23 Haziran 2016 Perşembe

23 Haziran 2016 - Astrolozi


Ay, tümüyle Kova burcunda bugün.. Kendi adımıza bir fark yaratmak ya da insanlık uğruna, toplumsal konularla ilgilenmek bugün için olası. Özgür düşünceye her zamankinden daha fazla önem vereceğimizden, emir almaktan hoşlanmayabiliriz. Diğerlerine fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışmaktan çok, bizlerle aynı düşünceleri paylaşan kişilerle birlikte olmak isteyebiliriz. Zihnimiz, yeni kavram ve fikirlerle oyun oynamak isteyebilir, ayrıca olaylara farklı açılardan yaklaşarak diğerlerinin kaçırdığı noktaları yakalayabiliriz. Bilim, teknoloji her zamankinden daha fazla ilgimizi çekebilir.

01:58'te Merkür ve Jüpiter arasındaki kare açı kesinleşecek; dünden beri etkili olan bu transit bugün de tümüyle kendini hissettirecek. Fikirsel dağınıklığa neden olabilecek bu etkileşim, detaylar konusunda eksikliklere, bilgi aktarmada problemlere, bir hedefe odaklanmada sorunlara neden olabilir. Yolculuklar, eğitim, öğretim, hukuksal, kültürel ve internet bağlantılı işlerimizde problem yaşayabiliriz. Uçuk kaçık düşüncelerle vaktimizi boşa harcayabilir, abartılı düşüncelere, konuşmalara meyledebiliriz. Kibir ve ego içerecek konuşmalardan, iletişim şekillerinden uzak durmakta yarar var. Yapamayacağımız sözler vermemeye de dikkat etmek en doğrusu olabilir.

20:28'de kesinleşecek Ay ve Satürn ılımlı etkileşimi sayesinde sorumluluk ve ciddiyet isteyen işlerimiz konusunda ilerleme kaydedilebilir. Bizlerden büyük, saygı duyduğumuz kişilerle görüşmeler yapmak, destek almak adına da uygun bir akşam. Diğer zamanlara göre daha sabırlı ve sistemli olmak mümkün olacağından duygularımıza da set çekmekte pek zorlanmayabiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder