı alış verişlerden ve düşüncesizce harcamalardan uzak durun; kolaylıkla hataya düşebilirsiniz. Hafta sonu yaşamdan keyif alma konusunda maalesef problemli görünümler mevcut..











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Haftanın ilk günlerinde yakın çevreniz, kardeşleriniz ya da komşularınızla olan bazı anlaşmazlıkları sonlandırabilmeniz mümkün. Kararsızlık çektiğiniz alanlar konusunda rahatlıkla güvendiğiniz kişilerden destekler alabilir ve ilerleme sağlayabilirsiniz. Ticaret, yayıncılık, nakliye, seyahat, eğitim, ulaşım gibi alanlarda ortak hareket etme kararı vermeniz mümkün. Kendinizi ifade ederken daha sakin ve kibar olmaya dikkat edin; birçok kapıyı bu şekilde açabileceksiniz. Pazartesi günü Merkür, 30 Haziran'a kadar kalmak üzere10. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; kariyerinizle ilgili olarak toplantılar, görüşmeleri anlaşmalar, eğitim ya da seyahat programları gündeme gelebilir. Plan ve projeleriniz otorite figürlerine sunabilir; onlarla fikir alış verişleri içinde olabilirsiniz. Büyüklerinizle olan iletişim trafiğiniz artabilir ve günlük halledilmesi gereken işler artabilir. Hafta ortası ikili ilişkiler, ortaklıklar ya da evlilikle ilgili konularda bazı sorumluluk ve görevleriniz sorun yaratabilir; kendinizi, yaratıcılığınızı ortaya koyamayabilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilir, anlayış göstermekte zorlanabilirsiniz. Cuma günü ise Venüs, 12 Temmuz'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek. Dost çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi destekleyici bir transit. Organizasyonlar, aktiviteler, davetler keyif verici olabilir, sorunlu dostluk ilişkilerinde düzelme sağlayabilirsiniz. Umutlar, hedefler yeşerebilir; zira bu geçiş sizi olumlu olarak destekleyecektir, herkesle olan uyumunuz kolaylaşabilir. Grup çalışmaları, klüp, dernek uğraşları size başarıyı da beraberinde getirebilir. Hafta sonu ev, aile, emlak konularında engelleyici etkiler altında olacaksınız; önemli ailevi ya da emlak alım satım, kiralama kararlarını ertelemenizde yarar var. Aile ilişkilerinde aradığınızı bulmakta zorlanabilir, endişe, kuşku, özgüven eksikliğine neden olabilecek durumlar yaşayabilirsiniz. Huzursuzluk verebileceğinden, mümkünse dinlenmeye ve bu konulardaki önemli işleri ertelemeye özen gösterin..

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Hafta başı sağlık ya da kişisel bakımla ilgili olarak harcamalarınız artabilir; bütçenizi kontrol altında tutmaya dikkat edin. Çalışma yaşamı, iş ortamı konusunda bazı girişimler yapabilir, bu alandaki eksikliklerinizi giderebilmek adına yatırım yapabilirsiniz. Ancak yine de harcamalar konusunda temkinli olmanız önemli. Pazartesi Merkür, 20 Haziran'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; yurt dışı, hukuk, eğitim, medyai seyahat, farklı kültürleri dinler ve inançlarla ilgili olarak bilgi toplama, iletişim kurma isteğinizde artış olabilir. Pasaport başvuruları, yabancı dil öğrenme ya da farklı kültürlerde sergiler, konserler takip etme, internet konusunda görüşmeler yapma açısında olumlu kullanılabilir. Diğerlerini dinlemek kolaylaşabilir. Resmi bazı konularla, yasalarla, kanunlarla ilgili işlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta ortası bazı sağlık sorunları sizi engelleyebilir. Çalışma ortamında bazı aksilikler, detaylarda sorunlar, sizi karamsarlığa sürükleyebilir. Elinizden gelenin en iyisini yapabilmek adına sistemli ve pratik olmaya dikkat edin. İşlerinizi listeleyin ve adım adım ilerleyip, satır aralarını atlamayın. İş arkadaşlarınızla yardımlaşma içinde olun. Cuma günü Venüs, 12 Temmuz'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Yengeç burcuna geçiş yapacak; mesleki alanda yaratıcılığınızda önemli bir artış olabilir ve yeni atılımlara girişmek, kariyerinizi geliştirmek, iş ilişkilerinizi sağlamlaştırmak ve otorite figürleri, resmi makamlara taleplerinizi iletebilmek adına olumlu etkiler altında olabilirsiniz. Ciddi ve yorucu çalışmalar adına pek uygun bir görünüm değil ancak başarı ve ün getirebilecek enerjileri de yadsınamaz. Hafta sonu yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla ilgili bazı sorunlar yalanabilir. Trafikte, iletişimde kararsızlıklar kazalara, tartışmalara neden olabilirç Hayalleriniz ve günlük yaşam gereçkleri birbirini tutmayabilir. Tatil, eğitim, yayıncılık, nakliye, ticaret, seyahat gibi konularda hata yapmaya çok yatkın olabilirsiniz. Önemli kararlarınızı ertelemekte yarar var. Çalışkanlık göstermekte, net kararlar vermekte sorun yaşayabilirsiniz. Sağlık problemlerine karşı da dinlenmeye özen gösterin. Kendinizi net ifade edememek ise günlük yaşamınızda her alanda sizi zorlayabilir. Dosyalarınızı yedeklemeyi de ihmal etmeyin..











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Haftanın ilk günleri cesaretli, kararlı ve atak yanınızı yeteneklerinizi, yaratcılığınızı gözler önüne sermenize yardım edebilir. Aşk ilişkilerinde ilk adımı atan bu günlerde siz olabilirsiniz. Sanatsal aktiviteler, kararlılık gerektiren adımlar, yatırımlar açısından şansınızı denemeyi ihmal etmeyin. Çocukları gibi keyif alabilirsiniz yaşamdan haftanın ilk günleri; sağlık açısından da olumlu enerjiler altında olacaksınız. Pazartesi, Merkür, 30 Haziran'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi konularda iletişim trafiğiniz artabilir, başvurular yapabilir, kamusal bazı işlemleri hızlandırabilirsiniz. Bazılarınız için operasyon gerektiren rahatsızlıklar oluşabilir. Derinleşme, araştırma gerektiren işlerinizle daha rahat ilgilenebileceksiniz. Hafta ortası maddi konularda ve özel ilişkilerde bazı kuşkular, endişeler sizi yorabilir. Karamsarlıklara mahal vermeyin. Ortaklaşa gelir konusunda, maddi alanlarda hafta ortası pek şanslı olduğunuz söylenemez. Pahalı ve lüks alış verişlerden uzak durmakta yarar var. Cuma günü Venüs ise, 12 Temmuz'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat gibi alanlarda sizi destekleyebilir. Uzak ülkelerden aile yakınları gelebilir ya da siz ziyaret edebilirsiniz. Seyahatlerde aşk ihtimali oluşabilir. Ön yargıları değiştirmek, çeşitli sanat etkinliklerine, müzik konserlerine katılmak söz konusu olabilir. Yeni deneyimler tecrübe edebilir ve zengin bilgiler edinebilirsiniz. Hafta sonu ise maddi konularda endişe ve şüphe duyabileceğiniz etkiler altındasınız. Mümkünse gelirinizle ilgili önemli konularda kesinlikle bu etkiler altında karar vermeyin, yatırım yapmayın. Özel ilişkilerinizde de soğukluklar, kararsızlıklar oluşabilir. Enerjinizi düşürmemeye dikkat edin; hayalleriniz ve gerçekler bugünlerde pek birbirini tutmayabilir. Sakin ve sabırlı olmak size fayda sağlayabilir..












Yay Burcu ve Yükselen Yay
Haftanın ilk günlerinde ev, aile ya da gayrimenkulünüzle ilgili konularda biraz esnekliğe ihtiyacınız olabilir. Duygusal huzursuzluklara, güvensizliklere çareler üretmek adına belki yalnız kalmak, daha affedici davranmak, manevi, ruhani konularla ilgilenmek size iyi gelebilir. Aile büyüklerinizin sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aile içindeki bazı sorunlara karşı daha affedici olmaya özen gösterin. Bazı kötü alışkanlıkları geride bırakmak adına belki girişimler yapabilirsiniz. Pazartesi, Merkür, 30 Haziran'a kadar kalmak üzere, 7. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ve evliliğinizde kendinizi daha rahat ifade edebilme şansı bulacaksınız. Sosyal yaşamınız biraz hızlanabilir. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir, güvendiğiniz kişilerden rahatlıkla bilgi ve fikir alabilirsiniz. Partnerinizle sohbetleriniz yoğunlaşabilir. Hafta ortası sadece bu konularda huzursuzluklar, karamsarlıklar oluşabilir; hemen bardağın boş tarafına yoğunlaşmayın. Seviye ve şefkate olan ihtiyacınız artacağından, evinizde, ailevi ilişkilerde daha talepkar olabilirsiniz. Aile üyeleri ile dertleşmek, onlara rehberlik etmek sayesinde aslında kendi ilişkilerinizde olan eksik yanlarınızı daha kolay tesbit edebileceksiniz.  Cuma günüz ise Venüs, 12 Temmuz'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Yengeç burcuna geçiş yapacak; ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, miras, prim, nafaka gibi konularda sizi destekleyici bir görünüm. Bu süreçte yakın ilişkilerinizde ortaya çıkabilecek bazı faktörler size gerçekleri gösterebilir. Bu dönemde başalayan bazı ilişkiler ileride iz bırakıcı rol oynayabilir. İnsanlara ve olaylara bakış açınızın biraz değişebilir. Hafta sonu bazı içsel huzursuzluklar, ailevi sorunlar nedeniyle üzerinizde depresif bir hal etkili olabilir. Eviniz, aileniz, ya da emlağınızla ilgili olarak mümkünse önemli kararları ertelemekte yarar var. Aile büyüklerinizle ilgili olaran önemli bir sorun yaşanabilir; evinizle ilgili bazı konularda gecikmeler, aksilikler yaşanabilir. Korku, endişe ve şüphe içerebilecek duygular, kararsızlıkları ve çaresizlikleri de beraberinde getirebilir..









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Haftanın ilk günlerinde bazı sosyal hareketlenmeler, dernek, klüp ve grup çalışmaları ya da arkadaş çevreniz, kararsızlık oluşturabilecek durumlara neden olabilir. Hayalini kurduğunuz bir tatil, eğitim fırsatı arkadaşlarınız sayesinde gerçek olabilir. Bazı organizasyonlar için davet alabilirsiniz. Dostlarınız sayesinde edineceğiniz bilgiler size ileride önemli fayda sağlayabilir. Arkadaşlarınızla tartışma ya da mücadele gerektiren durumları, kendinizi rahat ifade edebilme sayesinde çözebileceksiniz. Onlara göstereceğiniz rehber yanınız, aslında sizi iyileştirecek; kendi hatalarınızı daha rahat tesbit edebileceksiniz. Pazartesi, Merkür 30 Haziran'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkinizde, günlük halledilmesi gereken işlerinizde, sağlık konularınızda iletişim trafiğiniz, görüşmeleriniz hız kazanacak. Yorulmaya hazır olun. Ancak çevrenizi eleştirmemeye ve dedikodu yapmamaya lütfen dikkat. Pratiklik ve çalışkanlık sayesinde birçok projeniz ilerleme kaydedebilir. İş seyahatleri, eğitim programları için yorulmanız gerekebilir.  Hafta ortası bu alanlarda dikkat eksikliği oluşabilir, kararsızlıklar öne çıkabilir. Yakın çevrenizden birilerinin sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İş ortamında iyileştirici düzenlemeler yapabilmek adına enerjinizi yükseltmeniz ve geçmişe odaklanmamanız gerekmekte. Net olmaya ve yaratıcılığınızı öne çıkarmaya dikkat edin. Cuma günü ise Venüs, 12 Temmuz'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Yengeç burcuna geçiş yapacak; ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve evliliğiniz açısından harika bir transit. Anlaşmazlıklar varsa, rahatlıkla geride bırakılabilir ve romantizm, korumacılık artabilir. Hukuksal işlerinizde kolayca fikir birliği sağlanabilir. Güvendiğiniz kişilere fikir danışmak size başarı getirecektir. Daha objektif ve tarafsız olabilir, politik ve nazik davranışlar seegileyebilirsiniz. İlişkilerde karşınızdaki ile karşılıklı olarak ihtiyaçlarınızı kolaylıkla tesbit edebilir, ortak bir çizgide buluşabilirsiniz. Hafta sonu duyacağınız bazı haberler hayal kırıklıklarına neden olabilir. Karamsar, endişeli ve özgüvensiz olmanız maalesef bugünlerde pek kolay; enerjinizi düşürmemeye, dinlenmeye, mistiki ruhani, psikolojik çalışmalar sayesinde olumlu düşünmeye özen gösterin. Özellikle seyahatlerde, trafikte dikkatli olun..











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Haftanın ilk günlerinde maddi konularla ilgili olarak kariyerinizde, otorite figürleri ve büyüklerinizle iletişime geçebilir, toplantılar, görüşmeler yapabilir, imzalar atabilirsiniz. Bu konularda yeni projeler üretebilir ve bilgi alış verişlerinde bulunabilirsiniz. Cesaret ve kararlılık gerektiren parasal konuları ya da sorumluluk ve görevlerinizle ilgili meseleleri girginlikle ele alabilir, adım atabilirsiniz. Biraz daha fazla çalışmanız gereken günler bunlar; yorulmayı göze alın. Büyüklerinizden alacağınız tavsiyelere kulak verin; hemen inatlaşma içine girmeyin. Pazartesi Merkür, 30 Haziran'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; aşk yaşamınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde iletişim trafiğiniz artabilir. Bu süreçte diğerlerini dinlemekte zorlanabilirsiniz, zira kendinizi dinletmek daha çok dikkatinizi çekecek. Yeteneklerinizle ilgili konularda görüşmeler yapabilir bazı hobilerinizi ise eğitim konusu haline getirebilirsiniz. Okumak size keyif verecek ve kendinizi bu süreçte daha genç hissedecek, içinizdeki çocuğu konuşturabileceksiniz. Esprili tarzlarda ise sınırları aşmamaya dikkat edin. Hafta arası yaşamın eğlenceli ve keyifli yanı, pahalı alış verişler, eğlence hayatı, aşk, sanat konuları harcamalarla ilgili olarak maalesef sınırları aştırabilir. Çocuklarınız, hobileriniz, lüks maddi açıdan endişe yaratabilecek gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Eleştirilere, gerçek dostlara kulak verin. Aşırı yüksek egosal tavırlar yanlış kararlara sebep olabilir. Aşk yaşamınızda hareketlenme olabilir, çocuklarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan ise uzak durun, kendinizi açırı ortaya koymayın. Cuma günü ise Venüs, 12 Temmuz'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Yengeç burcuna geçiş yapacak; bu süreçte çalışma ortamında, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde olumlu gelişmeler oluşabilir. Bu günler romantik olmaktan çok hizmet odaklı bir hal içine girebilirsiniz. Kişisel bakım, çevre güzelliği ve temizliği önem kazanabilir. Beden sağlığına, temizliğe giyim ve kuşama ilgi artabilir. Hafta sonu sosyal yaşam nedeniyle harcamalar konusu gündeme gelebilir. Dostlarınızla para alış verişleri, borç ilişkileri içine girmeyin. Katıldığınız davetlerde, organizasyonlarda memnuniyet oluşturmakta zorlanabilir, bazı dostlarınızla problem yaşayabilirsiniz. Grup çalışmaları yeteri kadar verimli olmayabilir ve kazanımlarla ilgili olarak bazı aksilikler, iptaller, gecikmeler oluşabilir..











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Haftanın ilk günleri yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarında bazı eksikliklerinizi farkedip, telafi etmek için harekete geçebilir, efor sarfedebilirsiniz. Örneğin yabancı dil, akademik kariyer, hukuksal bir zaafiyet bu görünümler sayesinde telafi şansı oluşturabilir. Diğer kişilerle yardımlaşma içinde olabilirsiniz; yabancı kişilere fikirlerinizle destek verebilirsiniz. Olayları daha geniş perspektiften ele alma cesareti ve kararlılığı gösterebilirsiniz. Pazartesi günü Merkür, 30 Haziran'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; aile, ev, gayrimenkul alanlarında iletişim trafiğinizde artış oluşabilir. Aile ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Düşünceleriniz, daha çok özel yaşamınıza, aile içi konulara ve haneye yönelebilir. Anılar, hatıralar daha çok konuşulabilir ve ev içinde onarım işleri ile ilgilenebilirsiniz. Emlak işi ile uğraşanlar için ise gündem hızlanabilir. Hafta ortası aile üyelerinin bazı rahatsızlıkları sizi üzebilir. Eviniz, haneniniz ya da emlağınızla ilgili olarak bazı estetik dokunuşlar konusunda kendinizi yetersiz hissetmeniz mümkün. Belki bu konularda harcamalar artabilir, yardıma ihtiyacınız olabilir. Ailenizle ilgili olarak bazı olumsuz hatıralar kafanızı meşgul edebilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Ailevi ilişkilerde biraz dikkatli olunması gereken günler. Cuma günü ise Venüs, 12 Temmuz'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Yengeç burcuna geçiş yapacak; havada sizin için aşk kokusu olacak bu süreçte. Eğlence, iyi vakit geçirme, keyif çatma ve aşık olma zamanı denebilir. Tabii çizmeyi aşmamaya dikkat edin.  Çocuklarla iletişim kurmak, anlaşmak belki bebk sürprüzleri açısından olumlu. Özel ilişkilerde sevgiyi karşılıklı paylaşmak kolaylaşır. Yaratıcı yetenekleriniz, sanatsal hobileriniz bu dönemde size keyif verebilir, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu kariyerinizde, mesleki konularda, otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkilerinizde hatalı kararlar verme konusunda tehlike içindesiniz. Aşırı hayalperest davranmak, ileride önemli problemleri beraberinde getirebilir. Sorumluluk ve görevlerinizi ciddiyetle, dürüstlükle ele almalı, biraz efor sarfetmelisiniz. Herşeyi oluruna bırakmak bazen sorun yaratabilir. Aile büyükleriniz ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hedeflerinizle ilgili olarak daha sistemli ve özgüvenli olmanız, endişelerin, kuşkuların ve şüphelerin önüne geçebilir..





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder